play off maçının kadrosunu uefaya vermemiz gereken tarihi bilen var mı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleplay off maçının kadrosunu uefaya vermemiz gereken tarihi bilen var mıMés que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleplay off maçının kadrosunu uefaya vermemiz gereken tarihi bilen var mıI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegabric denilen oyuncuya barca , chalsea falan mı talip kendini ağırdan pazarlıyor ilk defa duydum gereksiz transfer...caner iyi bir sağbek(yabancı) ve alternatif golcüye odaklanmalıyız...
Colman , Cale , Sylva ? Kaç Defa İzledin ?
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegabric denilen oyuncuya barca , chalsea falan mı talip kendini ağırdan pazarlıyor ilk defa duydum gereksiz transfer...caner iyi bir sağbek(yabancı) ve alternatif golcüye odaklanmalıyız...
Yorum
-
İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum sana. Ben ironi yapıyordum biraz. Yöneticilerin bilipte bizim bilmediklerimizi çok merak ediyorum. En çokta şu yandan takviyeleri merak ediyorum. Bakalım hakkaten olacak mı? Ah ah bazı şeyler için iş işten geçecek diyorum ama elden birşey gelmiyor, ne de olsa mazbata onlarda. O mazbatanın bizim elimize geçeceği günler gelecektir inşallah.İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ
Yorum
-
İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar talip olsa zaten ismi bizle anılmaz ne bekliyosunuz anlamıyorumMario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegabric denilen oyuncuya barca , chalsea falan mı talip kendini ağırdan pazarlıyor ilk defa duydum gereksiz transfer...caner iyi bir sağbek(yabancı) ve alternatif golcüye odaklanmalıyız..."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi O Açıklamalar'ın Arkasında Ne Kadar Durulur Bilinmiyor Ama Sadri Şener Alacağız Dedi .
Bide Alkan61 Mahmut Aksu İle Görüşmüş , %90 Bitti Falan Demiş Mahmut Aksu .
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle%90 bitti derken,ne manada bitti???I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivasspor-Trabzonspor maçında Serkan'ın Mehmet Yıldız'dan topu almaya çalıştığı ve pozisyonun devamında Hayrettin'den yediğimiz gol aklıma geldikçe hafakanlar basıyor.
Bu takıma sağlam ve orijinal bir sağbek şart.XXX
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegabriçi %90 aldık anlamındaNasıl Anlıyorsanız O Anlamda ! ;
A - %90 Bitti Kapattık Bu Transferi .
B - %90 Bitti , Alıyoruz .
C - %90 Bitti , Ama Bakalım Cevap Gelecek .
Bence B
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl Anlıyorsanız O Anlamda ! ;
A - %90 Bitti Kapattık Bu Transferi .
B - %90 Bitti , Alıyoruz .
C - %90 Bitti , Ama Bakalım Cevap Gelecek .
Bence B
bence DBİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....
Yorum
Yorum