Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yönetim değil direnen bir kaç kişi var bir hayrettin hacisalihoğlu diğeri ihsan alioğlu bunlar başı çekiyor
    başkanı zaten bu iki adam yönetiyor...
    sadri başkana yakışmıyor...

Yorum

• Arkadaşlar ben Fatih TEKKE için yönetime ver yansın edenlere karşıyım
      Fakat Fatih'i istiyorsak gelin sağlam bir kampanya başlatalım.
      Ben asgari ücretin biraz üstünde paraya çalışıyorum bir aylık maaşımın 5/1 ini veririmbu transfer için
      Madem bu kadar istiyoruz hepimiz elimizi taşın altına koyalım.
      Evli barklı çoluk çocuk sahibi renkdaşlarımız da var.
      Herkes vermek zorunda değil çoluğun çocuğun rızkında kesilip futbolcuya para verilmez ama herkez biraz zorlasın kendini...
      Böyle bir kampanyayla Fatih'i almama ihtimalimiz %5
      HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        başkanı zaten bu iki adam yönetiyor...
        sadri başkana yakışmıyor...
        aynen öyle herkez gerçekleri bilsin
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇUN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar ben Fatih TEKKE için yönetime ver yansın edenlere karşıyım
          Fakat Fatih'i istiyorsak gelin sağlam bir kampanya başlatalım.
          Ben asgari ücretin biraz üstünde paraya çalışıyorum bir aylık maaşımın 5/1 ini veririmbu transfer için
          Madem bu kadar istiyoruz hepimiz elimizi taşın altına koyalım.
          Evli barklı çoluk çocuk sahibi renkdaşlarımız da var.
          Herkes vermek zorunda değil çoluğun çocuğun rızkında kesilip futbolcuya para verilmez ama herkez biraz zorlasın kendini...
          Böyle bir kampanyayla Fatih'i almama ihtimalimiz %5
          bunun kampanya ile ilgisi yok para bulunsa bile almayacaklar
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Matrix duyum var mı duyum Duyuma inanma duyumsuz kalma
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sıkıldım artk bu işten.. Bu olay ciddi ciddi zarar vermeye başlıyacak Trabzonspor camiasına. Koskoca Trabzonspor camiası Fatih Tekke transferi üzerinden yıpratılmamalı..!
              aynen katılıyorum bu işe bi çeşit nokta konmalı
              Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
              Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
              .................Yenişehirli Avni

Yorum

• neden alınmıyor arkadaş neden doğru düzgün bi açıklama yapmazlar.
                Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Yazılarımı okuyanlar ve kişisel olarak iletişim halinde olduğum herkes bilir ki, ta en başından beri Fatih Tekke'nin Trabzon'a döneceğine dair inancımı, zerrece kuşkuya saplanmadan, korudum.Üşenömeyen gerekçeleri aşağıda okur, ama lafı uzatmayacağım;

Şimdi geçmişe kısa bir yolculuk yapalım;

Başta sayın Başkan Sadri Şener ve Sayın Mahmut Aksu olmak üzere Trabzonspor yönetimiyle sık sık görüşerek bilgi almaya, kimi zaman moral vermeye çalılırken kimi zaman da dost acı söyler misali eleştiriler yönelttik. Engin Baytar konusunda, ortada büyük bir algı kirlenmesi olduğuna inandığım için, hem Şener'in hem de aksu'nun başını da ağrıttım. Ve bu süreçleir yaşarken de, hangi konuyu konuşursak konuşalım, ikinci gündem maddemiz hep Fatih Tekke oldu.

Trabzonspor Taraftarı şunu bilmeli ki, medya dezenformasyonunun aksine, her iki "etkin" yönetici de Fatşh Tekke'yi tekrar takımda görmekten en az taraftar kadar mutlu olacaktı. Taraftar bu ezberi aşsın.

Hem Sadri bey hem de Aksu; bütçenin elverdiği tüm olanakları zorlayarak Tekke'yi takıma kazandırıp, oluşan "kaptan" boşluğunu da doldurup, taraftarı mutlu etmenin hesabı içindeydi. Hatta, kimi aracılar, kimi de "birebir" yapılan görüşmelerde, Tekke'ye acele etmemesi ve beklemesi telkin edilerek, hem 5 ay sonra sıfıra çıkacak bonservisin makul düzeye çekimesi sağlanacak hem de sezon açılışında Trabzon taraftarına muhteşem bir sürpriz yapılacaktı.

Bu bekleyiş sürecinde bana ulaşan yüzlerce Trabzonsporluya da bu durumu ilettim, bir Tekke hayranı olarak da içimdeki sevinci belli etmemeye çalıştım. Zira yerel basın görünümlü kimi çomak sokucular öyle haberler yaptılar ki, kaybeden sadece şehir oldu, kazananı siz tahmin edin.

Biraz işleri yoluna koyup Fatih Tekke konusunu gündeme alan Sadri Şener ilk şoku Fatih Tekke'nin "menecerimle görüşün" yanıtıyla aldı. Tekke'yi orta vadede teknik kadro dahil birçok oluşum için geleceğe hazırlamayı planlayan Şener, bu "profesyonel" tavır üzerine geri adım atarak işi oluruna bıraktı. İşi oluruna bırakmak şu demekti artık; Evet Fatih Tekke'nin bir piyasa değeri vardı, evet Trabzonspor'un da bir bütçesi vardı, ederle bütçe karşılaştırıldı ve ortaya adı "imkansız" olan bir şey çıktı. memleket sevgisi ve Trabzon aidiyetiyle beslediği hayalleri yıkılan Şener, endüstriyel futbolun olmazsa olmazı bütçenin de elvermemesi nedeniyle Fatih Tekke transferini kapattı.

Sonra Ünal Karaman girdi devreye. Karaman'la lütfedip kendisi görüşen Fatih Tekke, Zenith'ten aldığı parayı talep eder yine. Futbolculuk hayatının en güzel yıllarını Trabzon'da geçiren ve İstanbul'a asla teslim olmayan "Konyalı" Ünal Karaman'la görüşmenin verdiği bir duyguyla olsa gerek, Zenith'de aldığının biraz altına Trabzon'a gelebileceğini söyler Fatih. Ünal Karaman da durumu yönetime iletir. Bedel şudur; yıllık yaklaşık 3 trilyon!

Görüşümüz şudur;

Fındığa 50 kuruş az fiyat verildiğine ekonomisi sarsılan, 600 milyonluk maaşla aileisni geçindirmeye çalışan yüzbinlerin yaşadığı, tek bir fabrikası bile olmayan, yoksulluğun acısını içine atanları memleketi, memleketim Trabzon'un, son transferini yapan ve 5 ay sonra bonservisi sıfıra çıkacak bir oyuncuya "olmayan bir serveti" vermeye hakkı yoktur!

Fatih Tekke için yazdıklaırm arşivde, adamlaığına da kefil olduk futbolculuğuna da.

Fenerbahçe Dereağzı köprüsünde Fatih Tekke'ye laf ettiler diye 3 kişiyle fena halde papaz oldum, Fatih Terim, Tekke'yi milli takıma almadı diye ağır bir eleştiri yazınca, küçük bir "iş" krizi bile yaşadım, ama hiçbiri yüreğime dokunmamıştı bunların.

Ne zaman ki, "menecerimle görüşün" lafını duydum, başımdan aşağı dökülen sular yüzümü gözümü yaktı..

Anladım ki, acıyla, bu şehrin Tekke'lere değil, yeni Tolunaylara, Ünallara, Çaycı Ahmetlere,İskenderlere,Orhanlara, Egemenlere ihtiyacı var. Futbolcu Tekke'yi sahada olduğu her an izlemeye devam edeceğim, ben bu sihirli oyuna, futbola aşığım zira. İnsan Tekke'nin yolu açık olsun, ben çamurlu yollarına, yaşlı ninelerine, yağmuruna, maranzuluna, çinosuna, durusuna, memleketime aşığım, zira...

İçimiz acısa da durum budur...

BATUHAN KARADENİZ..

Duyduğum şu; Batuhan Karadeniz "memleketim söz konusu olursa boş mukaveleye imza atarım" demiş. Memleketi Trabzon benim bildiğim. Son transferi de değil birileri gibi..Ne dersiniz?

Güzelce bir okuyun ..

Yorum

• sadri sener startv de

Yorum

• Atışıyorlar heralde biri Ntv'de diğeri Star'da ..

---------------------

Fatih olayının koskoca bir yalan olduğunu,onu asla bunları yapmayacağını biliyorduk.

Haber61'in haberine inananlar da anlamış oldular Fatih'in nasıl biri olduğunu ..
                      En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 19.07.2009, 23:03.

Yorum

• Cok mutludur su anda hayrettin hacisalihoglu.
                        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Bu yönetimi çok seviyordum.
                          Geçen yılki hamlelerine bakınca makus talihimiz değişiyor galiba demiştim.

Ama Tekke konusunda neden bu kadar çuvalladılar.
                          Trabzonspor tarihinde bende en çok iz bırakan, en sevdiğim, saygı duyduğum Tekke'yi bu kadar medyanın önüne niye attılar?

Demin NTV'de dinledim. Çok üzüldüm, kaptana bu yapılmamamlıydı.
                          Alırdınız 1 ay önce sağlam bir forvet, ne taraftar beklentiye girerdi, ne de bu pazarlıklar olurdu.
                          Bu kadar çirkinliğe gerek yoktu.

Şimdi hep bu iz kalacak taraftarda... Zaten pek dengeli bir taraftarımız yok, başarısızlıkta, baskı oluşan maçlarda bu olay hep bir el freni olacak. Taraftar başlayacak Tekke diye...

Çok kötü oldu. Cumartesi çok keyifli bir gün olacak, Tekke gelecek, gol ve lider sorunu çözülecek diyordum. İğrenç bir gün oldu.

Hayırlısı olur inşallah ama hala Tekke alınacak gibi bir his var içimde...

Yorum

• vay be cok inandığımız kaptana bak

önce para konusmadım

iki dakika sonra rusyada aldığım parayı istemedim

ondan 2 dakika sonra tavan fiyatın altında fiyat istedim.

şu sözlerden sonra hala bu taraftar sana inanıyor ya

helal olsun

Yorum

• Bu Batuhan bir ara "tek hayalim beşiktaş" da demişti ya neyse...

Batuhan'ın doğum yeri Beyoğlu. Anne ya da baba tarafı Trabzonlu olabilir. Bu konuda bilgim yok
                              Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                              Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayırlısı olur inşallah ama hala Tekke alınacak gibi bir his var içimde...
                                Bu kadar baskı karşısında almadıysalar birdaha hiç almazlar ..

'' Yazık oldu bizlere,yazık oldu Fatih'e .. '' Olayın özeti bu ..

Yorum

Yükleniyor...
                                X