gel arangolum gel.alan-arango-yattarayi ayni anda sahada isterim.marifet ücünü oynatmakta.bunlar oynayacak digerleri at gibi kosacak toplar bu üclüde toplanacak.sistem budur, birakin 4-4-2 veya 4-5-1
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
1996 yilinin ilk 11´nde 3 Trabzon´lu, 2005 yilinda sadece 2 Trabzon´lu oyuncuyla Sampiyonluga oynadik.
2005 yılında ki kadronun iskeleti tamamen Trabzon'lulardan oluşmuştu.
Fatih,Gökdeniz,Hüseyin,Mehmet Yılmaz,Tayfun,Hasan Üçüncü...
Eğer ilk 11'de oynayacak kapasitede en az bu kadar alt yapı elemanı bulamazsanız şampiyonluk hayaldir.
Bakın Trabzon'lu demiyorum Alt Yapı diyorum.
Yanlış anlaşılmasın..
Bu kadrolar şampiyon olmuş kadrolardır benim gözümde.Herkese Merhaba
Yorum
-
bu engin baydar olayıda kabak tatı vermeye başladı hoca gibi.şu hocayı alaçağız şunu aldık bu geldi o gitti.sonradan sıradan bir hocayı aldı geldiler alın size hoca dediler.engin baydar olayıda aynen çocuk trabzonlu trabzonsporda oynamak istiyor hergün geldi geleçek haberleri.yok ilhan çavcav 1 250 bindolar istedide bizimkiler 1 1oo dolar verdi.yahu millet harıl harıl transfer yapıyor.parasına bakmadan siz 5 10 nun hesabını yapıyorsunuz.madem yapacaktınız gecen sene adam gibi 6 7 oyuncu alsaydınızda şampiyon olsaydık.25 tane topcu aldınız elde avucta birşey yok.o zaman paraya açımıyordunuz.kulübü o kadar borç batağına soktunuz.unutmayın bir 100 bindolar yüzünden yusufu bjk kaptırdınız ve şampiyonluk gitti.artık millet hoca yüzünden iyice bınalıma girmişti şimdide transferler yüzünden girmesin.milletin sabrı kalmadı artık.imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 transfer ;
Kral , Engin , iyi bir ortasaha , sağbek.
Ön libero ve stoper.Herkese Merhaba
Yorum
-
KUTADGU
Engin Baytar transferine olumlu bakanlardanım.
Engin'in disiplin zaafiyetinin olduğuna da inanmıyorum açıkcası.
Bence çok yetenekli hatta haddinden fazla yetenekli bir futbolcu,
Ama oynadığı takımlarda kazanma arzusu yok, büyük hedefler peşinde değiller ve Engin'in yanında sorumluluk almaya çalışan başaka futbolcu yok.
Engin bu yüzden agresif diye düşünüyorum.
Büyük hedefler peşinde koşan Trabzonspor Engin gibi yetenekli bir futbolcu kazanırsa iki taraf için de önemli bir kazanç olur diye düşünüyorum.
Bakın abartmıyorum.
Açık ve net olarak söylüyorum;
Engin Baytar Mehmet Topuz kalitesinde bir futbolcudur hatta Topuz'dan ekstra tarafları bile vardır.
Yorum
-
Engin,Lider karakterli bir oyuncu.İnisiyatif almayı seviyor.
Bu da Engin'in saha içinde kendini tamamen futbola verdiğini gösterir.Önemli olan da budur.
Yalnız tek çekincem;fizik olarak Trabzonspor'u kaldırabilir mi acaba?Biraz zayıf gördüm Engin'i son maçlarda.
Trabzonspor orta sahasını çekip çevirmek her baba yiğidin harcı değildir.
Genel olarak,faydalı bir transfer olur.Herkese Merhaba
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin,Lider karakterli bir oyuncu.İnisiyatif almayı seviyor.
Bu da Engin'in saha içinde kendini tamamen futbola verdiğini gösterir.Önemli olan da budur.
Yalnız tek çekincem;fizik olarak Trabzonspor'u kaldırabilir mi acaba?Biraz zayıf gördüm Engin'i son maçlarda.
Trabzonspor orta sahasını çekip çevirmek her baba yiğidin harcı değildir.
Genel olarak,faydalı bir transfer olur.
Engin'in en büyük özelliği futbol yeteneklerinin üst seviyede olması.
Yeteneksiz bir adamı çalıştırarak sadece çok kondisyonlu bir adam yapabilirsiniz. Ama hiç bir zaman takıma faydalı bir futbolcu olmaz.
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1996'da Hami,Ogün,Soner,K.Hamdi,Lemi,Fatih Tekke,...Ayrıca Alt yapıdan Abdullah.
2005 yılında ki kadronun iskeleti tamamen Trabzon'lulardan oluşmuştu.
Fatih,Gökdeniz,Hüseyin,Mehmet Yılmaz,Tayfun,Hasan Üçüncü...
Eğer ilk 11'de oynayacak kapasitede en az bu kadar alt yapı elemanı bulamazsanız şampiyonluk hayaldir.
Bakın Trabzon'lu demiyorum Alt Yapı diyorum.
Yanlış anlaşılmasın..
Bu kadrolar şampiyon olmuş kadrolardır benim gözümde.
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Hocamıza da kavuştuk Allahın izniyle artık transfer konuşabilirizÇok merak ediyorum bu sene kimler gelecek kimler gidecek.
Isaac-Tolga-Ferhat-Tolga
Takas olarak kullanabileceğimiz oyuncular arasında.
Çifte para kazanırız.
Yorum
Yorum