Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya herkes tutturmuş bir sağbek.Hoca sol kanat alınsın diyor bazı arkadaşlar çıkıp yok gerek yok sağbek alınsın.Hocaya biraz saygı arkadaşlar demekki adam birşeyler biliyor ayrıca ekonomik durumumuz bu kadarına yetiryor.Keşke para olsada çok iyi bir forvette alabilsek ama şuanda yattara satılmadan birtek solaçık alınacak gibi.
    Ayrıca gs nin sağbeki kim? sabri.Bazıları diyecek milli oyuncu terim olmasa onu bu milli takıma kim alırdı?
    Bjk nın sağbeki kim? 31 yaşındaki geçmişinde başarısı olmayan geçen sene 30 yaşındayken parlayan ekrem dağ.Çok mu süper bir adam bu herif?
    Fener de bu bölgede türkiye nin en iyisi var ona birşey diyemem

bizde ise tayfun ve serkan.Hocamız bu ikiliyle zaman zamanda song ile sağbeki dolduracağini düşünüyor.hak veriyorum hocamıza tayfun un kendini ne kadar geliştirdiğini farketmeyen var mı?

ekonomimiz gereği şimdilik sadece en acil transferi yapacağiz oda sol açık.Bize düşen görev ise takıma sahip çıkıp desteklemek.
    Dallas Mavericks
    .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.index.hr/sport/clanak/vid...na/371197.aspx

Gabriç'e de bakın nasıl kavga ediyor ..

Video yokki verdiğin linkte Alihan ?
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mustafa Pektemek forvet için yerli olarak olabilecek isimlerden bir tanesi.
        tabiki şampiyonluğa oynayacak bir takımın birinci forveti olmayabilir ancak gökhan ve umutla bir sezona başlamak oldukça riskli.

mustafa oldukça iyi bir alternatif olacaktır
        semihden baskasi alinmaz yerlilerden tabi fener satarmi o ayri mesele

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

var aşağı in

Yorum

• Müsaadenizle bu arada Erikson'a KOCAMAN bir ÇÜÜÜŞŞŞŞŞ...YUUUUUHHH...OHAAAAAAAAAAA... demek istedim.Oh be rahatladım.
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

billly61 ,

Eski haber o ..

KENDİ SİTELERİNDE yazıyo gabriçin bir yere gitmicem demesi ve yönetimin satmıyoruz diye açıklamaları

Uprava i Nadzorni odbor su za jačanje, a ne slabljenje momčadi...

belkide eskidir ama suan resmi sitelerinde yazan acıklamalar bunlar

Yorum

• erikkson cebinin götürdüğü yere git kitabından çok etkilenmiş

Yorum

• İlk olarak billy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  KENDİ SİTELERİNDE yazıyo gabriçin bir yere gitmicem demesi ve yönetimin satmıyoruz diye açıklamaları

Uprava i Nadzorni odbor su za jačanje, a ne slabljenje momčadi...

belkide eskidir ama suan resmi sitelerinde yazan acıklamalar bunlar
                  Biliyorum neler olduğunu ..

Ama şuanda olan birşey değil yani onu demek istedim.Gelmiyor diye birşey yok ..

Yorum

Var abi var ..

Resmin altında solda

Yorum

• Almanya'nın 2.lig takımlarından Ahlen'de oynayan gurbetçi Adem karadenizsporla 3 yıllık sözleşme imzaladı
                      1991 doğumluymuş ve orta sahada görev yapıyormuş. kaynak haber 61

futbolcu hakkında bir bilgisi olan var mı geleceği parlak biri bi acaba

Yorum

Biliyorum neler olduğunu ..

Ama şuanda olan birşey değil yani onu demek istedim.Gelmiyor diye birşey yok ..

doğrudur ALANZİNHO içinde gelmiyo diye haberler çıktıydı.alınsa iyi olur aslında cale hırvat bu hırvat ıyı uyum sağlarlar solda

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mustafa Pektemek forvet için yerli olarak olabilecek isimlerden bir tanesi.
                          tabiki şampiyonluğa oynayacak bir takımın birinci forveti olmayabilir ancak gökhan ve umutla bir sezona başlamak oldukça riskli.

mustafa oldukça iyi bir alternatif olacaktır
                          mustafa pektemek aslende trabzonlu akyazı doğumlu ama ailesi trabzondan göç etmiş..
                          ama tam aradığımız tipde bir oyuncu değil,top tutan top saklayan bir oyuncu lazım bize,mustafa daha çok umut tipinde bir oyuncu,daha süratli ve kanatlarda da oynayabiliyor
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

mavi 3 numarada cale ye benziyor
                            orhan

Yorum

• Hırvat medyasında Gabriç için 2.5 Milyon € vereceğimizi yazmışlar 2 gün önce.

Yorum

• Şu videoyu izleyemedim bi türlü biri güzel bi şekilde tarif etsin da...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Çalışıyor...
                                X