Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• play off maçının kadrosunu uefaya vermemiz gereken tarihi bilen var mı

Yorum

• gabric denilen oyuncuya barca , chalsea falan mı talip kendini ağırdan pazarlıyor ilk defa duydum gereksiz transfer...caner iyi bir sağbek(yabancı) ve alternatif golcüye odaklanmalıyız...
      poetricus

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        play off maçının kadrosunu uefaya vermemiz gereken tarihi bilen var mı
        Maçtan bir hafta önce olması gerekiyor ..
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          play off maçının kadrosunu uefaya vermemiz gereken tarihi bilen var mı
          20 ağustosta ilk maç bildiğim kadarıyla maçın 1 hafta öncesinden kadronun verilmesi lazım fm oyunlarında öyle..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gabric denilen oyuncuya barca , chalsea falan mı talip kendini ağırdan pazarlıyor ilk defa duydum gereksiz transfer...caner iyi bir sağbek(yabancı) ve alternatif golcüye odaklanmalıyız...
            Adını İlk Defa Duydun Diye Mi Gereksiz Transfer ?

Colman , Cale , Sylva ? Kaç Defa İzledin ?

Yorum

gabric denilen oyuncuya barca , chalsea falan mı talip kendini ağırdan pazarlıyor ilk defa duydum gereksiz transfer...caner iyi bir sağbek(yabancı) ve alternatif golcüye odaklanmalıyız...
              Onlar talip olsa zaten ismi bizle anılmaz ne bekliyosunuz anlamıyorum

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Katılıyorum sana. Ben ironi yapıyordum biraz. Yöneticilerin bilipte bizim bilmediklerimizi çok merak ediyorum. En çokta şu yandan takviyeleri merak ediyorum. Bakalım hakkaten olacak mı? Ah ah bazı şeyler için iş işten geçecek diyorum ama elden birşey gelmiyor, ne de olsa mazbata onlarda. O mazbatanın bizim elimize geçeceği günler gelecektir inşallah.
                İnşallah taraftarında isteklerini göz önüne alırlar bir gün...Bu sene almadılar inşallah biz demiştik demeyiz...
                İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onlar talip olsa zaten ismi bizle anılmaz ne bekliyosunuz anlamıyorum
                  Yani..Sanki Colman a Cale ye de onlar talipti de ellerinden aldık...
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Aldığımız yabancıların hangisine bu zamana kadar barca, chelsea falan talipti de ellerinden aldıkki tanınmamış diye kötü yada gereksiz oyuncu anlamınamı gelir..
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi O Açıklamalar'ın Arkasında Ne Kadar Durulur Bilinmiyor Ama Sadri Şener Alacağız Dedi .

Bide Alkan61 Mahmut Aksu İle Görüşmüş , %90 Bitti Falan Demiş Mahmut Aksu .
                      %90 bitti derken,ne manada bitti???

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        %90 bitti derken,ne manada bitti???
                        gabriçi %90 aldık anlamında
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sivasspor-Trabzonspor maçında Serkan'ın Mehmet Yıldız'dan topu almaya çalıştığı ve pozisyonun devamında Hayrettin'den yediğimiz gol aklıma geldikçe hafakanlar basıyor.

Bu takıma sağlam ve orijinal bir sağbek şart.
                          Serkan Mehmet'e carpmış iki metre geriye fırlamıştı.
                          XXX

Yorum

• Mehmet Yıldız'ı isteyen varmı aranızda ?

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gabriçi %90 aldık anlamında
                              Nasıl Anlıyorsanız O Anlamda ! ;

A - %90 Bitti Kapattık Bu Transferi .

B - %90 Bitti , Alıyoruz .

C - %90 Bitti , Ama Bakalım Cevap Gelecek .

Bence B

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nasıl Anlıyorsanız O Anlamda ! ;

A - %90 Bitti Kapattık Bu Transferi .

B - %90 Bitti , Alıyoruz .

C - %90 Bitti , Ama Bakalım Cevap Gelecek .

Bence B
                                D- %10 alinmayacak..
                                bence D
                                BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

Yükleniyor...
                                X