Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    belki bunu diyince ceza yiyebilirm ama dayanamadım demek zorundayım ne gerzek taraftarlarımız var arkadaş
    bu kadar balık hafızalılık olur mu ?
    ne çabuk unutyoruz eski saçmalıkları
    da hemen eleştiriyoruz...
    bu kafayı değişin bu zihniyet saçma sapan salakça bi zihni,yettir.
    Ancak eleştir onu de bunu de biraz da çuvaldızı kendimize batıralım.
    Böyle olmaz ya olmaz olmaz biraz takıma güvenin kulüp zarar görüyor her kafadan ses çıkıyor hangi birini ypacaz...

bu zamana kadar bu forumda bu kadar sert konuşmadım ama yeter daaaaaaaa bizim de bi sabrımız var bazı düz kafalılar yüzünden 25 sene bekliyoruz

herkersten özür diliyorum bu lafım sadece bazılarına
    Gerçekten katılıyorum sana. Takımın başarılı olmasını biz istiyoruz yönetim istemiyor zaten.

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tabii buna birde, beş net pozisyondan birini atabiliyoruda eklemek lazım
      bu 5 net pozisyon olayıda abartıldı iyice , konya ve denizli maçlarını saymazsak kaybedilen hangi maçta kaçmış bu pozisyonlar
      7
      Cngz_61

Yorum

• Ne oldu şu Gabriç transferi? diye soru soran kardeşlere Başkan'ımızın ''10 Ağustos'da bizzat kendim gidip adamı alıp getireceğim'' şeklindeki demecini hatırlatırım.Acele etmenin ne anlamı var ki?Bekliyoruz işte ne güzel.Kaldı şunun şurasında 5 günümüz,bekleyin canım sizde....
        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Peki ya kazandırdıkları puanlar ? Tabi onlardan hiç bahsedilmez. Forvet bu işi ne.. sürekli atacak da atacak hiç kaçırmayacak..!

Yorum

• Yattara çalışmalara başlıyor! (http://www.ajansspor.com/futbol/supe..._2#yorumlaroku) umarım daha sakatlanmaz formasının hakkını verir.

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu 5 net pozisyon olayıda abartıldı iyice , konya ve denizli maçlarını saymazsak kaybedilen hangi maçta kaçmış bu pozisyonlar
              Galatasaray , fener deplasmanı , sivas içeride ...

Bu sezon daha iyi olacaktır .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Galatasaray , fener deplasmanı , sivas içeride ...

Bu sezon daha iyi olacaktır .
                peki abi Net pozisyondan kasıt nedir ?
                7
                Cngz_61

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Açıkçası Hırvat pazarına eğilen bir kulüp Gabric'i görürde Zec'i nasıl görmez benim içinde merak konusudur .
                  Menajerlerin gözünden bakmamız olabilir mi acaba? Yoksa başka bir nedeni olabilir mi? Bilen söylesin.

Yorum

• Benimde idealimde forvet gökhan değil. Hatta idealimdeki forvet Türk değil. Mutlaka 1,90 üstü boyu olan fizik olarak çok kuvvetli bir golcü lazım her takıma. Geçen gün Psv-Venlo maçında Toivonen diye sarışın Psv'li golcü dikkatimi çekti. 2 gol attı 1 de asist yaptı. Tam bizlik bir oyuncuymuş top alışı verişi şutları kafa toplarına hakim. Psv'ye 4 milyon euroya malmö'den gitmiş. Yani alabileceğimiz bir oyuncuymuş. Böyle oyuncuyu 2 sezon oynatsan 15-20 gol atsa 10 milyon Euro'ya kapında yatarlar.

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne oldu şu Gabriç transferi? diye soru soran kardeşlere Başkan'ımızın ''10 Ağustos'da bizzat kendim gidip adamı alıp getireceğim'' şeklindeki demecini hatırlatırım.Acele etmenin ne anlamı var ki?Bekliyoruz işte ne güzel.Kaldı şunun şurasında 5 günümüz,bekleyin canım sizde....
                      Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır...

(şampiyonluk için dedim bunu)
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Za transfere igrača koje smo ovog ljeta doveli potrošili smo 830.000 eura! Ali kad se već barata brojkama onda treba uračunati i da smo napravili najveći transfer u povijesti ovog najstarijeg hrvatskog prvoligaša, jer je Nikola Kalinić u Blackburn iz čuvene Premier lige, prodan za 7,5 milijuna eura. A u drugoj rundi pregovora dobili smo i jaču ponudu za našeg igrača Dragu Gabrića, i to u pogledu visine i brže isplate, tako da ćemo i kod njegovog transfera, dođe li uskoro do definiranja posla, zaraditi više! Nisam mislio izlaziti u javnost s ovakvim detaljima o klupskom stanju i životu, jer to se kosi s našim proklamiranim stavovima o poslovnoj politici, ali ima situacija kad principe treba i prekršiti - kaže Peroš.
                        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Forvet dediğin Malmö'den alınır Afonso alves,Rosenberg ve İbrahimoviç'ten sonra sattıkları 4. iyi golcü Ole Toivonen

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forvet dediğin Malmö'den alınır Afonso alves,Rosenberg ve İbrahimoviç'ten sonra sattıkları 4. iyi golcü Ole Toivonen
                            Bir de heerenven var.
                            3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              peki abi Net pozisyondan kasıt nedir ?
                              20 metre civarı kaleyi kesintisiz gören , rakibin müdehale şansı çok düşük gol vuruşları .

Yorum

• Valla biz normal yerden alalım da malmö yede sıra gelir...
                                farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

Yükleniyor...
                                X