gelişme varmı arkadaşlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence ikiside ilk 18 e giremez.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımdan bahseden kim saydığın adamlara baksana ...Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaydığım adamlar yetenekli futbolcular, hemde ekonomik.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 hafta antrenman yapsam Ali Güzeldal denen arkadaşa 100 m de 200 m fark atarımÖzkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 hafta antrenman yapsam Ali Güzeldal denen arkadaşa 100 m de 200 m fark atarımİmza...
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam, sol açıkta oynarmısın sol ayağın nasıl?RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 hafta antrenman yapsam Ali Güzeldal denen arkadaşa 100 m de 200 m fark atarım
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRaket gibi ...
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali güzeldali hic canli izledinmi ben famagusta maci sorasi antremana gitmisdim ve canli görmüsdüm ou teknigi cok süper biraz sutlari ama sanki cok yumusak onlarida gelistirse süper bi golcü olurÖzkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali güzeldali hic canli izledinmi ben famagusta maci sorasi antremana gitmisdim ve canli görmüsdüm ou teknigi cok süper biraz sutlari ama sanki cok yumusak onlarida gelistirse süper bi golcü olur
Adam transatlantik gibi yön değiştirene kadar mevsimler değişiyor ...
Gittiği takımlarda da takip ettim bişeyler olur mu trabzona döner mi faydası olur mu diye, cık ,yok , cacık olmaz ...
Giden tüm gençleri takip etmeye çalışıyorum fakat gönderildiğine üzüldüğüm KİMSE olmadı şu ana kadar genç Trabzonlulardan ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence sen kendini wimbledon forumlarında da zannetmişsin.
ibb'de attığı son gol uzaktan bir goldü.ligtv.com.tr'den izleyebilirsiniz.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzledim arkadaşım izledim merak etme sen izlemediğim hiç kimse hakkında yorum yapmam ...
Adam transatlantik gibi yön değiştirene kadar mevsimler değişiyor ...
Gittiği takımlarda da takip ettim bişeyler olur mu trabzona döner mi faydası olur mu diye, cık ,yok , cacık olmaz ...
Giden tüm gençleri takip etmeye çalışıyorum fakat gönderildiğine üzüldüğüm KİMSE olmadı şu ana kadar genç Trabzonlulardan ...
bizde ufukhan vardi halilhodciz zamana cok süper oyniyordu sagbekte...neden onu geri almiyoruz
Yorum
Yorum