Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ifølge tyrkiske medier meldes storklubben Trabzonspor interesseret i at hente Brøndby IFs Morten Duncan Rasmussen.

şunu tercüme edcek olan varmı haber doğrulatmak için

Rasmussen hakkında
    Morten Nicolas Rasmussen
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Morten Nicolas Rasmussen nasıl forvet hakkında bilgi sahibi olan varmı
      Adı bizimle geçmişti menajerlerin attığı bir isim sanırım hava toplarında etkili bir forvet pek parlak bir oyuncu değil.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

aynı gelişmeler devam ediyor

atiba rothen tom de mul perisiç bia
        Tamam sagol .
        1

Yorum

Ifølge tyrkiske medier meldes storklubben Trabzonspor interesseret i at hente Brøndby IFs Morten Duncan Rasmussen.

şunu tercüme edcek olan varmı haber doğrulatmak için

Rasmussen hakkında
          Morten Nicolas Rasmussen
          Türk basınına göre büyük kulüp Trabzonspor Broendby IFS Morten Duncan Rasmussen indirme ilgilenen bildirdi.

google translate vakası...

geçen sene bronby de 25 maç 9 gol 2 asist
          24 yaşında...

kabataslak bulabildiğim bilgiler...

Yorum

• ok galiba sakat diye vazgeçmiş bizimkiler

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu adam defansif ortasaha oynamıyomu oynuyo orda oynayan ne kadar topcumuz var bizim baya fazla ne gerak var....
              Hem defansif hem ofansif özelliği var abi yanlış biliyorsun ayrıca boyu da uzun ben de bir bakıma sana katılıyorum aslında Selçuk bu sene ofansif oynayacağının sinyallarini veriyor röportajlarda öyle olursa Hutchinson yerine Fatih'i tek geçerim...:
              Twitter Adresim

Yorum

Morten Nicolas Rasmussen nasıl forvet hakkında bilgi sahibi olan varmı
                Rasmussen'in taraftar mesajlarını okuyordum geçenlerde. Genelde olumsuz mesajlar. Ağır kaldığından, sık sakatlandığından bahsediyorlar. Çoğu satılsın diyor. Artık ne kadar objektifler bilemiyorum
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

ok galiba sakat diye vazgeçmiş bizimkiler
                  Transferler hazirlik maclarinin sonuna kadar sarkarmi sence?
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rasmussen'in taraftar mesajlarını okuyordum geçenlerde. Genelde olumsuz mesajlar. Ağır kaldığından, sık sakatlandığından bahsediyorlar. Çoğu satılsın diyor. Artık ne kadar objektifler bilemiyorum
                    az önce bi mesaj aldımda bunun adını bi de bi topçunun daha adını söyledi

sağol bilgiler için

Yorum

• İlk olarak BDiler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Transferler hazirlik maclarinin sonuna kadar sarkarmi sence?
                      1 tane yabancı kesin alacaklar bu hafta içi belli olur diyorum ben ama bakalım her şey yönetime ve hocaya bağlı

Yorum

• Tanıdığım tek Rasmussen var o da başbakan...
                        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tanıdığım tek Rasmussen var o da başbakan...
                          iyi

Yorum

1 tane yabancı kesin alacaklar bu hafta içi belli olur diyorum ben ama bakalım her şey yönetime ve hocaya bağlı
                            bir yabancı bir türk alıp transferi kaparlar herhalde hacısalioğlu zaten her açıklamasında 1 yada 2 transfer yapıcaz dio..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

az önce bi mesaj aldımda bunun adını bi de bi topçunun daha adını söyledi

sağol bilgiler için
                              Kim acep o topçu ?

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kim acep o topçu ?
                                sütten ağzım yandı yoğurdu üflyerek yerim daha isim vermem

Yorum

Çalışıyor...
                                X