ya arkadaşlar bahsi geçen futbolcular amatör kültürü görmüş, peşinden koşan defanstan bi dünya küfür yemiş, hocasından, taraftarından bir dünya küfür yemiş süperlige çıkmış adamlar. Şimdi türkiyede birçok fabrika 1 milyon ytl kar edemezken ben bu adamlara niye protesto da bulunmayacağım ki? Ben taraftar olarak iş verenim, başkan kadar yönetim kadar o futbolcuya maaşını ödeyen kişiyim. Küfredeceğim demiyorum tabiki, ama nasıl benim müdürüm yanlış yapınca bağırıyosa patronumla beraber, bende onlara bağıracağım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel Kardeşim hala Fatih diyen biri olarak Fatih başığına 48 mesaj yazmışsın burda Fatihle ilgili kaç mesaj atınn bilmiyorum yani toplam mesajının dörtte biri Fatih sende bu oknuyu gündemde tutuyorsun yani
konuyu açan ben mi oluyorum mesajlarıma bakarsan hepsi artık kapatın konuyu yönünde oluyor görrüyorum artık zarardan başka bişey değil herkes soguyor
Yorum
-
eskişehirspor yıldıray baştürk'ü, ankaragücü darius vassel'i ve kasımpaşaspor bile eski ajaxlı boukhari'yi transfer edebiliyorken trabzonspor'umuzun bu sene bu kadar aciz kalabilmesi zaten büyük bir ızdırap. madem yabancı transfer edemiyoruz egemen gibi azimli, ter dökecek yerli futbolculara ihtiyacımız var. bu sebeple:
ibrahim akın ve gökhan güleç diyorum başka da birşey demiyorum...En son melihkuzey tarafından düzenlendi; 28.07.2009, 14:17.
Yorum
-
peki iyi hoşta orta sahadaki şikinlik ne olacak...adamların yarısı kadroya giremeyecek..açıkcası gunumuzde artık ençok 4.5.1 in bir versiyonu olan 4.3.3 oynanıyor...bencede bu sistem oturtulmalı...iyi bir forvet alınırsa zaten mecburen 4.4.2 donulecek...ama almıyor baskan...
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca neden tek forvet oynuycak bence bunu sorgulamak lazım öncelikle....hocanın kafasında 4 5 1 yokdu...4 4 2 yi severim diyen bir hoca 4 5 1 oynamak zorunda kalıyor...nedeni yanlış transfer ortasahayı tıka basa doldurduk ama hala adam gibi ileri geri bir sol acık yok gökhanın yada umutun yanında oynayacak bir forvet yok...onlar alınsa yani en azından sol acık ve forvet alsak 4-4-2 oynarız....Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
benim tüm mesajlarım fatihle alakalı ne olmuş yanitransfer dosyasında bu konuşulur tabiki ne diyeyim şimdi. CM'de gördüğüm topçuların adlarını mı sıralayayım 100 maçını izlemiş gibi. " Aman lütfen yönetimimiz tekkeyi alamıyosa, todorov'u alsın, o da olmazsa kakalovu o da olmazsa mersin idmanyurdunda genç bi çocuk var onu alsın, uzun boylu
".
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek adam bir takım değildir diyenler garcia uefa da yarı final oynatır diyor !!!
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke futbolu bırakmadan rahat yok bu takıma .
Hami'de ummadığımız olay Tekke'de başımıza gelecek..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi anladık da almıyor işte yönetim
yönetimimiz böyle yönetiyor bu işi daha fazla deşmenin ne anlamı var.alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!
Yorum
-
büyük takım nasıl olunuyor sanıyorsunuz adım adım gidilcek bir yol var ilk olarak yıldız oyuncuları tutarsak ve her transfer döneminde 2 yıldız alsak 2 sene sonra kaç yıldız olur büyük takım böyle oluruzElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
aslında aranılan tarda...her iki kanatta da surekli yer değiştiren biri..
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLuis Garcia ismide nereden çıktı..Birde Garcia klasik sol açık değil diye biliyorum yanlış mı biliyorumNe zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki iyi hoşta orta sahadaki şikinlik ne olacak...adamların yarısı kadroya giremeyecek..açıkcası gunumuzde artık ençok 4.5.1 in bir versiyonu olan 4.3.3 oynanıyor...bencede bu sistem oturtulmalı...iyi bir forvet alınırsa zaten mecburen 4.4.2 donulecek...ama almıyor baskan...!
Yorum
-
bence kadro şişkinliğinden dolyı transfer yapmıyorlar...ben acıkcası koskoca klubun kasasında para olmadıgına inanmıyorum..istenilse oyle boyle bulunur...ama kadro şişti ve hazırlık maclarında da iyi olunca yavasladı işler..
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonuda şisirenler düsünsün kardeşim ben ne yapıyım hoca benmiyim....engini alıyosun gidip zaferi alıyorsun...ön liberoda tek adam var tjkuzu ama onun önünde oynuyacak 10 adam var bu nasıl transfer stratejisi....ben bu yanlışı gündeme getiriyorum...asıl zihniyet suydu transfer yapılırken caleyi ve colmanı satmak ama satamadılar elde kaldı yönetiminde eli kolu baglandı transfer yapamıyorlar ...çünkü kuruş lira yok kasadaNe zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLuis Garcia ismide nereden çıktı..Birde Garcia klasik sol açık değil diye biliyorum yanlış mı biliyorumMario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
Yorum