İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke veya Batuhan'ı alalım kapatalım transferi"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Trabzonspor’un daha önce de kadrosuna katmayı planladığı Batuhan Karadeniz’in Gaziantepspor ile yollarını ayırmasından sonra yeni bir hareketlilik yaşanmaya başladı. Sportif Direktör Ünal Karaman’ın, Batuhan ile konuşarak kesin anlaşmaya vardığı, Başkan Sadri Şener’in de kısa bir süre içinde Yıldırım Demirören ile bağlantı kurduğu kaydedildi. Beşiktaş başkanı Demirören’in, “Batuhan’ı rakiplerimize satmam’ demesine karşın, son gelişmelerin ardından geri adım attığı belirtildi. Beşiktaş yönetiminin dün akşam geç saatlerde toplandığı ve genç futbolcuyla ilgili kararını bugün Bordo-Mavili kulübe bildireceği ifade edildi. Trabzonspor, Batuhan’ı kiralık istemezken, bonservisiyle satın almaya çalışıyor. Öte yandan Batuhan’ın hayat tarzı nedeniyle Trabzonspor’un birçok taraftarının bu transfere karşı çıktığı ve bu oyuncunun alınması halinde tepki gösterecekleri de kaydedildi.
Kaynk Günebakiş
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga Zengin ..
HatırlatırımTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İstediğimi veya bildiğimi değil ama tahminimi yazıyorum, yönetim öümüzdeki 5-10 gün içinde birkaç iyi oyuncuyla temasa geçip anlaşacak. Eğer Toulouse'u elersek ayın 31'inde imza(lar) atılacak, eleyemezsek vazgeçilip Turgut gibi 1-2 gençle transfer kapatılacak.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
Dilin kemiği yok tabi , herkes konuşuyor ortaya . Herkes özgürce fikrini ortaya koyuyor .
Ancak bu özgürlükleri kullanırken biraz tutarlı olmak gerek . Batuhan'ı neden istemiyoruz ?
Çok şımarık-mış , kim söylüyor , boyalı basın .
Batuhan çok şişiriliyor-muş , kim şişiriyor , boyalı basın .
...
Futbolculuğunu anlatıyoruz , rakamlarla ne yaptığını ortaya koyuyoruz , diğer taraftan vuruluyor . Batuhan'ın yaptığı idda edilen davranışlar ve sözlerde "muhataplardan" ( Mustafa Denizli , Rıza Çalımbay) tek bir doğrulama gelmiyor , Batuhan bunlar reddediyor diyoruz , ama bara da gidiyor , bu zındık alkolde alıyor deniyor . Yahu adamın Eskişehirde beraber bara gittiği adamlardan biri şu an senin takımının sol kanadında oynuyor diyoruz , Batu'nun İzmir'e gitme sebebi Trabzon'dur diyoruz , bu defa dön başa ... Batu şişirilmiş futbolcudur .
Forumun bu başlığına haftada bir bakmak yeterli , nasıl olsa yeni bir şey söyleyen çok az insan var .
Yorum
-
Neden 96'dan beri iyi bir kadro oluşturup devamında 1 veya 2 nokta transfer ile o kadroyu mükemmele yaklaştır(a)mıyoruz?
Başkan "3 veya 4 transfer yapacağız dedik , 5 transfer yaptık" diyor... Fakat o transferlerin 2 sini zaten kulübeye yaptık. Ve daha derin düşünürsek geçen sene 11 oynayan daha doğrusu 11 oynayabilecek 2 adamıda kulübeye attık ( Song , Yattara , Alan)
Ne olurdu 3-5 daha borçlanıpta bir sağbek birde santrafor alsaydık?
Güzel futbol oynayacakmıyız? Kesinlikle Evet...
Ama ben gönüllerin şampiyonu olmaktan sıkıldım...
Şu kadroya fazla değil bir sağbek birde santrafor... En acilinden....En son Rasim YILMAZ tarafından düzenlendi; 07.08.2009, 16:51.O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
İlk olarak ip_siz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay be.. Ne, batuhan'mış be ?!..
Henüz, ligde 15-20 maç ancak oynamış olmasına rağmen yere göğe sığdırılamıyor bu şımarık velet..
Niye.? Sansasyon meraklısı boyalı medyanın her dem gündeme getirip, promosyona tabi tutmasından..
Bu zamanda, popüler ve medyatik oldunmu, en iyisi- en kralı sensin zaten..fazladan bir şey yapmana gerek yok..
Birde cimnastiksiporlu üj-bej yorumcunun bu keratayı allayıp pullayıp şişirmesi sayesinde..
Duyanda yeni bir van basten, van hojdoonk veya batistuta geliyor zanneder.. Zaten onada "batugol" demiyorlar mı??..
"at martini, debreli recep, dağlar inlesin" misali..
Ne zaman batuhan lafını duysam, hep arkasından şu haberler geliyor..
---batuhan maçdan bir gün önce alemde yakalandı..
---batuhan gece yarısı saat 04.00 de, sarhoş bir şekilde trafik polislerine yakalandı..
---batuhan disco'da..
---batuhan bar'da..
---batuhan plaj'da..
Yedi tekmili birden, batuhan muaceraları.. "adventures of batuhan"
birde, yapılan röportajlara 5 yaşındaki bir çocuk zekasıyla verdiği embesil ve bir okadarda patavatsız cevaplar..
Şimdiden, bjk yönetimini yatırıp yatırıp kaldırtan 18 yaşındaki ahlakdan nasibini almamış şımarık bir yeni yetme..
Adamlar, başımızdan nasıl savarızda, bu püsküllü beladan usulünce kurtuluruz diye sabah akşam kafa patlatmaktan heder oldular..
Bizde, onlara birde üste para verip, bu dertlerinden kurtarma telaşındayız, öylemi?..
La havle...
(bizimkilerin batuhanı alma gibi bir düşünceleri olduğunuda zannetmiyorum, sadece batu'ya ve medyaya biraz daha ara gazı vererek ortalığı biraz daha karıştırıp bjk yı daha müşkül duruma sokma amacında olduklarını düşünüyorum..zaten bjk yönetimininde hiç inanmasalar bile, hoca nasreddinin dediği gibi "ya tutarsa" diye korkup böyle bir riske girmeside oldukça zor..)
birde, bu keratanın çok methedilen futbolcu özelliklerine bakalım..
Tamam, yaşına göre çok üstün bir fizik vermiş yaradan..zaten bu yüzden yaşıtlarından hep daha öne çıktı ya.. Kapı gibi kerata, ezip ezip geçiyordu diğer bebeleri..
Ayak bilekleride o fiziğe rağmen yumuşak sayılır.. Boyu sayesinde hava toplarıda doğal olarak iyi...yok değil, var işte biraz yetenek..
Ama bir "tank gibi ağır".. (bizdeki ceyhun gibi.. Hatta koy forvete ceyhunu ondan kat kat daha fazla verim almazsan bende bişey bilmiyorum..hem tekniği, hem futbol zekası hemde şutları ondan kat be kat üstün.. Üstelik ahlaklı ve efendi bir kişilik)
bu yaşta bu kadar ağır olan bir fizyonominin ilerki yaşlarda bir insanın doğal gelişimi sürecinde "fil gibi ağır" moduna geçmeside kaçınlmaz bir son..
Velhasıl.. Bu, fiziksel özelliklere, hele hele böylesine karakteristik özelliklere sahip batuhanın adını iki-üç seneye kalmadan hiç kimsenin hatırlamayacak olmasıda çok büyük bir olasılık.. Tıpkı, bundan önceki nice benzerleri gibi..
Tabii, sihirli bir değnek deyipte, onu: "çabuk" ve "beyefendi" yapmazsa..
mustafa dİnÇ
Yorum
-
İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden 96'dan beri iyi bir kadro oluşturup devamında 1 veya 2 nokta transfer ile o kadroyu mükemmele yaklaştır(a)mıyoruz?
Başkan "3 veya 4 transfer yapacağız dedik , 5 transfer yaptık" diyor... Fakat o transferlerin 2 sini zaten kulübeye yaptık. Ve daha derin düşünürsek geçen sene 11 oynayan daha doğrusu 11 oynayabilecek 2 adamıda kulübeye attık ( Song , Yattara , Alan)
Ne olurdu 3-5 daha borçlanıpta bir sağbek birde santrafor alsaydık?
Güzel futbol oynayacakmıyız? Kesinlikle Evet...
Ama ben gönüllerin şampiyonu olmaktan sıkıldım...
Şu kadroya fazla değil bir sağbek birde santrafor... En acilinden....
Ama sağ beki tecrübeli almalıyız...
Defans demek tecrübe demektir...
Hele defansta bek demek , hepten tecrübe demektir...O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
İlk olarak ip_siz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...
Tabii, sihirli bir değnek deyipte, onu: "çabuk" ve "beyefendi" yapmazsa..
isini yapsin yeter. is disinda özel hayatinda ne yaparsa yapsin kimi ilgilendirir herifin yasam tarziKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSantrafor Batuhan çok iyi olur...
Ama sağ beki tecrübeli almalıyız...
Defans demek tecrübe demektir...
Hele defansta bek demek , hepten tecrübe demektir...
Ligin başlamasına 1 gün kala , biraz riskli hareketler gibi görünüyor .
Yorum
Yorum