Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Caner Erkin Hocanın aradığı tipte bir oyuncu girişimimiz olabilir.
    Solaciga caner i forvete de üst düzey bir yabanci alsak iyi olurdu.

Sagbek olarak da elden cikaracagimiz yabancilara göre bir girisim yapilirdi, ya da yerli....
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak serturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      doğru söylüyorsun da caner'i sol açık alıp yabancı kontenjanını forvette kullansak daha iyi olur diye düşünüyorum.
      Canerin esas mevkisi solbek ama solaçıkta oynayabiliyor. Tıpkı Abdullah ERCAN gibi. Ama bu şimdilik çok lüks olur. Ayrıca yanılmıyorsam geçen sene devre arasında biz ona teklif sunduk ama o Beşiktaş'ın gönlünde yattığını söylemişti.
      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet aslında Caner sizce nasıl bir oyuncu ben pek izleyemedim ?
        fatih terimin gözdesi,arar başkanımıza önerir kesin onu da ,sol bek de oynayabiliyor..ideal bir sol kanat oyuncusu diyebiliriz
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Caner; bana gelen teklifler var ve değerlendireceğim önceliğim yurt dışı demiş.
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Caner Erkin Hocanın aradığı tipte bir oyuncu girişimimiz olabilir.
            Bence sadece gazeteler haber yapar manşetlerden sonra sayın Hacısalihoğlu Caner'i almayı düşünmüyoruz herhangi bi girişimimiz yok der !
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fatih terimin gözdesi,arar başkanımıza önerir kesin onu da ,sol bek de oynayabiliyor..ideal bir sol kanat oyuncusu diyebiliriz
              Kaça olur bize ?
              (soruya bak yav )

Yorum

• Şaka bi yana Caner nasıl bi futbolcu pek dikkat etmedim yoksa dış ülkede oynuyo diyemi bu kadar övüyoruz
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Kaça olur bize ?
                  (soruya bak yav )
                  3,5 yıl sözleşmesi varmıi,kiralarız şimdilik bide satış opsiyonu alırız hesap tamamdır
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Turkiyede Transferi En düzgun en iyi ve mantıklı yapan tek Kulup Trabzonspordur...Biraz derin düşünürsek anlarız...
                    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Caner'i Alalım Alalım'da Bu Adamın Maliyet'i 5 Milyon'un Altında Olmaz . Bizi Aşar Yane .

Hem Gabric Transfer'inde Son'a Yaklaştık Sayılır .

Yorum

Kaça olur bize ?
                        (soruya bak yav )
                        Senin güzel hatrın için 3 milyon euro ver yeter. Satıştanda %20 pay alırım. Artı sodexo, artı akbil.

Yorum

• Trabzonspordan sonrada Bursaspor gelıyor,transferi en akıllı ve nokta atışı yapan kulupler..
                          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şaka bi yana Caner nasıl bi futbolcu pek dikkat etmedim yoksa dış ülkede oynuyo diyemi bu kadar övüyoruz
                            Caner ERKİN Nuri Şahin'in yıldızlaştığı 17 yaşaltı milli takımımızın bana göre (tabii o günki eurosport'a görede) en iyi futbolcusu idi. Sol ayağı çok iyi, sağ ayağı idare eden, Tam anlamıyla gerek oyun stili gerek tip itibarıyla Abdullah ERCAN'ın ikizi denebilir. Zayıf gibi görünmesine rağmen kolay kolay devrilmeyen, özellikle bel ve kalça kısmı çok sağlam bir futbolcu. Eğer alınırsa -ki ben imkan vermiyorum- süper bir iş yapılmış olur.

Yorum

• Halen yönetime laf atanlar var. Geleceğin en iyi yerli solbeklerinden birisini bedavaya aldık. 9 milyona giden mehmet topuzdan daha potansiyelli zafer yelen'i bedavaya aldık. Mehmet topuzun 9 milyon özerin 4 milyon ismail köybaşının 6,5 milyon ettiği piyasada Engin Baytarı 200 bin euroya Tjikuzuyu 750 bin euroya aldık.

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Caner ERKİN Nuri Şahin'in yıldızlaştığı 17 yaşaltı milli takımımızın bana göre (tabii o günki eurosport'a görede) en iyi futbolcusu idi. Sol ayağı çok iyi, sağ ayağı idare eden, Tam anlamıyla gerek oyun stili gerek tip itibarıyla Abdullah ERCAN'ın ikizi denebilir. Zayıf gibi görünmesine rağmen kolay kolay devrilmeyen, özellikle bel ve kalça kısmı çok sağlam bir futbolcu. Eğer alınırsa -ki ben imkan vermiyorum- süper bir iş yapılmış olur.
                                +frikikleri de baya iyi...

Yorum

Yükleniyor...
                                X