Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha ne kadar oyalayacaklar bizi

Yorum

• bu kalinic nasil biri acaba, gerci böyle haberler bana sacma geliyor ama forvet oldugunu duyunca heyecanlandim bir an.
      @BordoylaMavi

Yorum

• Orta saha konusunda çok iddialıyım. Bu sene ligin en iyi orta sahasına sahibiz. Gol yolları için bir forvet lazım. Ama orta sahamız için söylenecek çok fazla söz var. Bireysel yetenekleri gerçekten çok iyi futbolcular. Tek tek analizlerini yapacak olursak her takımda oynayacak durumda olduklarını görebiliriz.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• 96 kadrosundan buyana en yüksek potansiyele sahip kadroyu kurduk. farabinin de dediği gibi kadro değeri bir kaç yıl içinde değerini katlayacak. bu takımın erozyona uğramaması gerekiyor. ben pek çok kişinin aksine dengeli bir takım olduğumuzu düşünüyorum. bu takımın yüreklendirmeye ve desteğe ihtiyacı var. oyuncularımız şu anki üç istanbulluyla rekabet edebilcek kapasitede. zaten bunu geçen sene ispatladılar.

Yorum

• kaliniç hayal kendimizi kandırırız ancak

Yorum

• İlk olarak erhank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu kalinic nasil biri acaba, gerci böyle haberler bana sacma geliyor ama forvet oldugunu duyunca heyecanlandim bir an.
              Çok para abi 9-10 milyon eurolardan bahsediliyor o futbolcu için biz o paraya 5 tane oyuncu transfer ederiz
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orta saha konusunda çok iddialıyım. Bu sene ligin en iyi orta sahasına sahibiz. Gol yolları için bir forvet lazım. Ama orta sahamız için söylenecek çok fazla söz var. Bireysel yetenekleri gerçekten çok iyi futbolcular. Tek tek analizlerini yapacak olursak her takımda oynayacak durumda olduklarını görebiliriz.
                İlhan, bir orta saha kombinasyonu yazsana.

Yorum

• bugunde hiç gelişme yok gibi...zaman oldukça daraldı...
                  Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Kalinic Günebakış'ın Uydurması . Blackburn'de Taip Oyuncuya Hatta 7 milyon Teklif İlettiler Hajduk'a .

Kendimizi Avutmayalım Yane , Sadece Ortaya Bi Sharbini Atıldı , Oda Hırvat Basını Yapmış .

Belkide Gabric'i Yem Olarak Kullanıyor Olabiliriz

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İşte bu sebepten Karadenizspor doğru planlanırsa Trabzonspor'un milyonlarını kurtarır diyoruz .

Ancak şimdi ki gibi değil , pek oyuncu alınırken eleştirdik (imzayı attıktan sonra desteğimizi de gösterdik) . Fakat pek çoğunun 6 ay sonra serbest bırakılması , daha evvelinde içlerinde hayatında profesyonel idman yapmamış futbolcuların olması , üstelik bu kulübümüzün 5 milyon gibi 2. lig için astronmik bir bütçeye kurulması bize hayal kırıklığı yaşattı . O bütçede en az 4-5 U19 milli oyuncu bulunması gerekirdi , gelen futbolcuların profili daha yüksek olmalıydı .

Zannediyorum Karadenizspor'un bu anlamda kalitesini yükseltmek için Bank Asya'ya çıkması gerekiyor . Çünkü Bank Asya'da genç oyuncularla lige tutunabilmek için , çok daha iyilerine ihtiyaç var . Ahmet hoca inşallah bu hedefe ulaşmamıza yardımı olacak .
                      farabi abi aynen katılıyorum samsundan ismi geçen oyuncular bozhöyükteki onu v.b gibi mili takımın alt kademelerinde oynaya genç futbolculara karadenize vereceksin ki yapılan iş iş olsun inş alınan bu oyuncular alınırda karadenize verilir.
                      göksunun karadenize verilmesi deoğruyasa gerçekten doğru karar takımda kalsa oynayamazdı ama karadenizsporda ahmet hocayla banko oynar ve kendini geliştirir diye düşünüyorum inş yanlış düşünmüyorumdur...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlhan, bir orta saha kombinasyonu yazsana.
                        Tjikuzu, Selçuk, Colman, Engin, Alanzinho

Hazırlık maçlarında izlediğim kadarıyla Broos takımdan çok fazla pas yapıp rakibi yormayı planlıyor. Elimizdeki futbolcuların bu yönde kapasiteleri ülke futbolunun kapasitesi neyse o durumda.

Şu yazdığım adamların uzaktan şut atma ve oyunu geriden kurma gibi artı özellikleri var. Alanzinho her halükarda dikine oynayan bir futbolcu olduğu için oynadığı kanadın bir önemi olmuyor. Tjikuzu savunmadan aldığı topları, dikine ve ileriye oynadığı sürece Colman ve Selçuk'tan daha fazla verim alırız. Engin ise bu sezonun en büyük transferi olacak.

Son maçta gördüğüm kadarıyla harika bir pas trafiği kurabiliyoruz. Bunun için orta saha futbolcularımız geçtiğimiz sezon kadar koşmasına gerek bile kalmayacak. Benim izlenimlerim eğer beni yanıltmaz ise 5li orta saha ve tek forvet ile ligi sürklase edebiliriz.

Zafer ve Yattara'yı hiç yazmadım dikkat ederseniz. Bir parantez Barış'a açmak istiyorum. Bu sezon çok fırsat bulur gibime geliyor. Umarım iyi bir şekilde değerlendirir.

Son bir eklemem ise sağ bek sorunu için. Oraya safkan bir sağ bek alıp, Serkan gibi enerjisi hiç bitmeyen bir adamı da orta sahada kullanabiliriz.

Görüldüğü üzere çok iyi alternatifler var. Bizde bir Elano olmaz, bir Yusuf Şimşek ya da Emre olmaz. Ama Selçuk, Colman, Engin, Zafer gibi komple adamlarımız var.

Orta saha şişkinliği iyidir. İstediğin varyasyon için çeşitli bloglar kurabilirsin.
                        En son ilhan tarafından düzenlendi; 01.08.2009, 17:00.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Geçen sezon 2.devre deplasmanda Eskişehir maçına çıktığımız ilk 11 i hatırlayan var mı ?
                          hani şu Gökhan'ın cezalı, Yattara'nın sakat olduğu, Ahmet hocanın 4-5-1 çıktığı maç.
                          O maçta Hüseyin oynamışmıydı ?
                          Bence elimizdeki kadroya en uygun formasyon oydu. Tjikuzu'yu ekle o kadroya devam et bence...

Yorum

• Stuttgart zenti den pogrebnyak i 4.5 milyon euro karsiliginda transfer etti.

Hem de pogrebnyak gibi avrupa capinda bir forveti.

Demek ki isteyen aliyormus,demek ki iyi bir forvet almak icin büyük paralar vermemiz gerekmiyormus.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stuttgart zenti den pogrebnyak i 4.5 milyon euro karsiliginda transfer etti.

Hem de pogrebnyak gibi avrupa capinda bir forveti.

Demek ki isteyen aliyormus,demek ki iyi bir forvet almak icin büyük paralar vermemiz gerekmiyormus.
                              Ancak şöyle bir fark var abi gideceği lig o paraya o topçuyu buraya getiremezsin
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlhan, senin 5 li orta sahanın önüne, tek forvet Umut'u koyarım ben. Varya kemik gibi takım olur...Mücadele olarak hiç bir rakibe ezilmeyiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X