Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sharbini gelirse alanziho sola çekilir diye düşünüyorum. sharbini daha çok 10 numara oynuyormuş.
    eğer gabriç gelirse alanzinho ortaya çekilir. bildiğimiz üzere gabriç sol açık.
    bakalım zaman ne gösterir..

Yorum

• [QUOTE=ofg_61;2507260]
      İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizde, şimdi diyeceğimi yapacak yönetici yok ama, şu saatden sonra yapılacak en doğru iş, çıkıp ''transferi kapattık'' denmesidir.

Taraftarı zaten uyutucaz diye 2 aydır yapmadıkları cambazlık kalmadı, bari taraftara şirin gözükmek için, transfer yapıp kısıtlı imkanlarımızı ziyan etmesinler.(bknz:Jun)

Daha öncede yazdım, ''yokluk'' ayıp ve utanalıcak bir şey değil, ama sen bu yokluğu, iş bilmezliğe, idare edelime, bahane olarak kullanırsan, işin rengi değişir.

Yöneticilerin, zaman zaman başkanın kendisinin, her fırsatda bu yokluk edebiyatını yapması, bu acizliğin bütün kamu oyuna ilan edilmesi, artık benim midemi bulandırıyor !!!

Dün çıkan ''Bozöyükspor ödeme planını kabul etmedi'' haberi, bu aymazlığın mezar taşı olmuştur !!!

Asbaşkanın ''Avrupada oynatamazsakta alacağız'' demesi iş bilmezliğin damga puludur !!!

Mahmut Aksu'nun ''Serkan ve Tayfun gibi oyuncuları, para versek bulamayız'' demesi, taraftarı saf görmenin belgesi olmuştur !!!

Sportif direktörün ''Şok oldum, Kaliniç'e hayran kaldım'' demesi, dünyadan bi haber olmanın resmidir !!! (Kaliniç gibi topçudan haberi olmayan Sportif direktörde bize yakışır ama ! )

Her şeyi maruz görürüm ama, saf görülmeyi, ayak takımı görülmeyi, önümüze ne konulursa yiyeceğimizin sanılmasını göremem !!!

Bunlar kendilerini, bize lutfedilmiş nimet olarak görüyorlar.

Ben bu yönetimi kendi adıma azlettim.

Bunun sebebide transfer yapmamaları değil.

Sebeblerini yukarda maddeler halinde sıraladım. Ben kendi adıma bu yapılanları sineye çekemiyorum.

Şu saatden sonra onlar sağ, ben selamet...

aynı fikirdeyim tebrikler açıklaman düşüncelerin için
      HELAL OLSUN!!!!! BU USLUBUN BAŞINI S.ŞENER ÇEKİYOR.YOK BRAKIR GİDERİM. YOK BELEDİYEYE, TOKİYE DEVLETE SALLAMALAR. SANKİ CEPLERİNDEN 1 LİRA VERDİLER...ÜSTÜNE HER TÜRLÜ MASRAFLARI KULÜPTEN. EFENDİM BAŞARILI. NASIL? KULÜBÜN PARASIYLA YAPILAN TRANSFERLER...BORÇLA KURULAN BİR KADRO...BİR TANE UÇAK BİLETİ CEPLERİNDEN VERDİLER Mİ????? SORU: ŞENER DAHİL, YÖNETİCİLER ALDIKLARI KOMBİNE ADETİNİ AÇIKLASIN. KAMPANYA AÇALIM MI??? ONDAN SONRA BU GARİBİM ONURLU TARAFTARA SALLARIZ.NE DERSİNİZ...

Yorum

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hocam yıllardır ne transfer listeleri gördük
        kimler geldi kimler geçti
        daha bunlar gibilerini çok görücez
        Vallaha öyle.

Daha gecen birisi demedimi, Ibisevic ve Salihovic, Zhirkov ve Arshavin cok uygun bir fiyata önerilmis fakat BEGENILMEMIS.

Delircem bu gidisle.
        .

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yanlış adaş yanlış.

Para yok takımda bütçe sıkıntısı var. Ne istiyorsunuz anlamıyorum bu takımdan. Daha ne yapsınlar.
          Adaş Galatasaray için herşeylerini adayan isimleri bile duyulmayan X Kişilere bakıp o X Kişilerden daha zengin XXL Kişilerin bu klüple hiç alakaları olmamasına ve Bu Klübün başında ki yönetimin bu birleşmenin olması için gerekirse Yüzsüz bir şekilde bize yardım edin dememesine ve Bu kaprisleşmenin Bizi Sıradan bir anadolu takımı havasına sokuşuna İsyanım var.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• .................................................. ........................

Yorum

• Lig başlayacak ama ortada hala forvet yok.

Yorum

• İlk olarak murat erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                .................................................. ........................
                ben de bravo dedİm...

Yorum

• Eren Görür Karadenizspor'a gönderiLdiğine göre ve takımda 2 forvet oLduğuna göre kesin forvet aLıcakLar. Buda sevindirici bi haber oLsa gerek
                  Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lig başlayacak ama ortada hala forvet yok.
                    taraftarı kandırmak için genç uyduruktan bi fovet bide gabric alınıcak ..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Varmisiniz????????????????

Yorum

• BU USLUBUN BAŞINI S.ŞENER ÇEKİYOR.YOK BRAKIR GİDERİM. YOK BELEDİYEYE, TOKİYE DEVLETE SALLAMALAR. SANKİ CEPLERİNDEN 1 LİRA VERDİLER...ÜSTÜNE HER TÜRLÜ MASRAFLARI KULÜPTEN. EFENDİM BAŞARILI. NASIL? KULÜBÜN PARASIYLA YAPILAN TRANSFERLER...BORÇLA KURULAN BİR KADRO...BİR TANE UÇAK BİLETİ CEPLERİNDEN VERDİLER Mİ????? SORU: ŞENER DAHİL, YÖNETİCİLER ALDIKLARI KOMBİNE ADETİNİ AÇIKLASIN. KAMPANYA AÇALIM MI??? ONDAN SONRA BU GARİBİM ONURLU TARAFTARA SALLARIZ.NE DERSİNİZ...
                        Varmisiniz????????????????

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          BU USLUBUN BAŞINI S.ŞENER ÇEKİYOR.YOK BRAKIR GİDERİM. YOK BELEDİYEYE, TOKİYE DEVLETE SALLAMALAR. SANKİ CEPLERİNDEN 1 LİRA VERDİLER...ÜSTÜNE HER TÜRLÜ MASRAFLARI KULÜPTEN. EFENDİM BAŞARILI. NASIL? KULÜBÜN PARASIYLA YAPILAN TRANSFERLER...BORÇLA KURULAN BİR KADRO...BİR TANE UÇAK BİLETİ CEPLERİNDEN VERDİLER Mİ????? SORU: ŞENER DAHİL, YÖNETİCİLER ALDIKLARI KOMBİNE ADETİNİ AÇIKLASIN. KAMPANYA AÇALIM MI??? ONDAN SONRA BU GARİBİM ONURLU TARAFTARA SALLARIZ.NE DERSİNİZ...
                          sadri şener'in işlerinin zamanında niye iflas ettiğini biliyor musun?
                          En son Hasan61 tarafından düzenlendi; 01.08.2009, 14:12.

Yorum

• Sharbini Genel'de 10 Numara Oynadığı İçin Gabric Daha Ağır Basıyor .

Yorum

• sadri sener değilde onursal başkan sıfatını alan kişinin bir transfer yapsa fena olmaz...onursal başkanlık oturup roportaj vermekse ondan daha iyi bu sıfatı tasıyacak adamlar vardır..
                              Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                BU USLUBUN BAŞINI S.ŞENER ÇEKİYOR.YOK BRAKIR GİDERİM. YOK BELEDİYEYE, TOKİYE DEVLETE SALLAMALAR. SANKİ CEPLERİNDEN 1 LİRA VERDİLER...ÜSTÜNE HER TÜRLÜ MASRAFLARI KULÜPTEN. EFENDİM BAŞARILI. NASIL? KULÜBÜN PARASIYLA YAPILAN TRANSFERLER...BORÇLA KURULAN BİR KADRO...BİR TANE UÇAK BİLETİ CEPLERİNDEN VERDİLER Mİ????? SORU: ŞENER DAHİL, YÖNETİCİLER ALDIKLARI KOMBİNE ADETİNİ AÇIKLASIN. KAMPANYA AÇALIM MI??? ONDAN SONRA BU GARİBİM ONURLU TARAFTARA SALLARIZ.NE DERSİNİZ...

biraz zor bir hareket ama ben desteklerim

Yorum

Yükleniyor...
                                X