Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tamam ama bu fikirleri artık neden Fatih Tekke üzerinden yönetiyoruz.Alınmayacak denilen bi,r futbolcu bu.Bana göre Luiz Fabiano alınsın diye yönetime seslenmek Fatih gelsin demekten daha mantıklı şu şartlarda
    Anlatamıyorum derdimi ben illa Fatih tekke olsun demiyorum garcia forvetse başımın üzerinde yeri var veya gerçekden kaliteli bi forvetin başımın üstünde yeri var gökhanın pozisyonlarına şota girseydi kırılması imkansız bi gol sayısına ulaşır mıydı ulaşmaz mıydı sizde buna bi cevap verin
    alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
    yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      peki yonetim selcuku buyuk takımdan gokhanı aynı şkilde istanbul takımlarının elinden alırken iyiydi..şimdi kotu mu oldu...
      hay ağzına sağlık...bu yönetimin önceki icraatlerini göremeyenlere ithaf olunur...
      21.12.2009 Unutmayacağız...
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
      Cemil Usta
      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Valla Fatih mi olur bilmem ama eldeki forvetlerden daha iyisi gelmezse şampiyonluk beklemiyorum anca yarışta oluruz oda nereye kadar bekleyip göreceğiz..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cihat ben 24 yasındayım 7 yasından beri okuyorum....yani 17 yıldır...onların aldıgı parayı bırak 1000 1 ni kazanmadım kazanamam....o kadar para kazanan adam o baskıların üzerinden kalkacak bana bahane üretmiycek....yapamıyorsa ben gidiyorum Allaha emanet olun diycek...
          para istemeye gelince trilyonlar...bahaneye gelince baskı bırakacak bu işleri...umutun yapdıgı acıklama tamamen talihsizlikdir...bu seneyi kestirip atmak tarftar önünde aklanmaya çalışmakdır
          futbolcu pes veya fm deki gibi robot degildir, bugun cok para kazanan zenginler bile intihar ediyor, yani cok para kazaniyor duygularini cope atsin diye birsey bekliyemeyiz cok yanlis olur. para kazaniyor diye bir futbolcuya istedigini yapamassin, ben de futbolcularin aldigi parayi elestiriyorum ama bu kadar para kazaniyorlar diye benim onlara onume geleni soyleme hakkini dogurmuyor...

Yorum

yani bu sezon iş olsun diye maçları izleyip amaçsız bakacaksınız oyle mi ?
            amac benim amacım degilki kardeşim ben şampiyonlugu herkesden çok istiyorum...okulda stand acmaya utanıyorum adam gelip dalga geciyor şampiyonluk gördünmü diye....ama basımızdakiler acaba bizim kadar istiyormu?istiyorlarsa neden gerekli adımlar atılmıyor?ben diyorum para yok...sen diyorsun büyük klüp para bulunur...neden bitirici hamleler yapılmaz o zaman...ben anlamıyorum bu trabzonsporu...valla da billada türkiyenin derin devletinden daha derin bir trabzonspor var
            !

Yorum

peki yonetim selcuku buyuk takımdan gokhanı aynı şkilde istanbul takımlarının elinden alırken iyiydi..şimdi kotu mu oldu...
              gökhan da selçukda geçen sezon en fazla eleştirilen futbolcular alsaydı şota kadar faydalı bi topçu bak sırtımda taşıyor muyum o yönetimi taşımıyor muyum

Yorum

• hocam yanlış anlama...polimik için filan sormuyorum...fatihi belliki almayacak başkan...peki elimizdekilerden iyi kimi alabiliriz..tabii bonservis ve alacağı ucretide dusunmek gerek..

İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valla Fatih mi olur bilmem ama eldeki forvetlerden daha iyisi gelmezse şampiyonluk beklemiyorum anca yarışta oluruz oda nereye kadar bekleyip göreceğiz..
                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  futbolcu pes veya fm deki gibi robot degildir, bugun cok para kazanan zenginler bile intihar ediyor, para kazaniyor diye bir futbolcuya istedigini yapamassin, ben de futbolcularin aldigi parayi elestiriyorum ama bu kadar para kazaniyorlar diye benim onlara onume geleni soyleme hakkini dogurmuyor...
                  tamam o zaman psikolojil yardım verelim adamlar psikolog alalım klube...sacma seyler bunlar bence...biri benim yerime baska bir adam isterse ben hırs yaparım daha basarılı olmaya calsıırım bizde bu neden ters işliyor...kaldıki gökhanı benim kadar savunan yokdur belkide...ama adama bakıyorum ahzırlık macında vurdum duymaz....böyle olunca benim zoruma gidiyor
                  En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 28.07.2009, 14:49.
                  !

Yorum

• devidkil,

eskisehir taraftarı amaçsız mı izliyo maçlarını?

bizim yerli topçulardan kaçı gs de as oynar de bagayum yada fb'de

gerçekçi olun lütfen
                    StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anlatamıyorum derdimi ben illa Fatih tekke olsun demiyorum garcia forvetse başımın üzerinde yeri var veya gerçekden kaliteli bi forvetin başımın üstünde yeri var gökhanın pozisyonlarına şota girseydi kırılması imkansız bi gol sayısına ulaşır mıydı ulaşmaz mıydı sizde buna bi cevap verin
                      tamam atabilirdi büyük ihtimalde atardı.Bende bu takıma tecrübeli forvet gereklidir diyorum yıllık 20 atan.Ama istediğimiz ilk kişi olmadı.Ve ben bu konuyu kapatabildim.

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kasımpaşa Boukhari’i transfer etti (28.07.2009)
                        Yorumlar :
                        0/0 Arkadaşına Gönder Yorum Yaz
                        Hollanda’nın Nac Breda takımında forma giyen orta saha oyuncusu Kasımpaşa’nın Hollanda kampına katıldı.

Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, “Nourdin Boukhai’nin daha önce Ajax ve Az Alkmaar formalarını giydiğini belirterek, “Bu futbolcu daha önce büyük takımların da gündemindeydi, ancak transferi gerçekleştirimediler. Biz bu önemli oyuncuyu kadromuza kattık” dedi.

Üç gündür Kasımpaşa’nın Hollanda kampında yer alan Nourdin Boukhari, lacivert beyazlı kulüple 3 yıllık bir anlaşma yaptı.

Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, transferi, Hollanda Kulübü Nac Breda’nın futbolcuya gerekli ödemeleri yapmaması, bu nedenle Boukhari’nin boşta kalması nedeniyle gerçekleştirebildiklerini söyledi. Sidal, ayrıca Süper Kupa Finali’nde forma giyen 1.92 boyunda bir forvet oyuncusuyla da anlaşmaya vardıklarını, bununla birlikte bir stoperi de kadrolarına katacaklarını söyledi.

NacBreda’da ikinci yarıdan itibaren forma giydi. Oynadığı maçlarda 11 tane gol attı. Ofansif özellikleri üst düzeyde olan bir orta saha oyuncusu olarak dikkat çekiyor.
                        Ajax altyapısından yetişen Boukhari, Van Gaal döneminde Az Alkmaar’da büyük bir başarı gösterdi, 2007 yılında UEFA Kupası 3. Tur ilk maçında Alkmaar formasıyla Fenerbahçe’ye karşı forma giydi. Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki maç 3-3 berabere sona ererken, Hollandalı futbolcu takımının ikinci golüne imza atmıştı.

Daha önce büyük takımların da gündemine gelen Boukhari için geçen sezon Trabzonspor’da bit teklif götürmüş ancak transfer gerçekleşmemişti

yönetime niye kızıyorsunuz diyenlere el cevap kasımpaşa kadar iş bitirici olamadıkları için
                        Bizim istediğimiz bu değildi diye biliyorum yani izleme komitesinin izlediği bu değildi galiba...
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tamam o zaman psikolojil yardım verelim adamlar psikolog alalım klube...sacma seyler bunlar bence...biri benim yerime baska bir adam isterse ben hırs yaparım daha basarılı olmaya calsıırım bizde bu neden ters işliyor
                          Çünkü o istenen adam o takıma alınmıyor, bunu bilen değerli topçuarda bizim beklediğimiz gibi etkilenmiyor !!!

Yorum

• abi yapmayın..bu adamlar en zor beğenen taraftar toplulugunun içine dustuler..colman filan dilimizi anlasalar onlarda skıntıda olurdu...tayfunun halini gormuyormusun...adam guya bizim evladımız..top ayagına gelince emınım tarftar ne zaman bagıracak diye dusunuyordur...

İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gökhan da selçukda geçen sezon en fazla eleştirilen futbolcular alsaydı şota kadar faydalı bi topçu bak sırtımda taşıyor muyum o yönetimi taşımıyor muyum
                            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              garcia hakkında şuan bilgim yok gabriç olmazsa onun alternatifleri var

garcia ya daha önce konuşulmuş ama oyuncu kabul etmemişti.

gabriç olmazsa en önemli alternatif bana göre

Razak Boukari yada Geoffrey Mujangi Bia
                              Razak Boukhari
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tamam atabilirdi büyük ihtimalde atardı.Bende bu takıma tecrübeli forvet gereklidir diyorum yıllık 20 atan.Ama istediğimiz ilk kişi olmadı.Ve ben bu konuyu kapatabildim.
                                istedğimiz ilk kişi olmadı diye transferi niye kapatalım bu izleme komitesi bi sene boyunca ne iş yapar ilk istediğimiz olmazsa ikinciye üçüncüye gidersin alırsın ama almak için değil iş göreceği için

Yorum

Yükleniyor...
                                X