İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20 metre civarı kaleyi kesintisiz gören , rakibin müdehale şansı çok düşük gol vuruşları .7Cngz_61
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİskandinav liglerini Avusturya ligiyle karşılaştırmak çok yanlış. İskandinav liglerinden onlarca yıldız çıkmıştır Avrupa'nın iyi kulüplerine giden. Daha sık takip etmeliyiz İskandinal Liglerini."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmem öyle bi yazmışsınki bende kendi üzerime alındım..
Yorum
-
İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok ya ben seni az cok taniyorum, kisacasi sana dememistim ..."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe oldu şu Gabriç transferi? diye soru soran kardeşlere Başkan'ımızın ''10 Ağustos'da bizzat kendim gidip adamı alıp getireceğim'' şeklindeki demecini hatırlatırım.Acele etmenin ne anlamı var ki?Bekliyoruz işte ne güzel.Kaldı şunun şurasında 5 günümüz,bekleyin canım sizde....
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Stefan Maierhofer diyince kimi arkadaşlar Avusturyadaki topçu bize yaramaz diyolar ama yine diyorum Stefan Maierhofer 2,02 boyunda ben fmden biliyorum tam olarak izlemedim ama fmde baya iyiydi izleyen varmı bu futbolcuyu..
Yorum
-
Trabzonspor'da forvet sorunu yok diyenlerin sayısı gittikçe çoğalıyor. Ne değişti merak ediyorum. Hani %80'ler, hani Fatih %95 gelsinler. Ortada forvetler adına pek iç açıcı bir durum olmamasına rağmen taraftarın bu tutumu enteresan. Belkide bu anlayış hayırlı olur, umarım bu anlayıştan bazı dengesiz taraftarlar da nasibini alır da statda protesto yapmaz.
Benim düşüncem değişmedi. Hala daha çok iyi bir santraforun alınması gerektiğine inanıyorum.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'da forvet sorunu yok diyenlerin sayısı gittikçe çoğalıyor. Ne değişti merak ediyorum. Hani %80'ler, hani Fatih %95 gelsinler. Ortada forvetler adına pek iç açıcı bir durum olmamasına rağmen taraftarın bu tutumu enteresan. Belkide bu anlayış hayırlı olur, umarım bu anlayıştan bazı dengesiz taraftarlar da nasibini alır da statda protesto yapmaz.
Benim düşüncem değişmedi. Hala daha çok iyi bir santraforun alınması gerektiğine inanıyorum.En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 04.08.2009, 19:11.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanket açalım forvet gereklimi gereksizmi diye.. %80 gerekli çıkar..
Tabi ki İlk 11'e gereksiz ve alınması bana göre çok saçma bi iş olur,yedek forvet alınabilir
Yorum
Yorum