Geçenlerde sayeed diye biri vardı dadanmış yaşının sonunu hep 9 la bitiyordu çok ilginç yeni arkadaşlardan birininde öle bitiyor....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle ..
Hayırlı işler diliyorum.Yönetimi eleştirmek için gelmişler belli ..
Dokunulmazlıgı mı var yonetimin varsa bizde bilelim...
Yorum
-
ben burda yonetimi eleştirdigimi dusunmuyorm sadece fikirlerimi soyledim batuhan kiralık geldi diyelim iyi bi sezon geçirdi onu gondermek kotu olmaz mı sizce?Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Pektemek mi ? Batuhan mı?
Hangisini bizde görmek istersiniz?
Yorum
-
İlk olarak Omarts tarafından gönderildiyapmayın allahaşkına, ntvspor röportajını izlemediniz mi? batuhan denen şahız "biz beşiktaş çocuğuz " dedi
profosyonel adam böyle der mi? trabzon bjk maçına bu adamla çıkılırmı adam maçı satarSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayrola Alihan yonetim eleştirlemiyor mu??
Dokunulmazlıgı mı var yonetimin varsa bizde bilelim...''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesırf bunları yazmak içinmi üye oldun?
O abinin yazdıgı burada daha once defalarca kez dile getirildi ve buranın kac yıllık uyeleri bile dile getirdi,tek sorun yeni uye eski uye olmak mı??
Yorum
-
İlk olarak kuymakk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle( c ) hiç biri.
Yorum
-
yönetim bu mustafa pektemek le gerçekten ilgileniyo muTrabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Batuhan Karadeniz bonservisi ile alınması zor deniyor, bilen varsa söylermi sözleşmesinin bitmesine ne kadar var Batuhanın.
Gabriç denen adam nasıl bir toğçu, videolara göre tipik bir kanat oyuncsu değil sanki, daha doğrusu sol kanat değil.Eğilmedik, Kırıldık defalarca....
Yorum
Yorum