Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kişisel fikrini belirtirken saygılı olacaksın ...

Kimsenin fikrine birşey dediği yok uzun zamandır yazdığın yorumlara bakıyorum hep nefret dolu bir tane güzel açıklamanı görmedik şu zaman kadar ...

Burada herkes fikir beyan ediyor . Eleştirirken yıpratmak değil güzeli bulmak olmalı gaye ...
    Ne saygısızlığından, onu boş ver hangi nefretden bahsediyorsun ?
    senin, bana özel bir gıcığın varsa bilemem ? artı umrumda da olmaz ama...
    iftira girdimi olaya, işin rengi değişir ! uzun süredir takip ettiğin söylediğin, saygısızlığımı ve nefretimi, ispat etmeni bekliyorum. İspat edemezsen müfterisin.

Yorum

• Kiralık gelecekse gelmesin biz eziklere adam pişirecek değiliz .
      En son Murathan tarafından düzenlendi; 06.08.2009, 17:19.

Yorum

• En fazla kiralayabiliriz heralde Batuhan'ı.Bi mucize olsada 2-3 milyona kapatsak
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• ANKET

Geçtiğimiz sezonu ilk 5 içinde bitiren takımlardan hangisi, 2009-2010 sezonunun şampiyonu olmaya daha yakın?
          Beşiktaş
          %15.62
          10,850 oy

Sivasspor
          %0.83
          579 oy

Trabzonspor
          %17.14
          11,903 oy

Fenerbahçe
          %21.44
          14,891 oy

Galatasaray
          %44.97
          31,241 oy

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne saygısızlığından, onu boş ver hangi nefretden bahsediyorsun ?
            senin, bana özel bir gıcığın varsa bilemem ? artı umrumda da olmaz ama...
            iftira girdimi olaya, işin rengi değişir ! uzun süredir takip ettiğin söylediğin, saygısızlığımı ve nefretimi, ispat etmeni bekliyorum. İspat edemezsen müfterisin.
            Arkadaşım neyin iftirası yazdığın mesajlardan da mı haberin yok kimine sivri zeka kimine tüpçü kimine bilmem ne . Bir aşağılama havası nedir zorun neyin peşindesin ...

Öyle ki bu yönetim ağzıyla zümrüd-ü anka tutsa sana yaranamayacak ...

Az rahat ol da ...
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Başkan'ı sevmeyenler nedenlerinide yazsınlar, '' Başkan'ı sevmiyorum '' ee sonra ?

Siz sevmesenizde olur...
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Geçen yıl Wolfsburg da oynayan Edin Dzeko yu kimse tanımıyordu ama adam Wolfsburg u şampiyon yaptı peki ya Hofenhaim deki Vedat İbiseviç veya ibriçiç i kim tanıyordu kimse Bayerndeki anlı şanlı klose,ribery vs vs vs ne yaptı kocaman bir 0 transfer yapmış olmak için yapılmaz gerekliyse yapılır.

Yorum

• Bjk Forvetleri kimler ; Bobo, Nobre , Holosko ,Nihat.
                  Bjk'nin sakatları Yusuf ve Delgado
                  Bjk'nin aradığı pahalı orta saha futbolcusu
                  Bjk'ye lazım olan para
                  Aslında bütün şartlar satılmasından yana Haydi İnşallah.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• baskanımı cok sevıyorum ama hacısalıhoglundan nefret edıyorum..alıoglundan da..baskana laf ettırmem..ama baskanda hep hatayı baskalarına yukluyo kendınde hıc aramıyor.zaten baskan dedıkı ben futboldan anlamam dıye nıye baskanın hala futbol bılgısın olculur ki

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkan'ı sevmeyenler nedenlerinide yazsınlar, '' Başkan'ı sevmiyorum '' ee sonra ?
                      sevmiyorum çünkü bizi rezillikten kurtardı , başımızın dik olmasını sağladı

bundan büyük terbiyesizlik mi olur ya , ne güzeldik önceden (!)
                      7
                      Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bjk Forvetleri kimler ; Bobo, Nobre , Holosko ,Nihat.
                        Bjk'ye lazım olan para
                        Tam tersi

1-Paraları var
                        2-Delgadonun sözleşmesini donduramıyorlar
                        3-Batuhanı tutup Boboyu gönderecekler ki kontenjan açılsın

Ve son olarak Beceke nin dinamiklerinin bu transfere izin vereceğine gerçekten inanıyormusunuz yaa

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen yıl Wolfsburg da oynayan Edin Dzeko yu kimse tanımıyordu ama adam Wolfsburg u şampiyon yaptı peki ya Hofenhaim deki Vedat İbiseviç veya ibriçiç i kim tanıyordu kimse Bayerndeki anlı şanlı klose,ribery vs vs vs ne yaptı kocaman bir 0 transfer yapmış olmak için yapılmaz gerekliyse yapılır.
                          Hay ağzına sağlık ağabey ...

Futbolu isimler değil yürekler oynar !!! ...
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bjk Forvetleri kimler ; Bobo, Nobre , Holosko ,Nihat.
                            Bjk'ye lazım olan para
                            ++++
                            ismail,nihat,ferrari gibi oyuncuların yükesek bonservisleri

Yorum

Arkadaşım neyin iftirası yazdığın mesajlardan da mı haberin yok kimine sivri zeka kimine tüpçü kimine bilmem ne . Bir aşağılama havası nedir zorun neyin peşindesin ...

Öyle ki bu yönetim ağzıyla zümrüd-ü anka tutsa sana yaranamayacak ...

Az rahat ol da ...
                              kulübü bombalama ihtimalime, ''tüpçü'' ve ''sivri zeka'' kelimelerini kullanmış olmamla mı kanaat getirdin ? bence sen biraz rahat ol

Yorum

Takım duruyor belki ama senin yerinde klubede tırnaklarını yiyen oyunu yorumlayamayan futbolcuları futbola ve takıma küstüren sistemi olmayan vizyonsuz bir teknik direktör yok artık ....
                                Fatih bey bu konuda sizin gibi düşünmüyorum ve bu takımı geçen yıl kuran sayın Ersun YANAL ı saygı ile anıyorum,kendisi Türkiyedeki en iyi teknik direktördür.

Yorum

Yükleniyor...
                                X