Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Turgut gel artık.
    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Turgut gel artık.
      gelsin gelmesine de turgut ilk 11 e giremez sadece alternatif olur forvet alınmalı
      ...

Yorum

• forvet ve sağ bek...

LÜTFEN!!!
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          forvet ve sağ bek...

LÜTFEN!!!
          renktaş sağ bek olayını anlamadım serkanın bir hatası mı vardı
          ...

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            vardı bence . Ama bırakıyom şuan sağ beki falan forvet lazım bize forvet . Olmuyor böyle

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yaptığı pas hatası yüzünden yedik golü...

ama ben sadece bu maçlık demiyorum artık bize orjinal bir sağ bek şart eğer serkan bu maçta alves gibi oynasaydı bile sağbek isteyecektim
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Elimizde Umut ve Gökhan olmasa , bunun dışında bir de yabancı kontenjanımız olsa yabancı bir komple santrafor bu takımı uçurur fakat.. şuan forvetten daha çok takım defansif yönden biraz zayıf.. Dikkat edin bazen Serkan yerinde olmadığından Song onun kademesine giriyor ve defansın ortası boş kalıyor..Oysa Egemen ve Cale sol tarafta geçit vermiyorlar pek.. Selçuk atıyor , Ceyhun vuruyor , Colman vuruyor vuran vurana golü bulmakta zorlanmayız ama sağ beki bir halledebilsek daha rahat maçlar izleriz..

Yorum

ama ben sadece bu maçlık demiyorum artık bize orjinal bir sağ bek şart eğer serkan bu maçta alves gibi oynasaydı bile sağbek isteyecektim
                  1 forvet transferi yapmayan yönetimden ayrıca sağbek istiyoruz alınacak olanlar genç olacak hem sağbek hemde forvet alınırsa ama ne olacak yedekte oturacaklar yada go to karadenizspor gerçek bu
                  ...

Yorum

• Hoca'nın Gabric'i neden istediğini bu maçta anlamışsınızdır umarım.
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• eğer tek transfer yapılacaksa önce sağbek sonra forvet ama kesinlikle sağbek

Yorum

Her futbolcu pas hatası yapar.Serkan'ın şanssızlığı hatasının akabinde 35 metreden gol yememiz başka birşey değil.

Ben Serkan'ı çok beğendim acil forvet lazım.
                        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her futbolcu pas hatası yapar.Serkan'ın şanssızlığı hatasının akabinde 35 metreden gol yememiz başka birşey değil.

Ben Serkan'ı çok beğendim acil forvet lazım.
                          ...

Yorum

• Bugün Calenin maç 1-1 ken döndürmediği bir pozisyon var ya adamı, döndürse kaleci ile karşı karşıya kalacaktı faul yapsa en az sarı kart görecekti...

İşte o pozisyonda Serkan ın olduğunu düşünün sonra sağ bek transferi olup olmamasına karar verin..ne yazık ki ligimizde de alabileceğimiz bizimkilerden iyi bir sağ bek de yok..Bunu zaten 3 gün önce Sadri Başkan bir dost muhabbetinde söyledi...

Sağ bek seneye ama bu takıma bir forvet şart şart şart....

Yorum

• Metin Diyadin hoca... Gökhan Gönül'ü bulan öneren sen, Orhan Şam'ı da bulan sen...
                              Bize de bulursun sen bir sağ bek... Güveniyoruz sana!

Yorum

• Sylva
                                Serkan
                                Song
                                Egemen
                                Cale
                                Tjikuzu
                                Colman
                                Engin
                                Alanzinho
                                Gabric
                                Gökhan

Engin'i mecbur olarak yazdım sağ açık da Yattara olması gerekir ama 7 yabancı oluyor.. Song'u da kesemeyiz ee nolacak.. 2 sene öncesinde bölemiydik.. tek yabancı Yattara oh ne güzeldi

Yorum

Yükleniyor...
                                X