Dolar değil Euro olacak, düzeltiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
KUTADGU
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Drago !!
Diyelim mi ki?
Yorum
-
Arkadaşlar alın size Afolabi haberi orjinal
En fin de contrat avec le FC Sochaux après quatre saisons dans le Doubs et près de 130 matches de Ligue 1, Rabiu Afolabi (29 ans), espérait rejoindre la Premier League. Mais faute de proposition sérieuse, le défenseur nigérian devrait prendre la direction de la Turquie.
Selon nos informations, il serait en négociations avancées avec le club de Trabzonspor, qui a terminé à une excellente troisième place du championnat, derrière le champion de Turquie Besiktas mais devant Fenerbahce.
FC Sochaux ile sözleşme sonunda Doubs dört mevsim ve Ligue 1, Rabiu Afolabi neredeyse 130 eşlemeler (29 yaş), the Premier Ligi katılmak için umut sonra. Ama ciddi bir öneri eksikliği, Nijerya ve defans Türkiye yönüne doğru götürmelidir.
Bizim bilgilere göre, bu kulüp Trabzonspor eden şampiyonasında mükemmel bir üçüncü bitmiş, şampiyon arkasında gelişmiş müzakerelerde ancak öncesinde Türkiye Beşiktaş Fenerbahçe biridir.
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Drago mu desek acaba?
Diyelim mi ki?
Yorum
-
-
Drago Gabrić ipak će karijeru nastaviti u turskom Trabzonsporu, objavili su hrvatski mediji.
Hajduk je prije dva tjedna odbio ponudu turskog kluba koji je za Gabrića nudio 2,5 milijuna eura. Iako je ponuda Trabzonspora ostala ista, navodno je dogovoreno da splitski klub uprihodi više od prvotnog plana jer je igrač smanjio svoj udio u odšteti.
Hajduk bi tako trebao zaraditi 2 milijuna od prodaje, a Gabriću slijedi potpisivanje ugovora na tri godine uz plaću od 700.000 eura po sezoni.
Transfer bi trebao biti zaključen u petak, nakon što Gabrić odradi uzvratnu utakmicu trećega kola Europske lige protiv Žiline na Poljudu.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHajduk Takımı Üst Üste Şok Alıyor !
Önce Kalinic Gitti , Şimdi Gabric Gidiyor , Cernat'da Dinamo Zagrep İle Anlaştı Büyük İhtimal ..
Yorum
-
Bilić je kratko prokomentirao i poziv uručen Dragi Gabriću, kojim se nastavlja politika pripreme mladh nada za ulazak u krug A reprezentacije. Taj su put prošli Mandžukić, Subašić, Kalinić, prolazi ga i Iličević...
"Drago iza sebe ima jako dobru sezonu. Gledao sam ga osobno na mnogo utakmica, moji suradnici prate ga cijelu godinu. Još u listopadu razgovarao sam s Vučevićem, Mišom i Draginim ocem, i nagovijestio sam da će dobiti poziv kako bi ga pogledao na treningu. Jako je bitno d amaldi igrači jednog dana n budu šokirani kada uđu u krug A reprezentativaca."
"Imamo grupu od 18-19 igrača u koju je jako teško upasti, ali postoji 7-8 igrača koji konkuriraju za budućnost i Drago je svakako među njima."
U posebno je delikatnoj situaciji Ivan Klasnić koji se u reprezentaciju vraća zbog izostanka napadačkih lidera. Iako mu u Nantesu ne ide, Killer je ponovo in, a izbornik će reći da nikada nije niti bio otpisan, te da u Nantesu igra, čak i zabija.
"Istina, ponekad je na klupi, ali ne možete njegovu situaciju porediti, primjerice s Darijom Kneževićem, čija je cijela sezona obilježena ozljedama. On je konkurirao za utakmicu s Chelseajem. Vidjet ćemo na treninzima u kakvom je stanju.", kaže izbornik, podsjećajući i na ozljedu Chiellinija (slomljen nos), koja bi Kneževiću mogla otvoriti put prema prvoj momčadi Juventusa.
bilicin görüşleriOSCAR CARDOZO
Yorum
Yorum