arkadaşlar ben hala iddia ediyorum.bu takıma santrafor lazım.fatih tekkeye 2 milyon avroyu çok gören yönetim bence hiç lazım olmayan bir bölgeye sıradan bir topcuya 2,5 milyon avro vererek aldılar.şimdi ben soruyorum şampiyonluk yolunda yada kazanılacak maçlarda fatih tekke mi daha önemli rol oynar yada yeni alınan gabriçmi daha çok fayda sağlar.ha fatih tekkeyi almadınız bari bir santrafor alında gecen seneki gibi bize azap çektirmeyin.bakın gökhan ünalda sakatlandı,işimiz dahada zorlaştı sivas macında.eğer santrafor alınmasa ilerde daha çok başımız ağrıyacak.ligler başlamadan bir hatırlatayım dedim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu batuahn 17 yasinda mi? bu kadar tecrubesiz birine 2-3 milyon euro bedel odenir mi? manc barcelona madrid gibi buyuk takimlar bu kadar tecrubesiz ve gelecegi belli olmayan adamlara bu kadar veriyor mu? bilmiyorum
bilen varmi
yeterki yetenekli olsun oyuncu
real madrid robinho ya 20 m den fazla vermisti
18-19 yasindaydi ozamanBitsin Artik Bu Çile
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçlerinde Ceyhun dışında teknik futbolcu yok . İçlerinde maç kondisyonu artık çok düşmüş Song dışında arkaya atılan topları sezecek ve önleyecek stoper (sweeper) yok .
Ama elde bir stoper bolluğu var , ona katılıyorum .
Önce iyi bir sağ bek almalı , sonra stoperleriden birinin eskisini verip yenisini almalı . İyi bir sağ bek olmadan (ya da iyi bir stoper) en çok aksayacak bölgemizin geçen sezon olduğu gibi savunma olacağını unutmayın .
Geçen sezon şampiyonluk savunma hataları ile kaçırıldı , tek kanatla ve bitiriciliği düşük forvetlerle oynamamıza rağmen ...
Bu kadar doğru yaparken burnumuzun dbine gelen fırsatları niye kaçırırız anlamıyorum.
Yorum
-
Fatih Tekke hacca gitti diye mi milli takıma çağırılmıyor
Sen de bu sene hacca gitme Fatoş kesin seni çağırır milli takıma o zaman. Yobazlığın alemi yok.
Fatih Tekke neden milli takıma çağırılmıyor söyleyeyim. Sadece bir duyum. Fatih Terim önemli bi maçtan önce o gaz konuşmalarından birini yapıyor. Ben futbolcuyken şöyle oynamıştık, şunları yenmiştik cart, curt. Fatih de yanındaki futbolcuya (adını bilmiyorum) "Nerde oynamıştın, halı sahada mı?" diyor ve Fatoş bunu duyuyor. Bizim Fatih'i ise milli takımda bir daha gören olmuyorİnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu batuahn 17 yasinda mi? bu kadar tecrubesiz birine 2-3 milyon euro bedel odenir mi? manc barcelona madrid gibi buyuk takimlar bu kadar tecrubesiz ve gelecegi belli olmayan adamlara bu kadar veriyor mu? bilmiyorum
bilen varmi
Yorum
-
Sağ bek problemi Song buraya monte edilerek çözülebilir...Sylva dan sonra yabancı oyuncu kontenjanımızı kalede kullanmamak için Onur hazırlanmalı, olmayacak gibiyse, Manisa dan Ufuk, Ankaragücünden Serkan Kırıntılı gibi yerli kalecilerden biri alınarak kontenjan açılmalı...Song tan sonra sağbek için Orhan Şam, Uğur Kavuk ikilisinden biri düşünülmeli...Forvete yukarda da bir msjımda saydığım Pivor santrafor olabilecek oyunculardan biri transfer edilir, mevcut kadroda forma adaletli bir şekilde dağıtılırsa en geç 2-3 yıl içinde şampiyonluklara abone bir takım haline geliriz..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Çözülemez Ali.. Takımdaki mevcut futbolcular içinde en makul çözüm yine Tayfun ile mümkün...Yattara sahada yok ise kesin Tayfun olmalı...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak lazkızı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi sitede batuhanla anlaştığı yazılıyodu ts nin.bilgisi olan varmı??????**İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN
Yorum
-
İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi site link atabilir misin?
medyatrabzonda yazıyodu
Yorum
-
İlk olarak lazkızı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemedyatrabzonda yazıyoduMés que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaberin altında 'KAYNAK: GÜNEBAKIŞ' yazıyor, gül ve geç ..
Yorum
-
İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaa bu sakamı sız cıddımısınız arkadasım kım eglenmemıs genclıınde ... nasıl bır basın nası agız var mıllette... ıyı walla bu takım Crıstıano ronaldo yu alabılse demekkı onuda ıstemıceksiniz adam her gece clubda her gece o kız senın bu kız benım...
siz ciddimisiniz yaaaaaaİlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18 yasında okadar para kazanan 1. lıg topcusu olsan sen pavyona gıtmeye usenır pavyonun ıcınde kıralık daire alırsınsaka bır yana batuhan trabzonda bu soyleduıklerını yapamaz hugo abi kafasını kale direklerine surter valla
İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaksama kadar yazacagım yeter artık oku oku gına geldi.
arkadasım tamma bende trabzonsporluyum fanatik ve bende tam tersine celaleddin gibi efendi olup futboldan anlamayan adamlar yerıne
engin giibi ""ZÜPPE"" olup Futboldan anlayan baana zevk veren Crıstıano Ronaldo gibi ogece senın bu gece benım olup futbolda herseyı yapan adamlar ıstıyorum...
bi insan yeri gelip eglencek yeri gelıp antreman yapacak... bu adam hırslı olmasaydı altyapıda bu kadar sıvrılmezdı
İBRAHİMOVİC ornegini unutmayın adamın vukuatı olmadıgı genclık yılı yok ama bugun adam dunyanın en degerlı transferlerınden bırıne imza atıo kulubune buna ragmen para kazandırabılıyor
"züppe" mecazi karadeniz anlamında ki engin benim en sevdigim futbolcu kimse bu sıfat yuzunden elestiride bulnmasın!!!
Yorum
-
Vallahi bu Trabzon Havalimanı son 25 yılda bu kelamı eden kaç faniyi gördü kimbilir?
Sende söyle be koçum ne olacak?
Biz bekleye bekleye Nirvana'ya erdik zaten.
Şahsımı heyecanlandıramaz artık bu türlü ''Basmakalıp yeni transfer futbolcu ezberleri''
Sahada görelim yeteneklerinizi öncelikle..Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
Yorum