Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benimde idealimde forvet gökhan değil. Hatta idealimdeki forvet Türk değil. Mutlaka 1,90 üstü boyu olan fizik olarak çok kuvvetli bir golcü lazım her takıma. Geçen gün Psv-Venlo maçında Toivonen diye sarışın Psv'li golcü dikkatimi çekti. 2 gol attı 1 de asist yaptı. Tam bizlik bir oyuncuymuş top alışı verişi şutları kafa toplarına hakim. Psv'ye 4 milyon euroya malmö'den gitmiş. Yani alabileceğimiz bir oyuncuymuş. Böyle oyuncuyu 2 sezon oynatsan 15-20 gol atsa 10 milyon Euro'ya kapında yatarlar.
    Ben Stefan Maierhofer diyince kimi arkadaşlar Avusturyadaki topçu bize yaramaz diyolar ama yine diyorum Stefan Maierhofer 2,02 boyunda ben fmden biliyorum tam olarak izlemedim ama fmde baya iyiydi izleyen varmı bu futbolcuyu..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      20 metre civarı kaleyi kesintisiz gören , rakibin müdehale şansı çok düşük gol vuruşları .
      senin anlayışın bi forvet için epey acımasız olmuş , demek ki göreceLi kavram
      7
      Cngz_61

Yorum

• İskandinav liglerini Avusturya ligiyle karşılaştırmak çok yanlış. İskandinav liglerinden onlarca yıldız çıkmıştır Avrupa'nın iyi kulüplerine giden. Daha sık takip etmeliyiz İskandinal Liglerini.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İskandinav liglerini Avusturya ligiyle karşılaştırmak çok yanlış. İskandinav liglerinden onlarca yıldız çıkmıştır Avrupa'nın iyi kulüplerine giden. Daha sık takip etmeliyiz İskandinal Liglerini.
          Yahu karşılaştırmıyorum ben sadece ismini önerdim bu futbolcunun taş gibi 2,02 cm boyunda hem topta tutabilir herhalde

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bilmem öyle bi yazmışsınki bende kendi üzerime alındım..
            yok ya ben seni az cok taniyorum, kisacasi sana dememistim ...

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yok ya ben seni az cok taniyorum, kisacasi sana dememistim ...
              Eyvallah abi o zaman..

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne oldu şu Gabriç transferi? diye soru soran kardeşlere Başkan'ımızın ''10 Ağustos'da bizzat kendim gidip adamı alıp getireceğim'' şeklindeki demecini hatırlatırım.Acele etmenin ne anlamı var ki?Bekliyoruz işte ne güzel.Kaldı şunun şurasında 5 günümüz,bekleyin canım sizde....
                Hocam Haberin Doğruluğu'da Tartışılır ?

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben Stefan Maierhofer diyince kimi arkadaşlar Avusturyadaki topçu bize yaramaz diyolar ama yine diyorum Stefan Maierhofer 2,02 boyunda ben fmden biliyorum tam olarak izlemedim ama fmde baya iyiydi izleyen varmı bu futbolcuyu..

Yorum

• bASKAN GIDERSE Tek gabric i Almaz
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Trabzonspor'da forvet sorunu yok diyenlerin sayısı gittikçe çoğalıyor. Ne değişti merak ediyorum. Hani %80'ler, hani Fatih %95 gelsinler. Ortada forvetler adına pek iç açıcı bir durum olmamasına rağmen taraftarın bu tutumu enteresan. Belkide bu anlayış hayırlı olur, umarım bu anlayıştan bazı dengesiz taraftarlar da nasibini alır da statda protesto yapmaz.

Benim düşüncem değişmedi. Hala daha çok iyi bir santraforun alınması gerektiğine inanıyorum.
                      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Gabric transferi gerçekleşecek sanırım Hajduk'un resmi sitesinde de ufak ip uçları var. 20 Ağustos tarihine sarkmaz umarım.
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• anket açalım forvet gereklimi gereksizmi diye.. %80 gerekli çıkar..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor'da forvet sorunu yok diyenlerin sayısı gittikçe çoğalıyor. Ne değişti merak ediyorum. Hani %80'ler, hani Fatih %95 gelsinler. Ortada forvetler adına pek iç açıcı bir durum olmamasına rağmen taraftarın bu tutumu enteresan. Belkide bu anlayış hayırlı olur, umarım bu anlayıştan bazı dengesiz taraftarlar da nasibini alır da statda protesto yapmaz.

Benim düşüncem değişmedi. Hala daha çok iyi bir santraforun alınması gerektiğine inanıyorum.
                            Söylediklerinizi yapanların başında geliyorum . Israrla Gökhan ve Umut'u yedek bırakacak bir forvet alınması gerektiğini söylüyordum . Ama artık yönetimden umudumu kestim . Sadece rekabeti arttıracak , alternatif olacak 3. bir forvet ismi bekliyorum , istiyorum . Bunun yanında ısrarla kaliteli forvet istemek yerine sonuna kadar Gökhan ve Umut'a destek olmayı tercih ediyorum
                            En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 04.08.2009, 19:11.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              anket açalım forvet gereklimi gereksizmi diye.. %80 gerekli çıkar..
                              Ama hocaya ve sisteme göre forvet gereksiz..
                              Tabi ki İlk 11'e gereksiz ve alınması bana göre çok saçma bi iş olur,yedek forvet alınabilir

Yorum

• Kimseyi almıyorsak forvete, bari İbrahim Şahin'i alalım, otursun yedekte ..
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Yükleniyor...
                                X