Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• atibayı rothene tercih ederim hem yaş açısından hemde atiba orta sahada heryerde oynayabiliyor..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Serkan Balcı sağ bek de verimli olur .. ama burda Broos'a çok iş düşüyor.. kesinlikle Serkan'ı bu bölgeye adepte etmesi gerekiyor.. ve sık sık tembih edilmeli .. eğer önünde Yattara oynayacak ise Yattara'yı geçmemeli mevkisini sürekli terketmemeli

Yorum

• Beyler yine heyecan yapmayın raporlama ikonuna tıklayın ve raporlayın. Yöneticiler müdahale eder ezik arkadaşa Hergün geliyler ha bunlar
        En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 11.07.2009, 18:59.
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Tamam arkadaşlar, gitti.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam arkadaşlar, gitti.
            Çiziği yedi mi

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam arkadaşlar, gitti.
              Elin ayağın dert görmesin
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak burakaksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lørdag spiller F.C. København sæsonens første kamp, når Skovshoved inviterer til jubilæumskamp i Skovshoved Idrætspark klokken 15.00. Ståle Solbakken og resten af trænerteamet tager samtlige spillere med til det nordsjællandske på nær Atiba Hutchinson, der er med det canadiske landshold og Jacob Albrechtsen, der vred om på sin fod ved torsdagens træning.

burada atiba ile ilgili ne denilmiş bu yazının altında şampiyonlar ligi kadrosu vardı.Alınmamasının sebebi yazıyor olabilir...
                Cumartesi oynanacak bir jübile maçı var. Burada sadece atiba ve Jacob Albrechtsen oynamıyor. Atia milli takımda olduğu için oynamayacakmış.
                istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Evet ceza sahası dışından İlhan çizdi ve Çiziikkkkkk İlhan 45657678343 - 0 Ezik Kullanıcılar

Tribünlerden Sıktum Oa 2 Mermi" diye tempo tutuyor
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu ne kadar muhalefetsin sen.

Geçen sene de bu kadro ilk yarı bittiğinde 2.sıradaydı averajla.. Şimdi o kadrodan bir tek Hüseyin yok .. kaldı ki bu bile + bizim için
                    ya benim anlatmak istedigim şu muhalefetlik degil bizim geçen seneki kadromuz duruyor tamam gecen sene hatta ikinciydi bu takım hatta puanımız gasp edilmese liderdik....ama rakiplerimiz geçen seneki rakipler degil bjk gercekden nokta bitirici transferler yapdı...gs desen aynı kaldıki gs nin gecen seneki kadrosuda iyiydi ama hoca kötüydü bu sene hocalarıda iyi....fb desen keza aynı hata bir daum faktörü var...bunların yanında anadolu takımları güçlendi bir bursa olsun bir kayseri olsun...geçen seneden kötü olacak tek takım sivasspordur bana kalırsa...bunların dısında herkes güçlenmisken bizim geçen seneki kadroyla basarılı olmamız hatta 30cu haftaya kadar şampiyonluk kovalamamız bana göre imkansızdır....verilen şampiyonluk sözleri sözden öteye gidemez....takıma gerekli takviyeler yapılmazsa 5ci 6cı haftadan sonra işler karısır stadda fatih tekke sesleri çokca duyulur....ben cıkıp adamların yapdıgı iyi şeyleride yazıyorum ama yöneticilik bir sınavdır ve sınavlarda yanlışlar dogruları götürür
                    !

Yorum

• ilhan su adam gene geldi cizsene birdaha
                      !

Yorum

• herkes sahaya indi mi görürüz kim ne yapmış. şuan da allame-i cihan ı alıp gelseler bir şey değişmez. sezon başında da isim bazında en iyi kadrolar fb ve gs ye aitti. ne oldu? fıss...

Yorum

• Transferde Acele Etmiyoruz

AS BASKAN:
                          Üzerinde durduğumuz birçok isim var ama bu oyuncular genelde menajerler aracılığı ile bizlere sunuluyor. Günümüzde menajerlik sistemi çok gelişti. Görevlerini layıkıyla yerine getiren arkadaşlar olduğu gibi kendi portföylerindeki futbolcuların piyasasını Trabzonspor üzerinden yapmak isteyen menajerlerde var. Bu yüzden gündemimizde olan futbolcuların için bile bir açıklama yapamıyoruz. Açıklama yaptığımızda da o futbolcunun ya fiyatı artıyor ya da gelmesi zorlaşıyor bu yüzden transfer işlemleri sessiz sedasız yürütmeyi tercih ediyoruz.

Yattara hakkındaki transfer dedikodularına da değinen Hacısalihoğlu biz Yattara’yı satmak için yollara düşmedik Yattara’da gitmek için yollara düşmedi. Bu nedenle bu konuda hiçbir problem yoktur. Yattara bu sezon da Trabzonspor’un başarısı için ter dökmeye devam edecektir dedi.

medyatrabzon / Emrah Harmanci
                          En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 11.07.2009, 19:18.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Foruma giriş için sınırlama getirilsin bence alınacak kişi sınava tabi tutulsa ve tc kimlik no yazsa iyi olur..
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet ceza sahası dışından İlhan çizdi ve Çiziikkkkkk İlhan 45657678343 - 0 Ezik Kullanıcılar

Tribünlerden Sıktum Oa 2 Mermi" diye tempo tutuyor
                              ççççççççççççççç

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Foruma giriş için sınırlama getirilsin bence alınacak kişi sınava tabi tutulsa ve tc kimlik no yazsa iyi olur..

tc kimlik nosunda 61 olmayan üye olamasın
                                ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

Yükleniyor...
                                X