5-10 gün sonra ''kadromuz yeterli, teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz'' diye bir açıklama yapılır ve transfer işi kapanır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5-10 gün sonra ''kadromuz yeterli, teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz'' diye bir açıklama yapılır ve transfer işi kapanır.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleortasahada kim oynayacak
Forvetin arkasındaki 1 alanzinho/zafer
ortanın sagında yattara hemen oynayamayacaksa engin/barıs
Ortanın solu bence de su an bos...
Eger tek forvet oynayacaksak uc forvet luks..
Ama sag bek muhakkak lazımmmmmmmmmmmmmmALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Gabric olur ya da olmaz bu sorun değil.
Sorun şu ki; zaman daralıyor, ligin başlamasına sadece 2 haftalık bir süre var.
Hoca ısrarla sol kanat istiyor.Sağbekin ve santraforun zaten yok.
Yabancı kontenjanı belirsizliğini koruyor.Yattara ve Song'un durumları soru işareti.
Yani yapılacak işler az falan değil.Hatta bence transferde şimdiye kadar yaptıklarımızdan daha önemli yapacaklarımız.
Bütün bu soru işaretlerini noktaya çevirmek için önümüzde belirli bir süre var.
Yeterince hızlı davranmazsak, tıpkı TD transferinde olduğu gibi olumsuz etkilerini görmemiz muhtemel.Elimizi çabuk tutmalıyız, başka şansımız yok.
Yorum
-
Ferhat sol bek oynasın, Cale sol açık
İyi bir golcü alalım yeter@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5-10 gün sonra ''kadromuz yeterli, teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz'' diye bir açıklama yapılır ve transfer işi kapanır.
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealdikmi gabrici
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrica Ericsson 2. degil, Ingiltere 4. Ligine gitmis.
Notts Country Takimina Transfer olmus ve yillik 10 Milyon Euro alacakmis.
OHAAAAAAAAAAAAAAAAAA 10 MİLYON EURO:dyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
Yorum