Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5-10 gün sonra ''kadromuz yeterli, teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz'' diye bir açıklama yapılır ve transfer işi kapanır.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      5-10 gün sonra ''kadromuz yeterli, teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz'' diye bir açıklama yapılır ve transfer işi kapanır.
      Derlerse de veryansın etmem hah bir kaç transferle çok daha iyi olur takım ama bu haliyle bile ilk 4 de rahatlıkla bulunabiliriz. Hatta iddiam odur ki hazır olmayan bir gs hazır olmayan bir fb çok puan kaybedecektir. BJk biraz zorlarsa zorlar diğerleri zaten faso fiso
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ortasahada kim oynayacak
        hocanın ısrarla sol acık isteme nedeni bence sitemi 4-4-1-1 olması....

Forvetin arkasındaki 1 alanzinho/zafer

ortanın sagında yattara hemen oynayamayacaksa engin/barıs

Ortanın solu bence de su an bos...

Eger tek forvet oynayacaksak uc forvet luks..

Ama sag bek muhakkak lazımmmmmmmmmmmmmm
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Sol Açık İşini Hallettik Nerdeyse , Sağ Bek Ve Forvet Transferine Yoğunlaşalım Diyecem , Cenaze Falan Var

Bu Hafta Pek Bişeler Olmaz Gibi .

Yorum

• Gabric olur ya da olmaz bu sorun değil.
            Sorun şu ki; zaman daralıyor, ligin başlamasına sadece 2 haftalık bir süre var.
            Hoca ısrarla sol kanat istiyor.Sağbekin ve santraforun zaten yok.
            Yabancı kontenjanı belirsizliğini koruyor.Yattara ve Song'un durumları soru işareti.
            Yani yapılacak işler az falan değil.Hatta bence transferde şimdiye kadar yaptıklarımızdan daha önemli yapacaklarımız.
            Bütün bu soru işaretlerini noktaya çevirmek için önümüzde belirli bir süre var.
            Yeterince hızlı davranmazsak, tıpkı TD transferinde olduğu gibi olumsuz etkilerini görmemiz muhtemel.Elimizi çabuk tutmalıyız, başka şansımız yok.

Yorum

• aldikmi gabrici

Yorum

• Son haberler ne abiler?
                1

Yorum

• Ferhat sol bek oynasın, Cale sol açık

İyi bir golcü alalım yeter
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Batuhan Antepde.
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      5-10 gün sonra ''kadromuz yeterli, teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz'' diye bir açıklama yapılır ve transfer işi kapanır.
                      evet bu işin sonu öyle olacak gibi gözüküyor

Yorum

• Gabric

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aldikmi gabrici
                          Büyük İhtimal Ağustos'da Son Bir Görüşme Olacak Ve Gelecek

Yorum

• gabriç de atiba gibi vadeli gündem meşgul aracı olacak galiba

Yorum

• Ayrica Ericsson 2. degil, Ingiltere 4. Ligine gitmis.
                              Notts Country Takimina Transfer olmus ve yillik 10 Milyon Euro alacakmis.
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ayrica Ericsson 2. degil, Ingiltere 4. Ligine gitmis.
                                Notts Country Takimina Transfer olmus ve yillik 10 Milyon Euro alacakmis.
                                Abi izninle bişey yazıyım

OHAAAAAAAAAAAAAAAAAA 10 MİLYON EURO:d
                                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Yükleniyor...
                                X