İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Geçen sene , Ersun Hoca ve Trabzonspor'un başını yakan , saha içinde ve yedek kulübesinde rotasyona gidilebilecek oyuncu olmamasıydı. Bu sene takip ettiğimiz oyunculardan sadece Atiba bu tanım ile örtüşüyor. Arango'nun yeri bellidir. Ya tek santroforun arkasında tamamlayıcı forvet(hücumcu) olarak oynar, yada orta sahanda Arango dışındaki adamlara güvenebilirsen 2 forvetin arasına girerek oynarYani seni kısıtlar. Sistemi çevirmen için Arango'yu dışarı almak zorundasındır.
Bu değişime izin verebilecek oyuncular Türkiyede bir elin parmaklarını geçmiyor. Aklıma gelenler Belediyeden İbrahim AKIN, Beşiktaştan Holosko...
Saha içinde en az iki tane çok yönlü oyuncu bulunması tarafındayımO yüzden Arango'yu ilk duyduğumda istiyorken şu an pek çekici gelmiyor.
O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
gökhan
alanzinho-arango-yattara
savunmada büyük sıkıntı çekeriz3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakatlığının düzeleceğini düşünürsek Matias Delgado Bizim takımımızda oynayabilir mi?
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam transfer için nereye olacagını kampta karar verecegim demiş ben bu günlerde transfer beklemiyorum.Çok geç kaldık çookkYüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökhan
alanzinho-arango-yattara
savunmada büyük sıkıntı çekeriz"Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo
Yorum
-
İlk olarak interLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dortude sanki hic defans yokmus gibi konusuyonuz. Koy arkasina selcuk ve atibayi bak bakalim nasil oynuyor. Ikinci yaridada Colmani sokariz. Yeterki kanatlarin saglam olsun. Sen oncelikle sag beke bir transfer yap. Bi tutturmusunuz boyle bi takim 4 yer yok bu adamlarla maca cikilmaz."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence arkaya atiba ve ceyhun daha bi iyi olur..."Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo
Yorum
-
İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTD iyi söylüyor da yönetim Ferhat,Tjikuzu,Zafer Yelen gibi transferler yapıp duruyor.Bunlar hakkında bi şey diyebiliyor mu?
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke-Belirsiz
Özer Hurmacı-Satıldı
Ümit Tütünci-Belirsiz
Orhan Şam-Uğraşıyoruz
Mehmet Topuz-Satıldı
Aydın Karabulut- Satıldı
Ömer Şişmanoğlu-Satıldı
Doğa Kaya-Belirsiz
Erman Kılıç-Satıldı
Eren Güngör-Belirsiz
James Troisi-Belirsiz
Bekir İrtegün-Satıldı
Mustafa Pektemek-Belirsiz
Matias Delgado-Belirsiz
Ivan Perisic-Belirsiz
Bruno Mezenga-Kendi Takımında kaldı
Christian Brüls-Gelecek
Atiba Hutchinson-Uğraşıyoruz
Transfer Sezonunun başında yazdığım oyuncuların çoğu satıldı Bakalım kalanlardan hangisini alacağız.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Abi Venezuela'dan bildirdi. Haber Elmallorca'da çıkmış. Bu transferin merkezine en yakın kaynak diyebiliriz. Mallorca 4M€ istiyor. Mönşıngladbah'ın teklifi 3M€'da kalmış. Trabzonspor'un teklifiyse Mallorca'nın isteklerini karşılıyor. Geçenlerde Venezuela basınında da yer almıştı bu haber Arango Osmanlı Ülkesine Yakın diye. En başta inandırıcı gelmemişti ama galiba iş ciddi. Bu transfer olursa Brüls bir seneyi daha kirada geçirir. Taraftar mest olur, kombine patlar. Hugo da rahat rahat çufçuflar...
http://www.cezasahasi.net/2009/06/so...-cok-yakn.htmlOSCAR CARDOZO
Yorum
-
Gelecek sezonu kapattim.
Getirilen hoca ve yapılan transferler gösteriyorki önümüzdeki sezon hedef ilk 10'a girmek. Ne hallere düştük İstanbul'luların karşısında. Hayallere dalmanın alemi yok, bu kadroyla ve hocayla şampiyonluk hayaldende öte bir şey. Ben gelecek sezonuda şimdiden kapattım. Eski resimlere bakarak ve eski maçları izleyerek kendimi avutacağım yine.
Yorum
-
İlk olarak interLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen nasil bi kadro istersen, oyle kurariz kardesim"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
Yorum