Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ünal Karaman Rusya ya Fatih icin gitti de noldu
    Yahu Aynı Şeyler Mi ? Birisi Para Konusu İçin Görüşülmeye Gidiliyor , Diğeri Anlaşma Sağlanmış Ama Oyuncu'nun Takıma Erken Katılması İçin Yapılmış Seferler .

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ironiydi o mesaj arkadaşım , biraz kafayı çalıştır
      Belki bu mesaj da ironiydi, sen çalıştırabildin mi kafanı ?
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Bir kaliteli forvet almazlar bana göre, cünkü ozaman Gökhan ve Umut yedeklerde olacaklar. Bir forvet alirlarsa o takimin 3. forveti olur.

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Belki bu mesaj da ironiydi, sen çalıştırabildin mi kafanı ?
          tabi tabi zeki arkadaşım öyleydi
          7
          Cngz_61

Yorum

• Ýahu ikinizde genc ve zekisininiz.
            Kafaniz zehir gibi calisiyor.

Birbirinize takilmayin yahu :-))
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih olayı apayrı birşeydi .. Bunu herkes biliyor.Ne paraydı sorun nede başka birşey.Fatih istenmedi ve transfer de gerçekleşmedi.

Ama Gabriç transferi onun gibi değil.Gabriç bize gelmek istiyor.Zaten hem kendisiyle hemde yeni başkanlarıyla anlaşıldı.

Ünal Karaman da Türkiye'ye geliş tarihini netleştirmek için oraya gitti.
              Iyi bakalim, sagol .. insallah gelir

İlk olarak Birtan tarafından gönderildi
              Yahu Aynı Şeyler Mi ? Birisi Para Konusu İçin Görüşülmeye Gidiliyor , Diğeri Anlaşma Sağlanmış Ama Oyuncu'nun Takıma Erken Katılması İçin Yapılmış Seferler .
              Tamam tamam sakin ol

Ben sadece nerden biliyorsun demek istedim.

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tabi tabi zeki arkadaşım öyleydi
                Demekki çalıştıramamışsın .. Problem değil bi dahaki seferlere inşallah ..
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Isaac'ın Boşu Yok
                  26 Temmuz 2009 / 18:59
                  İsaac yeni takımının hazırlık maçlarında göz doldurdu.

Sezon başında Trabzonspor'dan Manisaspor'a kiralık olarak giden İsaac yeni takımının hazırlık maçlarında göz doldurdu.
                  Manisaspor'un Hollanda kampında yaptığı dört hazırlık maçının üçünde birer gol atan genç golcü yeni takımına uyum sağlamış gözüktü.
                  Manisaspor, Hollanda'daki ilk hazırlık maçında Bulgaristan 1. Lig ekibi Lokomotif Mezdra'yı 3- 1 mağlup ederken gollerini Ergin, İsaac ve Kemal kaydetti.
                  İkinci hazırlık maçında Maccabi Tel aviv'e 3-0 yenilen Manisaspor'da İsaac 65. dakikada oyuna girerken Ferhat da 80. dakikada oyuna dahil oldu.
                  Manisaspor, üçüncü hazırlık maçında Romanya ekibi Rapid Bükreş'i 5-1 mağlup ederken Gollerini Sezer, Isaac, Reinaldo (2) , ve Ergin kaydetti.
                  Manisaspor, Hollanda kampındaki son hazırlık maçında ise , Hollanda 2. Lig ekiplerinden Haarlem'i 3-0 mağlup etti. Bu maçta da Manisaspor'un ilk golünü İsaac attı. Kurreman'ın kendi kalesine attığı golle farkı ikiye çıkaran Manisaspor, Adem Büyük'ün golüyle 3-0 sahadan galip ayrıldı.
                  Kiralık olarak gittiği Manisaspor'da oynadığı hazırlık maçlarında yeniden eski başarılı günlerine döndüğünü gösteren İsaac gelecek yıl için Trabzonspor'un en büyük kazançlarından biri olacağının sinyallerini verdi.
                  7
                  Cngz_61

Yorum

• Bu Arada İsaac'ın Hazırlık Maçları Performansı ;

4 Maç 3 Gol .

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu Arada İsaac'ın Hazırlık Maçları Performansı ;

4 Maç 3 Gol .
                      Vay Isaac vay ..

İnşallah bize geldikten sonra da böyle olur şans bulduğu taktirde ..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vay Isaac vay ..

İnşallah bize geldikten sonra da böyle olur şans bulduğu taktirde ..
                        Manisa Ligde İyi Sırada Bitirirse Ve İsaac'den Memnun Kalırsa Alır İsaac'ı.

650 Bin Nedir , Verir Alır .

Yorum

• Gecenlerde birisi b urada yazmisdi, Manisada simdi cok Gol atar diye :-)
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Öyle bir madde mi vardı ? Çok ucuza gitmiş olur öyle birşey olursa.

Biz onu 1.5 Milyon € yapalım

Yorum

Ben bizimkilerin böyle bir Opsiyon koydurduguna inanmiyorum.
                              Delilik olur vallahi.

Yorum

biz istemezsek öyle birşey olmaz diye biliyorum...biz satmak istersek o dediğn şekil olur.
                                ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

Yükleniyor...
                                X