Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaleye sirti dönük oynayabilen, ayaginda top tutabilen, hava toplarina hakim olan bir tarz...
    Kimdir Türkiye liginde hava toplarında hakim futbolcu ?

Baros mu ? geçen sezon attığı 17 golün yalnızca 2'si kafayla .
    Mehmet Yıldız ? geçen sezon yanlışlıkla iki top kafasına çarpmış . Daha evveli yok .
    Taner Gülleri ? 18 golün biri kafayla .
    Mert Nobre 5 atmış , kariyerinde de 6 'yı geçememiş .
    Gökhan'ın 3 golü kafayla .

Türkiye liginde bir sezonda 10'u geçebilen 3 forvet geldi geçti . Fatih Tekke Jardel ve Hakan Şükür . Başka hatırlamıyorum .

Ayağında top tutmak derken , defanstan santrafora şişirilecek topları mı kastediyoruz ? Hazırlık maçlarını yeniden izlemenizi tavsiye ederim .

Kaleye sırtı dönük bir forvet şart mıdır ? Bu özellikte bir forvet olmayınca ortaya etkili bir hücum çıkmaz mı ? Yani Milan , Udinese , Roma , Hamburg , Manchester United , Marsilya , Lyon , Ajax ve pek çok daha kulüp hata ediyor olmalı .

Eldekilerden daha iyisi olabilir miydi ? Elbette ama eldekilerinde değerini bilmeli .

Gökhan'a sahip çıkalım . Halihazırda takımın en değerli futbolcusu o .

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      avrupada oynamayack bir futbolcu neden zorla alınmak istenir ki??
      Sadece bu sene düşünülmemeli . Gabric uzun vadeli transfer olarak yapılıyor .

Yorum

• Kerzhakov'un Fiyat'ı Size Kaç Görünüyor ? Bize 5,5 Görünüyor , Bize Fazla'da Ondan Sordum ?

Yorum

avrupada oynamayack bir futbolcu neden zorla alınmak istenir ki??
          Ben de başta öyle düşünüyordum ama bizim için asıl öncelik lig. Eğer şampiyon olmamızda desteğini hissedeceksek alınabilirdi.

Yorum

• Gökhan'la olmayacak.Hedef santraforla oynama zorunluluğundan dolayı değil tamamen kendi yetersizliklerinden dolayı olmayacak.Gökhan çift forvetin bir parçası olabilir.Deparları , savunma arkasına yaptığı koşular ve gol vuruşları iyi olan bir forvet oyuncusu ama tek forvet oynamayacak kadar topla münasebeti kötü.İnanılmaz top eziyor.

Çok iyi hatırlıyorum transferi gerçekleşmeden önce kendisi için , Türkiye'de topu bu kadar olumlu kullanan ikinci bir forvet yok denilip Fatih'ten daha iyi olduğu iddia ediliyordu bir kısım tarafından.Ama kendisiyle pas alışverişine yada verkaça girilemiyor.Versen zaten alamıyorsun.Topları tek seferde stop edemediğinden en uçta tek başına oynayacak yeterlilikte bir futbolcu değil.

Fatih de olmayacağından yabancı hakkının burada kullanılması gerekirdi ama bu yönde de bir çalışma olacağını sanmıyorum.

Yorum

• ugur boral gundeme gelmeli...
              Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimdir Türkiye liginde hava toplarında hakim futbolcu ?

Baros mu ? geçen sezon attığı 17 golün yalnızca 2'si kafayla .
                Mehmet Yıldız ? geçen sezon yanlışlıkla iki top kafasına çarpmış . Daha evveli yok .
                Taner Gülleri ? 18 golün biri kafayla .
                Mert Nobre 5 atmış , kariyerinde de 6 'yı geçememiş .
                Gökhan'ın 3 golü kafayla .

Türkiye liginde bir sezonda 10'u geçebilen 3 forvet geldi geçti . Fatih Tekke Jardel ve Hakan Şükür . Başka hatırlamıyorum .

Ayağında top tutmak derken , defanstan santrafora şişirilecek topları mı kastediyoruz ? Hazırlık maçlarını yeniden izlemenizi tavsiye ederim .

Kaleye sırtı dönük bir forvet şart mıdır ? Bu özellikte bir forvet olmayınca ortaya etkili bir hücum çıkmaz mı ? Yani Milan , Udinese , Roma , Hamburg , Manchester United , Marsilya , Lyon , Ajax ve pek çok daha kulüp hata ediyor olmalı .

Eldekilerden daha iyisi olabilir miydi ? Elbette ama eldekilerinde değerini bilmeli .

Gökhan'a sahip çıkalım . Halihazırda takımın en değerli futbolcusu o .
                yazı çok güzel olmuş eline sağlık

takım bu yıl yerden oynayacak ,

hazırlık maçlarında net anlaşıldı , geçen yılki gibi geriden forvetlere doldurulan top görmedim ben

yerden oyun içinde türkiye'deki en iyi bitirici bizde
                7
                Cngz_61

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  necati ile serhat mı ??? necati ates ile serhat akın degildir heralde bahsettigin kisiler yoksa futbolu bildigine suphe edecem.
                  şu anda gündemde başka forvet yokki...

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ugur boral gundeme gelmeli...
                    uğur boral fener için iyi alternatif öyle 2-3 milyon euroya vermezler..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

ugur boral gundeme gelmeli...
                      bak bu olabilir işte sırf soldan orta kesti diye hem yabancı hakkı hemde para israf edilmemeli uğur boral müthiş olabilir
                      ...

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökhan'la olmayacak.Hedef santraforla oynama zorunluluğundan dolayı değil tamamen kendi yetersizliklerinden dolayı olmayacak.Gökhan çift forvetin bir parçası olabilir.Deparları , savunma arkasına yaptığı koşular ve gol vuruşları iyi olan bir forvet oyuncusu ama tek forvet oynamayacak kadar topla münasebeti kötü.İnanılmaz top eziyor.

Çok iyi hatırlıyorum transferi gerçekleşmeden önce kendisi için , Türkiye'de topu bu kadar olumlu kullanan ikinci bir forvet yok denilip Fatih'ten daha iyi olduğu iddia ediliyordu bir kısım tarafından.Ama kendisiyle pas alışverişine yada verkaça girilemiyor.Versen zaten alamıyorsun.Topları tek seferde stop edemediğinden en uçta tek başına oynayacak yeterlilikte bir futbolcu değil.

Fatih de olmayacağından yabancı hakkının burada kullanılması gerekirdi ama bu yönde de bir çalışma olacağını sanmıyorum.
                        gökhan kayseri'de tek forvet oynamıyormuydu...
                        poetricus

Yorum

• Serdar abi birde şu var..Gökhan la Umut duvar olamıyor..Rakip savunmacının önüne top almak için geliyorlar ama atılan topu daha kontrol edemiyorlar...Bu bile top kaybına neden olup belki birçok pozisyonumuzu engelliyor rakibe topu resmen veriyoruz..
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• baskan ile aziz yıldırımın arası iyi...uygun fiyata alınabilir..

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            uğur boral fener için iyi alternatif öyle 2-3 milyon euroya vermezler..
                            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

baskan ile aziz yıldırımın arası iyi...uygun fiyata alınabilir..
                              ayrıca sol tarafları baya bi çoğaldı zaten uğur yedek duruyor ve aziz yıldırım uğuru satabilir paraya ihtiyacı vardır o kadar transferden sonra bence düşünülmeli
                              ...

Yorum

sol açık :alanzinho,engin yeter zaten hatta barış bile oynar sen yeterki bir forvet al fatih dedik yok dediler forvet dedik o kelimeyi kullanan yok ilginç
                                Sol açıktan beklentilerin ne ?
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

Çalışıyor...
                                X