İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan'la olmayacak.Hedef santraforla oynama zorunluluğundan dolayı değil tamamen kendi yetersizliklerinden dolayı olmayacak.Gökhan çift forvetin bir parçası olabilir.Deparları , savunma arkasına yaptığı koşular ve gol vuruşları iyi olan bir forvet oyuncusu ama tek forvet oynamayacak kadar topla münasebeti kötü.İnanılmaz top eziyor.
Çok iyi hatırlıyorum transferi gerçekleşmeden önce kendisi için , Türkiye'de topu bu kadar olumlu kullanan ikinci bir forvet yok denilip Fatih'ten daha iyi olduğu iddia ediliyordu bir kısım tarafından.Ama kendisiyle pas alışverişine yada verkaça girilemiyor.Versen zaten alamıyorsun.Topları tek seferde stop edemediğinden en uçta tek başına oynayacak yeterlilikte bir futbolcu değil.
Fatih de olmayacağından yabancı hakkının burada kullanılması gerekirdi ama bu yönde de bir çalışma olacağını sanmıyorum.
Onun dışında olacak oyuncular ise tam tersi Gökhan'ı çok iyi tamamlayacak nitelikte olmalı . Bu sebepten çift forvet fikrinize kısmen katılıyorum .
Bu isim Alanzinho olabilir mi ? Bence mümkün olabilir .
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol açıktan beklentilerin ne ?...
Yorum
-
yanlız bazı arkadaslar var yıldız transferinden yana, al sana yıldız gokhan unal gecen sene tum takımlar ilgileniyorken, biz aldık, ve aldıgımız yıldızı biz 1 senede harcadık, cokta kotu istatistikleri hatta kotu oynamamsına ragmen, cogu macta bizi ipten almasına ragmen, hucumda -1 orta saha ile oynamamıza ragmen en cok pozisyona giren adam olmasına ragmen, anlamıyorum, bizim her sene kurtarıcımız huseyinmiydi yoksa huseyin gitti diye heralde hersey daha kotu olacak, orta sahamız guclendı ... bu orta saha ile gokhan cok gol atar attırır, alan la ama cok iyi anlasıyorlar gibi geldi bana ikisi oynasa cok kral olur sankı...
Yorum
-
alan ve gökhan'lı kadroyu herkes bekliyordu ancak hoca alan'ı düşünmüyor bana kalsa colman'ı yedeğe çeker oynatırım ama hocanın insiyatifi bu şekilde..
****tjiku***selçuk***
(yattara)barış*************engin
*****alan*********
****gökhan*********poetricus
Yorum
-
Geçen sezon Gökhan-Umut ikilisinin haddinden fazla ksırıtmasının nedenlerinden birisi de skora katkı yapan oyuncularımızın azlığı idi. Yani orta saha elemanlarımızın çok fazla gol atamamaları. Biraz daha skor üreten oyuncumuz olsaydı şuan da fazla konuşmazdık gibime geliyor Gökhan meselesini filan.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan'ın tamamlayacağı tek forvet tipi , egosunu dizginleyecek çapta bir isimle mümkün . O ismin kim olduğu malum , transfer olamadı .
Onun dışında olacak oyuncular ise tam tersi Gökhan'ı çok iyi tamamlayacak nitelikte olmalı . Bu sebepten çift forvet fikrinize kısmen katılıyorum .
Bu isim Alanzinho olabilir mi ? Bence mümkün olabilir .
serkan______song_______egemen______cale
________________tjikuzu_________________
______barış_______________engin______
___________colman___________
_______gökhan ______alanzinho______
bu şekil denenebilir dediğin gibi...
Yorum
-
İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleengin mesela brooss orta kesen sol açık istiyorum diyor alanznho daha serbest oynadgndan engini solda orta kesmesi için geliştirlmesi ve o bölgede oynatılması lazım ve bence engn bu görevi gayet iyi yapar
Sol açık tek yönlü olmamalı günümüz futbolunda artık bu tarzda oyuncular kabul görmüyor. Burda oynayan oyuncu yeri geldiğinde takımı atağa kaldırmalı, yeri geldiğinde rakibini ısırmalı geride olan arkadaşıyla kopuk oynamamalı tam tersine bazen arkasında oynayan oyuncuyu da hücuma davet etmeli. Hoca Gabric'i bu yüzden istiyor ayrıca Cale-Gabric ikilisi gerçekten kulağa çok hoş geliyor yukarda bahsettiğimiz özellikler bu oyuncu da mevcut. Gabric belki cambaz tipte bir oyuncu değil ama takımı için çok çok önemli olan bir oyuncu. Trabzonspor'da da takımın vaz geçilmez bir parçası olacaktır.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
oo demek ki gecen hafta attığım ağır spor ahlakı mesajı azda olsa yerini bulmus...
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyla ilgisi yok ama Ntvspor'daki Yenilsende Yensende porgramında Trabzonsporlu biri var.Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBroos sadece iyi orta yapabilen bir oyuncu istemiyor. Engin ve Alanzinho'yu o bölgede sadece ofansif anlamda oynatabiliriz ve ne kadar verim alabileceğimiz de tartışılır.
Sol açık tek yönlü olmamalı günümüz futbolunda artık bu tarzda oyuncular kabul görmüyor. Burda oynayan oyuncu yeri geldiğinde takımı atağa kaldırmalı, yeri geldiğinde rakibini ısırmalı geride olan arkadaşıyla kopuk oynamamalı tam tersine bazen arkasında oynayan oyuncuyu da hücuma davet etmeli. Hoca Gabric'i bu yüzden istiyor ayrıca Cale-Gabric ikilisi gerçekten kulağa çok hoş geliyor yukarda bahsettiğimiz özellikler bu oyuncu da mevcut. Gabric belki cambaz tipte bir oyuncu değil ama takımı için çok çok önemli olan bir oyuncu. Trabzonspor'da da takımın vaz geçilmez bir parçası olacaktır....
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyla ilgisi yok ama Ntvspor'daki Yenilsende Yensende porgramında Trabzonsporlu biri var.7Cngz_61
Yorum
Yorum