Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok yabancımız var inşallah sıkıntı yaşatmaz bu bize...
    Papy, Rize'ye gidiyor kiralık,Isaac satılır yerlerine 2 adam alınır biri Atiba olur diye tahmin ediyorum.Arango transferi zor.

Yorum

• Geçen sene , Ersun Hoca ve Trabzonspor'un başını yakan , saha içinde ve yedek kulübesinde rotasyona gidilebilecek oyuncu olmamasıydı. Bu sene takip ettiğimiz oyunculardan sadece Atiba bu tanım ile örtüşüyor. Arango'nun yeri bellidir. Ya tek santroforun arkasında tamamlayıcı forvet(hücumcu) olarak oynar, yada orta sahanda Arango dışındaki adamlara güvenebilirsen 2 forvetin arasına girerek oynar Yani seni kısıtlar. Sistemi çevirmen için Arango'yu dışarı almak zorundasındır.
      Bu değişime izin verebilecek oyuncular Türkiyede bir elin parmaklarını geçmiyor. Aklıma gelenler Belediyeden İbrahim AKIN, Beşiktaştan Holosko...
      Saha içinde en az iki tane çok yönlü oyuncu bulunması tarafındayım O yüzden Arango'yu ilk duyduğumda istiyorken şu an pek çekici gelmiyor.
      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Sakatlığının düzeleceğini düşünürsek Matias Delgado Bizim takımımızda oynayabilir mi?
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• adam transfer için nereye olacagını kampta karar verecegim demiş ben bu günlerde transfer beklemiyorum.Çok geç kaldık çookk

Yorum

• gökhan
            alanzinho-arango-yattara

savunmada büyük sıkıntı çekeriz
            3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sakatlığının düzeleceğini düşünürsek Matias Delgado Bizim takımımızda oynayabilir mi?
              Delgado yu bu sene begenmedim ben. Belki Colman lan daha iyi anlasir ama bilemiyorum.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adam transfer için nereye olacagını kampta karar verecegim demiş ben bu günlerde transfer beklemiyorum.Çok geç kaldık çookk
                TD iyi söylüyor da yönetim Ferhat,Tjikuzu,Zafer Yelen gibi transferler yapıp duruyor.Bunlar hakkında bi şey diyebiliyor mu?
                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gökhan
                  alanzinho-arango-yattara

savunmada büyük sıkıntı çekeriz
                  Bu dortude sanki hic defans yokmus gibi konusuyonuz. Koy arkasina selcuk ve atibayi bak bakalim nasil oynuyor. Ikinci yaridada Colmani sokariz. Yeterki kanatlarin saglam olsun. Sen oncelikle sag beke bir transfer yap. Bi tutturmusunuz boyle bi takim 4 yer yok bu adamlarla maca cikilmaz.
                  "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• İlk olarak interLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu dortude sanki hic defans yokmus gibi konusuyonuz. Koy arkasina selcuk ve atibayi bak bakalim nasil oynuyor. Ikinci yaridada Colmani sokariz. Yeterki kanatlarin saglam olsun. Sen oncelikle sag beke bir transfer yap. Bi tutturmusunuz boyle bi takim 4 yer yok bu adamlarla maca cikilmaz.
                    Bence arkaya atiba ve ceyhun daha bi iyi olur...
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence arkaya atiba ve ceyhun daha bi iyi olur...
                      Sen nasil bi kadro istersen, oyle kurariz kardesim
                      "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TD iyi söylüyor da yönetim Ferhat,Tjikuzu,Zafer Yelen gibi transferler yapıp duruyor.Bunlar hakkında bi şey diyebiliyor mu?
                        zaten alacagımız adam sayısı 2 3 tane bu aldıklarımızın hepsi yedek

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih Tekke-Belirsiz
                          Özer Hurmacı-Satıldı
                          Ümit Tütünci-Belirsiz
                          Orhan Şam-Uğraşıyoruz
                          Mehmet Topuz-Satıldı
                          Aydın Karabulut- Satıldı
                          Ömer Şişmanoğlu-Satıldı
                          Doğa Kaya-Belirsiz
                          Erman Kılıç-Satıldı
                          Eren Güngör-Belirsiz
                          James Troisi-Belirsiz
                          Bekir İrtegün-Satıldı
                          Mustafa Pektemek-Belirsiz
                          Matias Delgado-Belirsiz
                          Ivan Perisic-Belirsiz
                          Bruno Mezenga-Kendi Takımında kaldı
                          Christian Brüls-Gelecek
                          Atiba Hutchinson-Uğraşıyoruz

Transfer Sezonunun başında yazdığım oyuncuların çoğu satıldı Bakalım kalanlardan hangisini alacağız.
                          Gelebilecek olanların şu 3ü dışında hiçbirisini istemem.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hasan Abi Venezuela'dan bildirdi. Haber Elmallorca'da çıkmış. Bu transferin merkezine en yakın kaynak diyebiliriz. Mallorca 4M€ istiyor. Mönşıngladbah'ın teklifi 3M€'da kalmış. Trabzonspor'un teklifiyse Mallorca'nın isteklerini karşılıyor. Geçenlerde Venezuela basınında da yer almıştı bu haber Arango Osmanlı Ülkesine Yakın diye. En başta inandırıcı gelmemişti ama galiba iş ciddi. Bu transfer olursa Brüls bir seneyi daha kirada geçirir. Taraftar mest olur, kombine patlar. Hugo da rahat rahat çufçuflar...

http://www.cezasahasi.net/2009/06/so...-cok-yakn.html
                            inşallah arangoyu alırız...
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Gelecek sezonu kapattim.

Getirilen hoca ve yapılan transferler gösteriyorki önümüzdeki sezon hedef ilk 10'a girmek. Ne hallere düştük İstanbul'luların karşısında. Hayallere dalmanın alemi yok, bu kadroyla ve hocayla şampiyonluk hayaldende öte bir şey. Ben gelecek sezonuda şimdiden kapattım. Eski resimlere bakarak ve eski maçları izleyerek kendimi avutacağım yine.

Yorum

• İlk olarak interLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen nasil bi kadro istersen, oyle kurariz kardesim
                                Eyvallah abi gerçi bizim kadro kurmamız öenmli değil t.direktör nasıl kuracak acaba...
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Yükleniyor...
                                X