İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki yonetim selcuku buyuk takımdan gokhanı aynı şkilde istanbul takımlarının elinden alırken iyiydi..şimdi kotu mu oldu...21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecihat ben 24 yasındayım 7 yasından beri okuyorum....yani 17 yıldır...onların aldıgı parayı bırak 1000 1 ni kazanmadım kazanamam....o kadar para kazanan adam o baskıların üzerinden kalkacak bana bahane üretmiycek....yapamıyorsa ben gidiyorum Allaha emanet olun diycek...
para istemeye gelince trilyonlar...bahaneye gelince baskı bırakacak bu işleri...umutun yapdıgı acıklama tamamen talihsizlikdir...bu seneyi kestirip atmak tarftar önünde aklanmaya çalışmakdır
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani bu sezon iş olsun diye maçları izleyip amaçsız bakacaksınız oyle mi ?!
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki yonetim selcuku buyuk takımdan gokhanı aynı şkilde istanbul takımlarının elinden alırken iyiydi..şimdi kotu mu oldu...alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
Yorum
-
hocam yanlış anlama...polimik için filan sormuyorum...fatihi belliki almayacak başkan...peki elimizdekilerden iyi kimi alabiliriz..tabii bonservis ve alacağı ucretide dusunmek gerek..
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Fatih mi olur bilmem ama eldeki forvetlerden daha iyisi gelmezse şampiyonluk beklemiyorum anca yarışta oluruz oda nereye kadar bekleyip göreceğiz..Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefutbolcu pes veya fm deki gibi robot degildir, bugun cok para kazanan zenginler bile intihar ediyor, para kazaniyor diye bir futbolcuya istedigini yapamassin, ben de futbolcularin aldigi parayi elestiriyorum ama bu kadar para kazaniyorlar diye benim onlara onume geleni soyleme hakkini dogurmuyor...En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 28.07.2009, 14:49.!
Yorum
-
İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlatamıyorum derdimi ben illa Fatih tekke olsun demiyorum garcia forvetse başımın üzerinde yeri var veya gerçekden kaliteli bi forvetin başımın üstünde yeri var gökhanın pozisyonlarına şota girseydi kırılması imkansız bi gol sayısına ulaşır mıydı ulaşmaz mıydı sizde buna bi cevap verin
Yorum
-
İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşa Boukhari’i transfer etti (28.07.2009)0/0Yorumlar :
Arkadaşına Gönder
Yorum Yaz
Hollanda’nın Nac Breda takımında forma giyen orta saha oyuncusu Kasımpaşa’nın Hollanda kampına katıldı.
Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, “Nourdin Boukhai’nin daha önce Ajax ve Az Alkmaar formalarını giydiğini belirterek, “Bu futbolcu daha önce büyük takımların da gündemindeydi, ancak transferi gerçekleştirimediler. Biz bu önemli oyuncuyu kadromuza kattık” dedi.
Üç gündür Kasımpaşa’nın Hollanda kampında yer alan Nourdin Boukhari, lacivert beyazlı kulüple 3 yıllık bir anlaşma yaptı.
Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, transferi, Hollanda Kulübü Nac Breda’nın futbolcuya gerekli ödemeleri yapmaması, bu nedenle Boukhari’nin boşta kalması nedeniyle gerçekleştirebildiklerini söyledi. Sidal, ayrıca Süper Kupa Finali’nde forma giyen 1.92 boyunda bir forvet oyuncusuyla da anlaşmaya vardıklarını, bununla birlikte bir stoperi de kadrolarına katacaklarını söyledi.
NacBreda’da ikinci yarıdan itibaren forma giydi. Oynadığı maçlarda 11 tane gol attı. Ofansif özellikleri üst düzeyde olan bir orta saha oyuncusu olarak dikkat çekiyor.
Ajax altyapısından yetişen Boukhari, Van Gaal döneminde Az Alkmaar’da büyük bir başarı gösterdi, 2007 yılında UEFA Kupası 3. Tur ilk maçında Alkmaar formasıyla Fenerbahçe’ye karşı forma giydi. Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki maç 3-3 berabere sona ererken, Hollandalı futbolcu takımının ikinci golüne imza atmıştı.
Daha önce büyük takımların da gündemine gelen Boukhari için geçen sezon Trabzonspor’da bit teklif götürmüş ancak transfer gerçekleşmemişti
yönetime niye kızıyorsunuz diyenlere el cevap kasımpaşa kadar iş bitirici olamadıkları için"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam o zaman psikolojil yardım verelim adamlar psikolog alalım klube...sacma seyler bunlar bence...biri benim yerime baska bir adam isterse ben hırs yaparım daha basarılı olmaya calsıırım bizde bu neden ters işliyor
Yorum
-
abi yapmayın..bu adamlar en zor beğenen taraftar toplulugunun içine dustuler..colman filan dilimizi anlasalar onlarda skıntıda olurdu...tayfunun halini gormuyormusun...adam guya bizim evladımız..top ayagına gelince emınım tarftar ne zaman bagıracak diye dusunuyordur...
İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökhan da selçukda geçen sezon en fazla eleştirilen futbolcular alsaydı şota kadar faydalı bi topçu bak sırtımda taşıyor muyum o yönetimi taşımıyor muyumNe zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegarcia hakkında şuan bilgim yok gabriç olmazsa onun alternatifleri var
garcia ya daha önce konuşulmuş ama oyuncu kabul etmemişti.
gabriç olmazsa en önemli alternatif bana göre
Razak Boukari yada Geoffrey Mujangi Bia"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam atabilirdi büyük ihtimalde atardı.Bende bu takıma tecrübeli forvet gereklidir diyorum yıllık 20 atan.Ama istediğimiz ilk kişi olmadı.Ve ben bu konuyu kapatabildim.alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
Yorum
Yorum