İlk olarak M'rh tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSylva
Serkan
Song
Egemen
Cale
Tjikuzu
Colman
Engin
Alanzinho
Gabric
Gökhan
Engin'i mecbur olarak yazdım sağ açık da Yattara olması gerekir ama 7 yabancı oluyor.. Song'u da kesemeyiz ee nolacak.. 2 sene öncesinde bölemiydik.. tek yabancı Yattara oh ne güzeldi...
Yorum
-
Bugün gözlerim gabriçi aradı sahada. Tek çizgi ortamız yok
ilk gol haricinde ama daha fazla çizgiye inip orta lazım kısacası Yattara-Gabriç lazımyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün gözlerim gabriçi aradı sahada. Tek çizgi ortamız yok
ilk gol haricinde ama daha fazla çizgiye inip orta lazım kısacası Yattara-Gabriç lazım
Yorum
-
İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben beğendim serkanı da golün pasını sivaslı verdi kamanan a ben öyle hatırlıyorum tekrar golü de izledim bence kötüleyecek yanını aramaya gerek yok
Ayrıca serkan orta kesemiyor..Pasları isabetsiz..Bu takıma acilen sağbek şart...İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maça göre sağbek lazım diyenler bir daha düşünmeli.Aksine Serkan'ı çok iyi buldum.1
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ bek olmadan bu sene şampiyonluk hayal. Bu maç bunu gösterdi bana. Defansında bir saatli bomba taşıyan takımın lastiği bir yerde patlar.
sağ bek de sağ bek.
Yorum
-
İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGabric bir kez olsun bile bordo-mavi formayı giymedi.. nasıl aradı gözünüz onu
Futbolcu sitilinden bahsettim aslında orada. Gabriç çizgi oyuncusu yani dikine koşular yapan rakip savunmayı açan bir oyuncu. Düşünün Gabriç sol çizginden ilerliyor rakip bekler otomatikmen çizgiye inmek zorunda kalıyor. Buda beklerle stoperlerin arasını açıp santraforuna orta sahadan hücuma çıkan futolcularına geniş alanlar sağlıyor. Aslında çizgiye inip orta açmanın da mantığı bu. Selçuk'un koşusunu izle goldeki. Feybe Alex ile bunu çok rahat yapıyordu. O yüzden Yattara gibi Gabriç gibi dikine oynayıp çizgiden orta yapabilen rakip defansı açan oyunculara ihtiyacımız var.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ bek olmadan bu sene şampiyonluk hayal. Bu maç bunu gösterdi bana. Defansında bir saatli bomba taşıyan takımın lastiği bir yerde patlar.
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ bek olmadan bu sene şampiyonluk hayal. Bu maç bunu gösterdi bana. Defansında bir saatli bomba taşıyan takımın lastiği bir yerde patlar.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
Yorum