Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arango'da son durumu paylaşıyorum:

Mönchengladbach işi bitirme noktasındayken Trabzonspor teklifini yükseltmiş ve Almanlar'dan daha iyi bir teklif vermişiz.

Rakamı bilmiyorum ama 3.5 milyondan az olmadığını söyleyebilirim.

Yalnız oyuncunun parası konusunda oyuncu ile anlaşmış değiliz ve oyuncu da Türkiye'ye değil, Almanya'ya gitmek istediğini belirtmişti.

Paranın ikna edemeyeceği kimse yok tabii ama ben hala bu transferi çok zayıf bir ihtimal görüyorum ve fazla ümitlenmemenizi öneriyorum.

Yalnız şunu belirteyim, basında çıkan onca balon haberin arasında bu haber gerçek ve bizimkiler gerçekten sıkı asılıyorlar.
    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İnşallah olur bu transfer . Yüzümüz gülsün

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arango'da son durumu paylaşıyorum:

Mönchengladbach işi bitirme noktasındayken Trabzonspor teklifini yükseltmiş ve Almanlar'dan daha iyi bir teklif vermişiz.

Yalnız oyuncunun parası konusunda oyuncu ile anlaşmış değiliz ve oyuncu da Türkiye'ye değil, Almanya'ya gitmek istediğini belirtmişti.

Paranın ikna edemeyeceği kimse yok tabii ama ben hala bu transferi çok zayıf bir ihtimal görüyorum ve fazla ümitlenmemenizi öneriyorum.

Yalnız şunu belirteyim, basında çıkan onca balon haberin arasında bu haber gerçek ve bizimkiler gerçekten sıkı asılıyorlar.
        inşallah o adam için o kadar para harcamayız cidden ondan önce ihtiyacımız olan ciddi yerler var!

Yorum

• Teklif yükseltmişiz demek.

O zaman Bross da istiyor Arango'yu.

Yorum

Gladbach da alacagi en fazla para 1 milion euro...fazla alamaz...biz fazla verebilriiz aslinda..

Yani ikna olabilir sonucta gladbach almanyanin en vasat takimlarindan birisi...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Arango gelsin takımın % 50 si olur...
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                inşallah o adam için o kadar para harcamayız cidden ondan önce ihtiyacımız olan ciddi yerler var!
                öyle olabilir

Yattara-Arango-Alanzinho
                -------Gökhan----------
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

bize arango hiç lazım degil oyunun 2 yönünde olan kaliteli bir ortasaha lazım buda atiba dır. arango ile bence ilgilenmiyoruzdur ilglenmemizde saçma olur zaten.
                  Rakibi cozebilcek kim var bu takimda BJK ye bakiorsun Holosko,Yusuf,Tello,Delgado ve on libero Ernst bile ataklara katiliyor. Forvet oyunculari bobo ve nobreyi saymiyorum bile.

Bize bakioruz Forvet haric rakibi cozebilcek oyuncular Yattara ( 5 macta bir ), Alanzinho, Selcuk ( yaninda guvenilir on libero olmadigindan dolayi kendini pek gosteremedi ve Colman (bazen kayboldu).

Bu 4 luye bi kisi daha lazim, Bjk bu ligde mucadele ediyorda biz etmiyoruzmu en az onlarin kadar rakibi cozebilcek orta alan futbolcularina ihtiyacimiz var. Anca ozaman 2 kupa aliriz onlar gibi

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    öyle olabilir

Yattara-Arango-Alanzinho
                    -------Gökhan----------
                    orta sahaya 2 adam kalıyo bizde senna ve xavi gibi isimler olsa neyse, bu düzeni kaldıramayız bence!

Yorum

• Kayserispor geçen sene ilgilendiğimiz Ümit milli takım oyuncusu Forvet mevkinde oynayan Ömer Şişmanoğlu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı kendisi st pauli'de oynuyordu.

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

orta sahaya 2 adam kalıyo bizde senna ve xavi gibi isimler olsa neyse, bu düzeni kaldıramayız bence!
                        Niye BJK ernst ve Ciss oynadi kaldirdi..

Senol Günes yattara-szymek-gökdeniz ilede tekke oyantti....2 kisi yine kaldirdi..

Atiba denildigi kadar iyise ve selcuk(colman) performanslari artacagini düsünürsek bence olabilir...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Fiyat 4 milyon Euro oldu dün Celtic yükseltti fiyatı .
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

yeterli degildir tabiki de!
                            10 numaradan kastınız nedir?

gelsin arango diz bakalım kadronu nasıl olacak. orta alanı colman selcuk huseyinle hiç tutamadık gecen sene. sen arangoyu alıp o yükü colman selcuk tjikuzu ya yıkabilecekmisin kaldıracaklarmı? atiba yı alsan 2 yönde olan bir oyuncu takım genel olarak rahatlar. iş bitirmek için yattara alanznho tekke gçkhan gibi adamlar yeterde artar bile. alanzinhoyu sabit düşünme serbest oynasın en kral 10 numarayı siler atar.
                            Ben nedense Alanzinho ya güvenemiyorum. Yedek kulübesine hapsolmaz inşallah. Dediğiniz gibi müthiş bir oyuncu fakat çok top kaybı yapıyor. Disiplinli bir hoca Alanzinho yu yedek soyundurur, son yarım saat topçusu yapar gibi geliyor bana...
                            sürmene

Yorum

• Ben olsaydım transfer bütçesinin 1.5 milyonunu sağ bek , 750 bin dolarını Tjikuzu ,3 milyonunu Atiba , geriye kalan miktar ilede 4-3-3 'ün ileri solunda , 4-4-2 nin iki forvetinden biri olarak oynatabileceğim , Reyes 'i getirirdim
                              Hadi Reyes' i alamadın git al İbrahim AKIN'ı
                              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

yeterli degildir tabiki de!
                                10 numaradan kastınız nedir?

gelsin arango diz bakalım kadronu nasıl olacak. orta alanı colman selcuk huseyinle hiç tutamadık gecen sene. sen arangoyu alıp o yükü colman selcuk tjikuzu ya yıkabilecekmisin kaldıracaklarmı? atiba yı alsan 2 yönde olan bir oyuncu takım genel olarak rahatlar. iş bitirmek için yattara alanznho tekke gçkhan gibi adamlar yeterde artar bile. alanzinhoyu sabit düşünme serbest oynasın en kral 10 numarayı siler atar.
                                Kulübede maçın skoruna etki edebilecek biri olmasın mı ? Geniş kadro kalitesi yüksek bir takım olmayalım mı ? İlk 11 den ötesi önemli değil mi ? Sen 3 kulvarda yarışacaksın bırakta Arango da gelsin Yattara Alanzinho hep beraber oynasın..Performansına göre hoca kimin oynayacağına karar verir..
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Yükleniyor...
                                X