Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1075847498975677 inci kere söylüyorum bize sağbek lazım
    Sağbek mi? Tayfun ve Serkan varya işte. Satsan bulamazsın böylesini.
    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Sivasspor-Trabzonspor maçında Serkan'ın Mehmet Yıldız'dan topu almaya çalıştığı ve pozisyonun devamında Hayrettin'den yediğimiz gol aklıma geldikçe hafakanlar basıyor.

Bu takıma sağlam ve orijinal bir sağbek şart.
      En son Fatih tarafından düzenlendi; 25.07.2009, 11:29.
      Bordomavi.net

Yorum

• Herkese İyi Günler ;

Gabric Hakkında Çıkan Olumsuz Yönde Tüm Haberler Yalandır . Olayın Aslı Budur ;

Hajduk'da Kongre Telaşı Var . Şuan ki Başkanları Taraftar Tepkisi Sebebi İle Gabric'i Satmıyor .

Yeni Kongre'de Aday Olan Ve Kazanmasına Kesin Gözü İle Bakılan Başkan İle Sadri Başkan Anlaşmışlar .

Gabric'de Cale'den Referans Almış , Buraya Gelmek İstiyor .
        Bu İş En Fazla 2 Bilemedin 3 Gün Sürer , Gabric'in İmzası Yakındır .

Yorum

• matrix hoşgeldin haberler neler?
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            matrix hoşgeldin haberler neler?

pusuya yatmış matrixi mi bekliyorsun:=)
            ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sağbek mi? Tayfun ve Serkan varya işte. Satsan bulamazsın böylesini.
              alan yok satana selam söyler demiş atalarımız
              bu arada serkan ve tayfunun iyi niyetinden şüphemiz yok ama yetersiz kalıyolar

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herkese İyi Günler ;

Gabric Hakkında Çıkan Olumsuz Yönde Tüm Haberler Yalandır . Olayın Aslı Budur ;

Hajduk'da Kongre Telaşı Var . Şuan ki Başkanları Taraftar Tepkisi Sebebi İle Gabric'i Satmıyor .

Yeni Kongre'de Aday Olan Ve Kazanmasına Kesin Gözü İle Bakılan Başkan İle Sadri Başkan Anlaşmışlar .

Gabric'de Cale'den Referans Almış , Buraya Gelmek İstiyor .
                Bu İş En Fazla 2 Bilemedin 3 Gün Sürer , Gabric'in İmzası Yakındır .
                Kongre 2 Hafta sonra diye yaziyor???
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Simdi isyerinde hirvat bir rkadasa Hajdukun Internet Sitesini gönderdim. Okuyuo kongre Tarihini ögrenmeye calisacak.
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    matrix hoşgeldin haberler neler?
                    haber yok şuan
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Simdi isyerinde hirvat bir rkadasa Hajdukun Internet Sitesini gönderdim. Okuyuo kongre Tarihini ögrenmeye calisacak.
                      ben kongrenin olup olmadığından da şüpheliyim

Yorum

• gabriç yerine gs deki sabriç'i alsak sağbeke olmazmı ???? şaka bi yana bize en önemli olarak santrafor lazım...g.ünal ve umut ile büyük hedeflere ulaşmamız imkansız...bişey daha söyliyim g.ünal kadar kolay marke edilecek bi santraforda ben görmedim...gol atmazsan 3 puan alamazsın...golcun iyi değilse de gol atmakta zorlanırsın....gol atmakta zorlanırsan hedefine ulaşamazsın...bu kadar basit

Yorum

• Servet Nuh abi şakası bile kötü Sarbi'nin

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Simdi isyerinde hirvat bir rkadasa Hajdukun Internet Sitesini gönderdim. Okuyuo kongre Tarihini ögrenmeye calisacak.
                            Abi Soru Ver Bakalım Gabric'i Tanıyormu İyi Topçu Mu ?

Bide Onun Ağzından Öğrenelim

Yorum

• valla uğurada razıyım forvetede yabncı alınır iyi olur..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Sağ beke Uğur Uçar , sol açığa Uğur Boral , ileriye Uğur Yıldırım

Şaka bir yana Caner'i alalım sol açık istiyorsak .

Sağ bekede Orhan Şam .

Bir tanede yabancı golcü alalım .

Bitsin bu iş .

Yorum

Yükleniyor...
                                X