Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gerçekler ...

Bugün bana güzel masallar anlatin yoksa hepden verem olacagim
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• burası yeri değil ama alın size bi haber trabzonsporun bizi ne hale getirdiğinin kanıtıdır
      ÇekİLiN FırtINa GelİYOR...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu kadar borçtan sonra istifa etmek de bu kulubu batırır,istifa etmeyince zaten batırıyolar..
        Gelecegimiz hiç parlak degil...
        bi türkü vardı

efkarlı günlerime geldi çattı remezan
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Biz Fatih'i isterken Zenit de Pavlyuchenko'yu almaya çalıştı ama Tottenham'ın istediği parayı veremediler bu yüzden bizim transfere engel çıktı.
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• Hala anlayamadigim noktalar var.
            Sorun ne bu transferin olmamasinda?
            Para mi?
            Hani Azeri is adami parasini ödeyecekti?
            Hani Fatih bir senelik alacagi karsiliginda serbest kaliyordu?
            Bu durumda Zenit'in reddetme diye bir secenegi olamaz degil mi?
            Yönetimin de kasada para yok deme sansi olamaz, zaten parayi baskasi ödüyor.
            Birileri bizi fena sekilde enayi yerine koyuyor.
            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Arkadaşlar transferde herşey güzel gıdıyordu taki hacısalıhoglu bu olaydan haberdar olmasına kadar .2 yıl ıcınde 2,5 mılyon euro onerenler bugun 1,7 mılyon euro onermıs bence asıl sorun bu ,yabancılara harcadıgınız parayı bu adama harcasaydınız ne olurdu ,bu maddı konularda hacısalıhoglunun yok zenıtle anlaşamadık yok maddı konular gıbı bahaneler uretmesıne neden oldu
              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• ankaragücü 6 kasımpasa 3 transfer yaptı utan yönetim utan toplama takımların bile hedefleri bizden yukarda bizi bu hale düşürdünüz ya ALLAH ISLAH ETSİN
                ...

Yorum

• Rezaletin son perdesi denen şey sanırım bundan daha farklı birşey değildir.B u kadar amatör bir tavır sergilemeyi Trabzonspor yönetimi kendisine nasıl yedirebiliyor hiç anlayamıyorum.Bu kadar omurgasız nasıl olunabilir?.Son iki ayda bu takımda dönen dümenleri birisi açıklasın. Kimdir bu dümenleri çevirenler ve neye hizmet ediyorlar?

Yorum

• nekadar sasirdim desem bana kim inanir ki?

Yorum

• İlk olarak HH-TS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      90% demek ne oluyor dostum, söylede bizde bilelim!

90% demek icin birseyden emin olmak gerek!
                      %90 demek kesin demekmidir.Çok ilginçsiniz.

Yüzde doksan demek iş Zenite kaldı kemek Fatihle ilgili bir problem yok demek.Zenitle para konusunda anlaşılırsa bizde demek.

%100 Fatih Tekke Trabzonspor'a transfer olmuştur demek.

Boş muhabbetler bunlar.Lütfen beni içerisine çekmeyin

Yorum

• iyi iftarlar.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          %90 demek kesin demekmidir.Çok ilginçsiniz.

Yüzde doksan demek iş Zenite kaldı kemek Fatihle ilgili bir problem yok demek.Zenitle para konusunda anlaşılırsa bizde demek.

%100 Fatih Tekke Trabzonspor'a transfer olmuştur demek.

Boş muhabbetler bunlar.Lütfen beni içerisine çekmeyin
                          fatih in trabzonla anlaşmaktan yana oldğunu herkez biliyor

fatihle istersen %1.000.000 anlaş

%90 anlaştık demek zenitle de anlaşıldı demek deprem olmazsa yangın çıkmazsa kıyamet kopmazsa fatih trabzonda demek

kelime oyunlarıyla işin içinden çıkmaya çalışmasın kimse
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Moral bozmaktan başka bir şey yapmıyorlar ya.. Bari hiç girişimde bulunmayında umutlanmasaydık o kadar..
                            -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Federasyondan 24:00 e kadar izin alındığı doğru mudur?
                              "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

• Hanİ fatİhİn 1 yillik parasi bonservİs olarak Ödenİese fatİh serbest kalacakti parada nasil anlaŞamadilar pekİ!!!!!!!!!!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X