Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bayern Borowski için 5 Milyon € istedi Fb'den..
    Bizden o kadar isteyemezler,biz ancak 3.5 verürük.

Chelseadan istenen rakam ile aston villadan istenen rakam bir olamaz...
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Borowski'yi unutalım kendisini ikna etmek yıllık ücreti vs çok zor. Aston Villa bir sorun olmadan alsın onuda.

Yorum

• benim artık ümidim kalmadı....as başkanın açıklamalarında anladıgım kadromuz yeterli transfere gerek yok....trabzonspor 1967 den beri hep şampiyonluga oynamıştır....bende yedim oynamak istemişdir ama bazı küçük zihniyetliler şampiyonluk için iyi kadronun gerektigini anlamamış hala saga sola çıkıp kendi inanmadıgı vahetlerde bulunuyorlar böyle
        En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 11.07.2009, 17:57.
        !

Yorum

• AS BASKAN gerektigi gibi aciklama yapmistir büyütmeye gerek yok.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Birtan abi de yazmış aşağıda.

Rothen hocasıyla görüşecek.Onay alırsa transfer olacak.
            Zaten Fransa dışında bir kulüpte oynamak istediğini söylemişti.

İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar 20 Dakika Önce Fransız Basınından haber .

İçeriği Rothen Hocam İle Konuşacağım Diyor . Israrla Psg'den Ayrılmak İstediğini Dile Getirmiş .

Bide Geçtiğimiz Aylarda Luis Fernandez'in Trabzonspor'u Reddettiği Falan Yazıyor .

Yorum

Birtan abi de yazmış aşağıda.

Rothen hocasıyla görüşecek.Onay alırsa transfer olacak.
              Zaten Fransa dışında bir kulüpte oynamak istediğini söylemişti.
              bizimle ilgili bilgi vermişler ekim 2005den haziran 2006 ya kadar halilhodziçle çalışmısız...bu sezonda fernandes bizi red etmiş...hocayla konuşup karar verecekmiş
              !

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o zaman olay ilk soruma geliyor...hüeyin gitmeseydi geçen yıldan hiç değişiklik olmayacaktı...zor işimiz zor...inşallah alırlar adam...
                Gerçektende yeni transferlerden ilk 11'de oynayabilecek bence sadece Tjikuzu belki birazda Engin var bakalım ilerleyen günler ne göstericek yönetim ne düşünüyo acaba...
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gerçektende yeni transferlerden ilk 11'de oynayabilecek bence sadece Tjikuzu belki birazda Engin var bakalım ilerleyen günler ne göstericek yönetim ne düşünüyo acaba...
                  o da hüseyin gitti diye hüseyin gitmeseydi sanmıyorum oynayabileceğini...
                  Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                  Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Bayern Borowski için 5 Milyon € istedi Fb'den..
                    feybe 10 milyon €'dan aşağı transfer yapmaz. İşi zor. Pazarlıklar çetin geçecek

Bu arada;

Hollanda kampında hazırlık maçları yapacaklarını ifade eden Hacısalihoğlu, "Teknik direktörümüz Hugo Broos Isparta kampında takımı tanıma
                    fırsatı buldu. Yapacağımız hazırlık müsabakalarında takımı daha yakında tanıyacak ve ihtiyaçları belirleyecek. Vereceği rapor doğrultusunda oyuncu isteği ortaya çıkar ise kadroya takviye yapabiliriz" dedi.

Yani transferler Hollanda kampına da yetişmiyor. Sanki insanı sinir etmek için demeç veriyorlar
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      feybe 10 milyon €'dan aşağı transfer yapmaz. İşi zor. Pazarlıklar çetin geçecek

Bu arada;

Hollanda kampında hazırlık maçları yapacaklarını ifade eden Hacısalihoğlu, "Teknik direktörümüz Hugo Broos Isparta kampında takımı tanıma
                      fırsatı buldu. Yapacağımız hazırlık müsabakalarında takımı daha yakında tanıyacak ve ihtiyaçları belirleyecek. Vereceği rapor doğrultusunda oyuncu isteği ortaya çıkar ise kadroya takviye yapabiliriz" dedi.

Yani transferler Hollanda kampına da yetişmiyor. Sanki insanı sinir etmek için demeç veriyorlar
                      Abi Bence Hayrettin Bey Laf Olsun Diye Konuştu .
                      Güya Gündemi Dağıtacak Gibi Geldi Bana Rothen Gündemde Yok Falan

Ben Bu Açıklamaya Takılmayalım Diyorum .
                      Sıradan Açıklamalar .
                      Zaten Bu Hep Verdiği Olumsuz Haberler Yüzünden Kanım Isınmadı Hiç Bu Adama

Yorum

• Yönetim Hutchinson diyor Broos da sol açık diyor çok garip bir transfer politikamız var.
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• yok kardeşim söz gümüşse sükut altındır...ya çıksın adam gibi gerçekleri anlatsın yada böyle sacma sapan taraftarı kanser edecek acıklamalar yapmasın antipati kazanmasın....birde kendi begenmiş lafları varya güya laf sokuyo zatı muhterem adamı iyice deli ediyor...neymiş trabzona hediye etmek istiyolarsa oturup konusurlarmıs....sayın asbaşkan adama demezlermi fatihi size hediye edecekelerdi hatta 300 bin euro vermeyi bile kabul eden bir yönetici vardı(erdal abiden duydum bunu) neden oturup konusmadınız...
                          !

Yorum

• Bomba nin patlamasi Yakindir
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bomba nin patlamasi Yakindir
                              dogru diyosun ligin 5ci haftasına gitmez yönetimin kucagında o bomba patlar....sen 2008 de mükemmel işlere imza atıyorsun ama 2009 girdiginden beri hep yanlış...ne oldu bu yönetime başkana
                              !

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yönetim Hutchinson diyor Broos da sol açık diyor çok garip bir transfer politikamız var.
                                Yönetimin Ağzından Son 1.5 Haftadır Hutchinson İsmini Duymadım .
                                Hoca Sağ Bek Ve Sol Açık İstiyorum Diyor.
                                Hayrettin Bey Hocanın İsteklerine Göre Transfer Yapacağız Diyor

Heralde Uyuyordu , Kalkar kalkmaz Can Sıkıntısı Basın Açıklaması Yapayım Dedi .

Yane Söylediklerinden Bu Kanılara Varılıyor .

Yorum

Yükleniyor...
                                X