Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Juan Pablo Angel....33 yaşında New York takımında oynuyor..Aston Villadan gitmişti hatırlarsınız...River dan Aston a 14,4 milyon a gelmişti şimdi değeri 1 milyon...

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Angel, bize yararlı olabilecek bir oyuncu değil. Sadece isimden ibaret. Hava hakimiyeti düşüktü gençliğinde bile.

Yorum

• bu adam zamanında bizdeydi
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Bu Angel'i bir tek Fifa 2005 'ten hatırlıyorum .

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Angel'i bir tek Fifa 2005 'ten hatırlıyorum .
            Bende Cm 03/04 'ten biliyorum bu adamı xD

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ee Marcelinho sonuçta . Biz adamı sol kanat oynattık

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ey gidi...

O geldiğinde hayatımda hiç sevinmediğim kadar sevinmiştim, rüya gibiydi gerçekten onun gelişi...

Yüce futbol dehası Ziya Doğan'ın gazabına uğradı malesef, kullanamadık adamı...
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Marce Baba Adam . Wolfsburg İle Hazırlık Maçı Oynarken Bize Karşı Oynamıştı .

En Çok Şaşırdığım Olay Teklif Götürmüşüz Kendisine Ama ; Ülkeme Dönüyorum '' Demiş .

Yorum

• Güreşçi Serkan!

Trabzonspor’un tecrübeli sağ kanat oyuncusu kimi bulursa hemen el ense çekmeye başlıyor
                    Trabzonspor ile uzun süre transfer krizi yaşayan ama daha sonra sözleşme imzalayan Serkan Balcı kampların neşe kaynaklarından biri olmaya devam ediyor. Tecrübeli futbolcu, özellikle idman öncesi ve sonrasında arkadaşlarıyla güreşe tutuşmasıyla ünlendi. Fiziki yapısının güreşe de çok uygun olması nedeniyle genellikle yaptığı gösteri maçlarını kazanan Serkan’ın son kurbanı ise Brezilyalı futbolcu Alanzinho oldu. Serkan ile güreşe tutuşan Alanzinho, topla yaptığı birbirinden güzel hareketlerin aksine Ata sporumuz konusunda sınıfta kaldı. Serkan bu alandaki yeteneklerini sergilerken, Alanzinho’yu bir hareketiyle birlikte sırtına aldı, havada adeta döndürdü ve sonra da yere bıraktı. Bu hareketleri ilgiyle izleyen taraftarlar da, “Serkan güreş konusunda çok yetenekli. Güreşçi olsaydı da Milli Takıma gidebilirdi” demekten kendilerini alamadılar. Serkan Balcı’da güreş yapmayı çok sevdiğini, idman ve kamp stresinden uzaklaşmak için zaman zaman arkadaşlarıyla güreş yapmasıyla birlikte rahatladığını belirtti.

Kaynak Günebakış
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Güreşçi Serkan!

Trabzonspor’un tecrübeli sağ kanat oyuncusu kimi bulursa hemen el ense çekmeye başlıyor
                      Trabzonspor ile uzun süre transfer krizi yaşayan ama daha sonra sözleşme imzalayan Serkan Balcı kampların neşe kaynaklarından biri olmaya devam ediyor. Tecrübeli futbolcu, özellikle idman öncesi ve sonrasında arkadaşlarıyla güreşe tutuşmasıyla ünlendi. Fiziki yapısının güreşe de çok uygun olması nedeniyle genellikle yaptığı gösteri maçlarını kazanan Serkan’ın son kurbanı ise Brezilyalı futbolcu Alanzinho oldu. Serkan ile güreşe tutuşan Alanzinho, topla yaptığı birbirinden güzel hareketlerin aksine Ata sporumuz konusunda sınıfta kaldı. Serkan bu alandaki yeteneklerini sergilerken, Alanzinho’yu bir hareketiyle birlikte sırtına aldı, havada adeta döndürdü ve sonra da yere bıraktı. Bu hareketleri ilgiyle izleyen taraftarlar da, “Serkan güreş konusunda çok yetenekli. Güreşçi olsaydı da Milli Takıma gidebilirdi” demekten kendilerini alamadılar. Serkan Balcı’da güreş yapmayı çok sevdiğini, idman ve kamp stresinden uzaklaşmak için zaman zaman arkadaşlarıyla güreş yapmasıyla birlikte rahatladığını belirtti.

Kaynak Günebakış
                      çççççççççççççççççç

Yorum

• Bugün baya durgun bu başlık

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ee Marcelinho sonuçta . Biz adamı sol kanat oynattık
                          yerinde oynasa o sene kafadan şampiyonduk zaten
                          7
                          Cngz_61

Yorum

• samaras i izleyen warmi kanalturk te tottenham-celtic macinda

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yerinde oynasa o sene kafadan şampiyonduk zaten
                              Ne demezsin, Marce yerinde oynasa ligin oynanmasına bile gerek yoktu zaten dimi ? Şampiyonmuşuz ..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Arkadaslar forvet transferini kafaniza takmayin ben halledecegim. Dün Sestak'a resmi teklifte bulundum Dedim Stanislav bize forvet lazim Trabzonspor'a gel. Düsünmek icin zaman istedi

Iste ispati:

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Yükleniyor...
                                X