Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• busene işimiz oldukca zor ben iyi bir hoca ile yinede başarılı olabileceğimizi duşunuyorum
    elbette takviye yapılacak elbete daha iyi bir kadro ile sezona başlıcaz
    slyva = ilk 8 maç yoktu
    alanzınho = cok daha güçlü ve daha hazır bir halde tüm sezon
    yattara = sakatlıktan uzak kafası rahat tam bir sezon
    ceyhun = tecrubesini kaznmış yeni hoca ile 11 oynaya bilir
    gibi diğer oytuncularımızıda bu tarz olumlu özelikleriyle ile duşunduğumuzde
    yani aslında karamsar olmayıp birazda iyimser bakıldığında yapılacak 2-3 iyi takviye ile kadromuz korunduğu taktırde iyibir hoca ile başarılı olabiliriz diye duşunuyorum

gökhan..bilika..lugano..r.corlaos
    mehmet....Poulsen...emre...alex

yedek = deivid...selcuk...özer..uğur
    daum ve aykut hoca ile ne yapralar bilemem ama sağlam bir kadro kurdular

ğs nınde kadrosu iyi
    sekiztaş mevcut kadro ve hocanın ustune 2-3 takviye daha yapacaktır
    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ferhat Öztorun nokta transferdir. Solbekte çok iyi bir alternatif oldu. Durup durup ona laf atmayın.

Tjikuzu da nokta transfer olur. Süper ligde ve Avrupa Liginde çok işimize yarar.

Adam beğenmeyenler önce kombine, kart falan alsınlar. Sonra eleştirsinler transferleri...
      Kombine ve kart almayi düsünmüyorum.

O zamanda ferhat,zafer,tjikuzu ve kerim zengin nokta transferlerdir demek mi zorundayiz?

Hadi senin dedigin olsun o zaman;bu oyuncular mükemmel transferlerdir ve mehmet topuz,bilica,özer ve bekir gibi oyunculari kadrosuna katan fb nin transferlerinden daha kaliteli oyunculardir.

Simdi gönlün oldu mu?
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Tjikuzu'yu istemeyenlerin kesinlikle onu izlemediğini düşünüyorum...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tjikuzu'yu istemeyenlerin kesinlikle onu izlemediğini düşünüyorum...
          Tjikuzu yu ben yeterince izedim,takim oyununa faydali bir oyuncudur.

Ama hüseyinin yerini dolduracak oyuncu kanimca tjikuzu degildir.

Hüseyin iki yönlü olmadigi icin istenmiyordu,tjikuzu nun bunu basardigi da söylenemez.

Bize orta sahada daha kaliteli oyuncular lazim,bunu da yurticinden bulmak pek mümkün degil.

Hüseyinin yerine alinmasi gereken oyuncular gole yakin,defansif yönüde iyi olan oyuncular olmalidir.

Mehmet aurelio gibi,achille emana gibi,javad nekounam gibi...
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fenerbahçe'nin bu şekilde transfer yapması çok normal.

Baştan kadro kuruyor adamlar.

Geçen sene biz de aynısı yapmıştık.

Her sene yapılmaz ki bu iş. Para basmıyor sonuçta kulüp.

Ayrıca Fener'in transfer konusunda bu kadar "saldırgan" olması da fiyatları çok yükseltiyor.

Topuz'a, Özer'e verdikleri paralar çok fazla.

Arkadaşlar elbette büyük bir kulübüz.

Ama gerçekleri göz önünde bulundurmamız lazım.

Burada yazıyoruz ediyoruz ama bu işler bedavaya olmuyor.

Yönetim başarısız ve gitti diyelim. Sonra ne olacak?

Onu da yazın da bilelim. Kim gelecekte kimleri getirecek?

Biraz insafsızlık yapıyoruz kanaatimce.
            Kanaatini doğru buluyorum, kendi adıma.
            T E M İ Z L E N E M İ Y O R U M !

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hüseyin iki yönlü olmadigi icin istenmiyordu,tjikuzu nun bunu basardigi da söylenemez.

Bize orta sahada daha kaliteli oyuncular lazim,bunu da yurticinden bulmak pek mümkün degil.

Hüseyinin yerine alinmasi gereken oyuncular gole yakin,defansif yönüde iyi olan oyuncular olmalidir.

Tjikuzu'nun stilini Emana'ya benzetiyorum ama daha defansif tarafından, bunu dünde yazmıştım, gelsin oynamaya başlasın burda olumsuz düşünen herkes fikrini değiştirecek...
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• tjikuzunun faydalı olacağına inanıyorum

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tjikuzu'yu istemeyenlerin kesinlikle onu izlemediğini düşünüyorum...
                  İstemeyenler İbb'den dolayı önyargıyla yaklaşıyorlar, izleyenler faydalı olacağını düşünüyor.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sivas bile bizden daha iyi transfer yapiyor sayin baskan bak gör transfer nasil yapilirmis.
                    arada böyle çürük domatesler de çıkacak tabi arkadaşlar, ciddiye alma eğilimine girmeyin, sağlığa zararlıdır
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

Hosny Abd Rabou gibi

Ayrica Hutchinson'da bu dedigin profile uyuyor.
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ozer konusunda ilk “aferin” bizim yönetime gelsin istiyorum.. Saçma sapan bir hoca krizini yönetemeyerek bir çuval inciri berbat etme noktasına gelen yönetim, bu güzelim futbolcunun Fener’e gitmesine seyirci kaldı..

İkinci “aferin” de bizim Lemi’ye gelsin.. Yıllarca Trabzonspor’un ekmeğini yedin, bugün bile hala Trabzonspor’dan nemalanmaya çalışıyorsun tamam yeğenini de iyi paraya Fenerbahçe’ye gönderdin hem yeğenin hem sen kazandın.. Ama TV’ye çıkıp Fenerbahçe yalakalığı yapmak niye ? Senin gibiler Trabzonspor’umdan uzak olsun başka birşey istemem.

Özer’e de yani takımında başarılar...

Son olarak bir de sunun farkina varalim artik.. Ligdeki Trabzon kokenli oyunculardan iyi olanlar (Ozer gibi) 10 numara giyiyor, ama yeterince iyi olmayanlar (Engin Baytar gibi) 61 numara giyiyor ki oz evlat kontenjanindan belki Trabzon'a kapagi atarim umidiyle.. Yani lafin ozu, ligdeki 61 numaralar yeterince iyi olsalardi 61 giymezlerdi, istisnalar olabilir ama genelde 61'i transfere alet ediyorlar..
                        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• bu arada, bircok arkadasin istedigi IBB'li Erman Kilic Sivas'a imza atti.

.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Trabzonspor gerçeklerini yok saymaktır orta sahaya böyle kaliteli oyuncular almak. Bize uymaz trabzonsporda başarılı olamaz.

Böyle bir yorum beklerdim aslında Cafer Abi senden. Değişiyormusun ne

Yorum

• Bu arada umudu olmayanlar umudunu kaybetmişler girmesin foruma ya. Geçen sene bu kadroyla lige başlarken şampiyonluk naraları atılıyordu. Ne değişti 10 tane oyuncu mu gönderdik? Oyuncularımız genç oyunculardı 1 yıl geçiş sürecini atlattılar tecrübelendiler. Başkanda transfer yapcağız diyor. Bu takıma 2 adet orta saha alınacak büyük ihtimal tjikuzu ve atiba hutchinson. Sağ bek de alınacak. Geçen seneki takım zaten kaliteli bir takımdı hüseyinden kurtulduk yerine gelecek oyuncuyla 2 gömlek iyi oynar bu takım. Amacınız ne negatif enerji vermekle?

____________Sylva____________
                              X______Song____Egemen____Cale
                              _______selçuk_tjikuzu_atiba_____
                              ________alanzinho___________
                              _______umut___gökhan________

Ne yani şimdi bu kadro anadolu takımlarını yenemyecek mi? Önemli maçlara kalır işimiz.

Yorum

Kombine ve kart almayi düsünmüyorum.

O zamanda ferhat,zafer,tjikuzu ve kerim zengin nokta transferlerdir demek mi zorundayiz?

Hadi senin dedigin olsun o zaman;bu oyuncular mükemmel transferlerdir ve mehmet topuz,bilica,özer ve bekir gibi oyunculari kadrosuna katan fb nin transferlerinden daha kaliteli oyunculardir.

Simdi gönlün oldu mu?
                                Ne kadar ekmek o kadar köfte!

Bilica ve Bekir'e ihtiyacımız yoktu zaten. Özer ve Mehmet Topuz da çok pahalı idiler. Zaten onların oynadığı mevkilerde de eksiğimiz yok.

Bizim eksiğimiz solbek alternatifi ve önliberoyken neden başkasının transferleriyle kendimi kıyaslayayım.

Misal bizim kaleciye ihtiyacımız yok şu anda, gs dünya çapında kaleci getirse gidip biz de mi kalecimizi değiştireceğiz.

Şunu da herkes aklına soksun, nasıl Anadolu takımları bizimle ekonomik olarak yarışamazsa, biz de fb gs bjk ile ekonomik olarak yarışamayız. Kendinizi olduğundan büyük görmeyin...
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Yükleniyor...
                                X