Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3.2 Milyon Avro degeri....29 yasinda....Yani 4 Milyon Avro'yu gözden cikarman gerekiyor sadece bonservisi icin...

formda bir klasnic e 4 değil 5-6 bile verilirde bu adam kendini toplayabildimi o önemli malum hastalığı vardı yeni iyileşti
    Dallas Mavericks
    .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• yeri değil ama
      La Liga ekibi Villarreal, ilk hazırlık maçında İspanya amatör küme takımlarından Navata'yı 27-0 yendi.ççççççççç

Yorum

• klasnice 4 milyon verilmez bizm forvetlerden cok bi farkı yok gokhanı tercih ederm.hem klasnic son bi kaç sezondr da yok ortada sanırm en son Nantes forması giyiodu.
        Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Sessegnon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yeri değil ama
          La Liga ekibi Villarreal, ilk hazırlık maçında İspanya amatör küme takımlarından Navata'yı 27-0 yendi.ççççççççç
          Yeri değil harbidende

Yorum

yeri değil ama
            duydm bende ayıptr ya heriflerin de bi gururu war sonuctaa golleri kim atmıs acaba merak ettm şimdi
            Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Varsa bi alternatifin Turk ve Ucuz olmak sartı ile sen soyle yorum yapalım,Antepe de gitmedi lisansı hala Hacettepe de gozukuyor,Bizim forvetlerden de artısı olmasına gerek yok buyuk ihtimal standart macındaki gibi Umut yada Gokhandan biri oynucak,eger 4-4-2 ye donersek iyi bi yedegimiz olur

Ben de alternatif olarak soyledim suan alternatif forvetimiz yok...
              ben antepe gitti diye biliyorum yanlışın olmasın ntvspor da demişti galiba....Benim önerime gelince yerli olarak tunay torun diyorum

Yorum

• Orta sahamızda bir şişkinlik var bu yüzden Hoca oyuncuları değerlendirmek adına tek forvet oynamayı düşünebilir ama yine de bu takıma forvet şart ligin forvet sayısı en az olan takımı biziz şuan.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak ertugrults tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  duydm bende ayıptr ya heriflerin de bi gururu war sonuctaa golleri kim atmıs acaba merak ettm şimdi
                  Villarreal'in gollerinden yedisini of Jonathan Pereira atarken, Joseba Llorente ve Ruben Marcos dörder, Escudero üç, Pires, Fuster ve Montero ikişer gol kaydetti, birer gol de Marcos, Cani ve Matilla'dan geldi.ççççççççç

Yorum

• Jonathan Pereira bu adamdan topçu olur alalım bunuççç
                    bu arada kaynak vermemişiz
                    Kaynak:trabzonunsesi

Yorum

• İlk olarak Omarts tarafından gönderildi
                      gabric hiç biryerde yok, adamın biri salladı öyle bir sallamışki hala tartışılıyor
                      Ne güzel işte hiç kimsenin haberi yok bu transferden.İmza atılmadan da öğrenemezler ..

Olayı anlatayım ben kısaca şöyle oldu ;

Dün gece 23.30 sularında TRABZON Tv'de altyazı geçtiler bu haberi '' Trabzonspor Drago Gabriç'le anlaştı,başkan imza için Hırvatistan'a gidecek '' şeklinde ..

Daha sonra burada Matrix abimiz ( Bazı üyelerimiz onun Özkan Sümer olduğundan şüpheleniyor .. ) haberi doğruladı.
                      Bugün de başkanın Hırvatistan'a gideceğini söyledi ..

Yorum

• ben derim ki efsane yuvaya dönsün MEHMET YILMAZ
                        Dallas Mavericks
                        .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

Villarreal'in gollerinden yedisini of Jonathan Pereira atarken, Joseba Llorente ve Ruben Marcos dörder, Escudero üç, Pires, Fuster ve Montero ikişer gol kaydetti, birer gol de Marcos, Cani ve Matilla'dan geldi.ççççççççç
                          saolasn..ama keşke nihat da olsaydı herif bi senedir gol atamıyodu blki burda atardı

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben derim ki efsane yuvaya dönsün MEHMET YILMAZ
                            bence hami mandıralı tekrar futbola başlatılsın daha hayırlı olurççç

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Taner'i neden almadık anlamıyorum ..

İbb'ye gitmeden önce bizi bekledi o kadar alsaydık da sonra Fatih'le ilgilenseydik ..
                              Taner'i şimdi değil ama devre arasında Kocaeli'de kriz çıktığı zaman alacaktık tam zamanıydı.Bak ozaman şampiyon olmuyormuyduk.
                              ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben derim ki efsane yuvaya dönsün MEHMET YILMAZ
                                tabi abicm hasan üçüncü, mehmet yılmaz ve metin aktaşın yeri olmadı gitti

Yorum

Yükleniyor...
                                X