Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cavcav Orhan ı satmayacağını söyledi arkadaşlar...Akıllı adam tavan yapınca satacak..
    elinde patlamasinda
    GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zaten anlatigin transferler gerceklesirse taraftar tekrardan cosarr.

Ama senin demene göre 2 yabanci daha glicek bide Tjikuzu var kontenjan dolu nasil olcak bu is???
      tjikuzu taibaya bağlı arkadaşlar hala daha sözleşme imzalanmadı bu hafta herşey netleşir ama atiba bitti gibi
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• [QUOTE=cobts28;2384511]
        İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        giray oynarsa 50 gol yeriz..
        Giray yorumlarına hastayım

Yorum

• eğer iyi bir sanrtafor alınmayacaksa transfer yapmanın hiç bir gereği yok!!!
          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
          my name is onur....
          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cobts senin bu Giray karşıtlığını anlamıyorum .

Koca sezon adamı yedek bekleteceksin sonra pat oynatacaksın hata yapınca sileceksin yok öyle bir olay .
            giray ,ceyhun,selcuk bunlar iyi futbolcular , kumaslari iyi yani ha tecrubesizlik var diyosaniz ona birsey diyemem

Yorum

• ------Atiba-----Selçuk-------

Yattara----Alanzinho------Engin

Fena gözükmedi ha Birde bunun üstüne Arango gelirse geniş kadro oluşacak inşallah..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• [QUOTE=cio_henry.14;2384537][QUOTE=cobts28;2384511]

Giray yorumlarına hastayım [/Q iyide giray oynarsa 50 gol yeriz diye ben yazmadimki onu
                cobts28 arkadasimiz yazdi

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tjikuzu taibaya bağlı arkadaşlar hala daha sözleşme imzalanmadı bu hafta herşey netleşir ama atiba bitti gibi
                  imzalamasi icin yabanci kontenjanin bosalmasi lazim.
                  iho istifa.

Yorum

• kasila 61@

Pardon abi yanlışlık oldu

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bitti gibi diyorsunda, biz cok duyduk bu hikayeleri! Abdurrahman'i Trabzon'da görmüsler de, Engin esyalarini toplamaya gitmisde!

Renktas insallah bu sefer dogru haber'dir!

Yorum

• huseyin gitsinde kimi almisiz kim nerde oynamis hic onemli deyil valla

Yorum

• arkadaşlar giray hacettepedeki giray degil forma ona 2,beden büyük geliyor savunmada alternatif olarak düşünülür çok hata yapıyor song bu takımda kalmalı..

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            imzalamasi icin yabanci kontenjanin bosalmasi lazim.
                            atibaya bağlı arkadaşım ikiside ön libero iki ön libero tercihinin yabancı olması bize çok lüks arkadaşım ama bunların ne yaptıkları beli olmaz ikisinide oynatır 10 numara almaz onu bilemem kesin konuşmak istemiyorum yinede

Yorum

• Belçika pazarına girelim ucuz nasıl olsa...
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak HH-TS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bitti gibi diyorsunda, biz cok duyduk bu hikayeleri! Abdurrahman'i Trabzon'da görmüsler de, Engin esyalarini toplamaya gitmisde!

Renktas insallah bu sefer dogru haber'dir!
                                kendisiyle anlaşıldı kulubünde sorun var vermek istemiyo adam gelmek istiyo zaten 1 senelik sözleşme kalmış adam oynamam diyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X