Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sylva
    Serkan
    Song
    Egemen
    Cale
    Tjikuzu
    Colman
    Engin
    Alanzinho
    Gabric
    Gökhan

Engin'i mecbur olarak yazdım sağ açık da Yattara olması gerekir ama 7 yabancı oluyor.. Song'u da kesemeyiz ee nolacak.. 2 sene öncesinde bölemiydik.. tek yabancı Yattara oh ne güzeldi
    İddaa ediyorum ki Ceyhun Colman dan formayı kapacak...Yattara Enginin yerine oynayacak...Zafer 5 kilo verdiğinde onunda kimden formayı alacağını söylerim...

Yorum

Sylva
      Serkan
      Song
      Egemen
      Cale
      Tjikuzu
      Colman
      Engin
      Alanzinho
      Gabric
      Gökhan

Engin'i mecbur olarak yazdım sağ açık da Yattara olması gerekir ama 7 yabancı oluyor.. Song'u da kesemeyiz ee nolacak.. 2 sene öncesinde bölemiydik.. tek yabancı Yattara oh ne güzeldi
      sanırım song olur ama song iyi bence şöyle olabilir song idareli kullanılabilir 1 hafta oynr 1 hafta dinlenebilir
      ...

Yorum

• yine aynı maç yine aynı serkan yine hata geçen seneki maçtada hep aynı yerden yani sağbek yiyoruz golleri bu serkanla hayyaattta bişey yapamayız en kötü bi elyasa bile olsa daha ii olurdu bu serkan hiç değişmiycek

Yorum

• Bugün gözlerim gabriçi aradı sahada. Tek çizgi ortamız yok

ilk gol haricinde ama daha fazla çizgiye inip orta lazım kısacası Yattara-Gabriç lazım
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Arkadaşlar Broos asla Colman'ı kesmez.. bugun sahanın en iyisiydi ve bütün atakları o başlatıyor.. Dikkat ederseniz Colman geride Selçuk biraz daha ilerde oynuyor.. Ortasaha 1.isimdir Colman.

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün gözlerim gabriçi aradı sahada. Tek çizgi ortamız yok

ilk gol haricinde ama daha fazla çizgiye inip orta lazım kısacası Yattara-Gabriç lazım
              Gabric bir kez olsun bile bordo-mavi formayı giymedi.. nasıl aradı gözünüz onu

Yorum

• SaĞ bek saĞ bek saĞ bek

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben beğendim serkanı da golün pasını sivaslı verdi kamanan a ben öyle hatırlıyorum tekrar golü de izledim bence kötüleyecek yanını aramaya gerek yok
                  maçı dikkatli izlememişsin..golün pasını serkan verdi slyva tamamladı

Ayrıca serkan orta kesemiyor..Pasları isabetsiz..Bu takıma acilen sağbek şart...
                  İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• ntv de az önce spor programında gabrıç için forvet oyuncusu dediler yanlışlık olması gerkmıo mu

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu maça göre sağbek lazım diyenler bir daha düşünmeli.Aksine Serkan'ı çok iyi buldum.
                      Abi yedigimiz gole bir bak...
                      1

Yorum

• Sağ bek olmadan bu sene şampiyonluk hayal. Bu maç bunu gösterdi bana. Defansında bir saatli bomba taşıyan takımın lastiği bir yerde patlar.
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sağ bek olmadan bu sene şampiyonluk hayal. Bu maç bunu gösterdi bana. Defansında bir saatli bomba taşıyan takımın lastiği bir yerde patlar.
                          forvetten daha önemli bence bu sağbek. eren de geri dönüyor sanırım. bu saatten sonra ilk 11de oynayacak kalitede forvet alınmayacağına göre.
                          sağ bek de sağ bek.

Yorum

Gabric bir kez olsun bile bordo-mavi formayı giymedi.. nasıl aradı gözünüz onu

Futbolcu sitilinden bahsettim aslında orada. Gabriç çizgi oyuncusu yani dikine koşular yapan rakip savunmayı açan bir oyuncu. Düşünün Gabriç sol çizginden ilerliyor rakip bekler otomatikmen çizgiye inmek zorunda kalıyor. Buda beklerle stoperlerin arasını açıp santraforuna orta sahadan hücuma çıkan futolcularına geniş alanlar sağlıyor. Aslında çizgiye inip orta açmanın da mantığı bu. Selçuk'un koşusunu izle goldeki. Feybe Alex ile bunu çok rahat yapıyordu. O yüzden Yattara gibi Gabriç gibi dikine oynayıp çizgiden orta yapabilen rakip defansı açan oyunculara ihtiyacımız var.
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Sağ bek olmadan bu sene şampiyonluk hayal. Bu maç bunu gösterdi bana. Defansında bir saatli bomba taşıyan takımın lastiği bir yerde patlar.
                              Mesela bir futbolcu, yetenekleri kısıtlı bir futbolcu neden basit bir oyunu tercih etmez. Yediğimiz golden önceki pozisyonda, ya ileri vur en temizi, ya kaleciye dön biraz riskli ya da 1 - 2 saniye durakla da bir Allah'ın kulu sana yanaşssın da sen de risksiz bir şekilde topu ayağında çıkar. Ben bunu anlamıyorum.

Yorum

Kısacası Harbiden "Sağ Bek.."
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Yükleniyor...
                                X