tamam işte birde batuhanı alsak ..olacak bu iş..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca, futbolcu transferi, Tekke krizi derken başkan vakit bulamadı bence...
Yakın zamanda Yattara'nın Türk olması ile ilgilenecektir diye tahmin ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 Milyon € bonservis Split'e ..
3 yıllık 700.000 € Gabriç'e ..
HayırLı oLsun .. Başarılı olacağına inanıyorum.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük mü gelmiş küçük mü?
Yorum
-
İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu nereden duyduk yada okuduk bilgi lütfen
Yorum
-
Saldırmak lazım.
Yönetimin önce Batuhan'ı gaza getirmesi gerek. Klübüne baskı yapar. Bizde ucuza kapatırız.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaldırmak lazım.
Yönetimin önce Batuhan'ı gaza getirmesi gerek. Klübüne baskı yapar. Bizde ucuza kapatırız.
Yorum
-
Yattara istanbula transfer olmuyor , Türk pasaportu almasına gerek yok . Gideceği yerde pasaportunun bayrağı çok önemli olmaz sanırım . Trabzonspor'da iken zor ...
Gabric'in gelmesiyle ligin en en hızlı ve seri pas yapan , hücuma çıkan takımı olmamız mümkün . Yumuşak karnımız fiziksel direncimiz olacak . Bu sorunu halledebilirsek şampiyonluk için gereken sac ayaklarından biri yerine oturur .
Yorum
-
Sadece zeki, sağ ayağını ise abdullah gibi yürümek için kullanıyor. Gs Volkan YAMAN tarzında bir oyuncu halbuki bize Uğur BORAL tarzında biri gerek. Engin yapamazmıydı onun yaptığını. Tartışılır. Hayırlısı olsun. Vardı elbette bir bildikleri ama benim de bildiğim var ki o da bu takıma bir sağ bek bir stoper ve hala bir forvet gerek.
Yorum
-
aslında biraz siyeset yapsak olur...sonuçta tupcu buyukler arasında tek kaldı...sadri sener polat ve aziz birlikte hareket ediyor..baskan uyanık olup yakınlaşma ayağına batuhanın bonservisini alabilir..Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHırvat basını .sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
Batuhan'ını alalım Batuhan'ı ne yapalım ne edelim alalım bu çocuğu biraz terbiye de edersek takım cillop gibi olur. Elano falan hikaye olur şaka maka takım taş gibi olur.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatuhan'ını alalım Batuhan'ı ne yapalım ne edelim alalım bu çocuğu biraz terbiye de edersek takım cillop gibi olur. Elano falan hikaye olur şaka maka takım taş gibi olur.
Yorum
Yorum