Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gabriç'in defans yönüde sağlam video kadarıyla eğer gelirse sol taraf güvenli hale gelir ama sağ yine boş !!!!

Yorum

• İlk olarak mk.esen35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben istese yönetimin tekkeyi alabileceğini düşünüyorum.bence yönetim istese bu transfer olur.yönetime baskı yapmamız lazım taraftar olarak.futbolcu izleme konusunda haklısın.ama bu vakitten sonra iyi forvet kalmamıştır piyasada.geç kaldık yani.neden tekke.takımın abiye tecrübeli futbolcuya,son vuruşları etkili adama,sırtı kaleye dönük oynayan adama,kombine satcak adama,taraftarın yeni bir heyecana ihtiyacı var.tekke bu özellikte bir oyuncu
      Taraftar yürüyüş bile yaptı sonuç ne koskoca bi 0 zaten Fatih Tekkeyi zenit geri çağırdı bugün 76. dakikadamı ne oyuna girdi bu saatten sonra 2-3 milyon euro bonservisle alamayız iş işten geçti bence..
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• tekkenin gol vuruşlarından çok topu ilerde saklaması önemli bence.gökhan ve umut bunu yapamıyor.bu yüzden orta saha adamları rakip sahaya yerleşemiyor.sanki mac izlerken top hep bizim sahada oynanıyormuş gibi geliyor.orta saha adamları ve savunma adamları bu yüzden cok hata yapıyor.bize forvette topu ilerde tutabilen adam yazım

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          matrix kilitlendi valla ..
          Nasıl kitlendi??
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Evet forvet yetersizliği meydanda en azından rekabeti yükseltmek amaçlı alternatif oyuncuda alınabilir ama direk ilk 11 oynayacak bi forvet çok çok iyi olur...

Şayet forvet transferi yapılmazsa ve forvetlerimiz geçen seneki kadar gol atarlarsa bence orta saha oyuncularımızında atacağı gollerle bu sezon daha farklı geçecek..

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ortasahayı begenmedinde nereyi begendin kardes? Bence en iyi ortasahaydı Gabrice ne gerek var adam akıllı bir forvet alınsın yeter...........
              kanatlarda oynayabilecek 1 ton adam varken 1 tane daha almayı istiyor herkes,olay bu.adam orta yapsın diye gelecek sonra neden içeri girmiyor denecek ,bu döngü kısır döngü/başı var sonu yok.
              ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• 1 milyon 750 bin euro cok fazla para bence o yastaki bir oyuncu icin. Keske Fatih biraz daha az isteseydi.

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kanatlarda oynayabilecek 1 ton adam varken 1 tane daha almayı istiyor herkes,olay bu.adam orta yapsın diye gelecek sonra neden içeri girmiyor denecek ,bu döngü kısır döngü/başı var sonu yok.
                  Hocanın istediği sol çizgiye inip orta yapan bi oyuncu bu bizim takımda yok herhalde bundan dolayı sola takviye istiyo..

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocanın istediği sol çizgiye inip orta yapan bi oyuncu bu bizim takımda yok herhalde bundan dolayı sola takviye istiyo..
                    muhtemelen,ona sözümüz yok ama bu taraftar başlar 3-5 gün sonra bu adam neden içeri girmiyor demeye.yattara'ya orta yap deniliyordu adam yapıyor ortaları sonra neden içeri girmiyorsun denliyordu,hatırlıyorum.
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      muhtemelen,ona sözümüz yok ama bu taraftar başlar 3-5 gün sonra bu adam neden içeri girmiyor demeye.yattara'ya orta yap deniliyordu adam yapıyor ortaları sonra neden içeri girmiyorsun denliyordu,hatırlıyorum.
                      Zaten bi türlü futbolcu beğenemiyoruz Galiba Gabric hem çizgiye inip orta yapabiliyor hemde içeri girip gol atabiliyor bu tarz bi oyuncu zannedersem ama kesin emin değilim bence böyle futbolcuya ihtiyacımız var tabi ilk planda değil önceliğimizi sağbek veya forvete kullansak çok daha iyi olur diye düşünüyorum..

Yorum

• Bence kesinlikle forvet oyuncusu alıcaz ve büyük bi transfer olacak, kaleci Tolga için 40mt gol yiyor diyebilen başkanımızın 4 metreden gol atamayan forvetleri yeterli gördüğünü sanmıyorum. Ki geçen sezon bunun sıkıntısını çok çektik ve o kadrodan Isaac de gitti...
                        Ben rahatım kesin iyi bir forvet gelecek birden kimse anlamadan
                        "53"

Yorum

• Matrix daha ne yapsın. Herkes için ayrı ayrı mı söylesin. Sabah geldi forvet konusunda bişeler söyledi gitti. Bu arada Tjikuzu ilk alınırken beğenmeyenler şimdi neden konuşmuyo???
                          Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zaten bi türlü futbolcu beğenemiyoruz Galiba Gabric hem çizgiye inip orta yapabiliyor hemde içeri girip gol atabiliyor bu tarz bi oyuncu zannedersem ama kesin emin değilim bence böyle futbolcuya ihtiyacımız var tabi ilk planda değil önceliğimizi sağbek veya forvete kullansak çok daha iyi olur diye düşünüyorum..
                            teknik ekibe güvenmeliyiz,bizden daha iyi görüyorlar açıkları demek en doğrusu olacak.
                            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Matrix daha ne yapsın. Herkes için ayrı ayrı mı söylesin. Sabah geldi forvet konusunda bişeler söyledi gitti. Bu arada Tjikuzu ilk alınırken beğenmeyenler şimdi neden konuşmuyo???
                              Ne gibi bişeler söyledi ?

Yorum

• 4 tane gurbetçi saydı Tunay Torun, Abdülkadir Özgen, Samet Koç ve Billy Mehmet. Bunlarla ilgileniyormuşuz. Ayrıyetten bide Mehmet Yıldız varmış...
                                Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

Yükleniyor...
                                X