Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    caner'i ibrahim akın'dan daha ucuza alabiliyorsan sana yetki veriyorum hemen başla transfer görüşmelerine

işte sana kıyas...
    transfermarkt değeri 600.000 daha fazla ibrahim akın ın...

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Belliki sözünde durmaya niyeti yok.
      Sacmalamayin. Özer Hurmaci kac defa gelmek istedi Trabzonspor a. PAF takim almadi onu, Akcaabat Sebatspor da almadi onu, ve sezon basinda Ersun Yanal istemedi onu .. yani adam daha ne yapsin bize gelmek icin ? Onun sucumu biz onu kabul etmiyorsak ?

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne diye gitti fbye o zaman bıraksın bu boş lafları sylva kadar delikanlı olsaydı gelirdi bize...
        Sylva neler yaptı gelmek için . Helal olsun .
        Geldiği ilk gün kramponları bordo - mavi 'ydi . Koçum benim

Yorum

• Topçu dediğiniz Topuz ve Özerse ikisinide göreceksiniz koskoca bir fiyasko çıkacak.Hele Topuz tam bir balon.
          Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sylva neler yaptı gelmek için . Helal olsun .
            Geldiği ilk gün kramponları bordo - mavi 'ydi . Koçum benim
            Özer özer diye bağıranlara en güzel cevap.Lemisporu tutan arkadaşa.
            Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hazir burdasin, Murat Ceylan hakkinda birkaç sey desene, uyar mi bize ?? (oynama sekili yani)

su Hutchinson'u tanirmisin ?? o'nun hakkinda da bir kar sey yazsan, olur mu ??
              Hutchison hakkında benimde bilgimin herkes kadar olduğunu düşünüyordum , bu sebeple bir şeyler yazmamım yersiz olacağını düşünmüş ve bunu belirtmiştim . Fakat gördüm ki 4-5 kişi hariç ( o isimlerde zaten belli ) adam hakkında kulaktan kulağa değişen dedikodular forumu sarmış durumda . Adamı buraya yakında santrafor diye yazarlarsa şaşırmayacağım .

Murat Ceylan'ı burada değerli arkadaşlar çok defa yazdı çizdi , benim bir şey eklememe gerek var mı ? 15cm. daha boyu olsaydı bu gün Avrupa'nın ciddi takımlarında oynardı . Hırsıyla oynuyor oluşuda benim tuttuğum yanlarından biri . Bu fazla agresifleşiyor şeklinde yorumlanabilir . 31 maçta 8 sarı kart dikkat çekiyor . Yinede ona kıyasla en ufak bir hırs belirtisi taşımayan Engin Baytar'ın 25 maçya gördüğü 13 sarı kartı düşünürsek , oldukça makul kaldığını söylemeliyiz .

Yorum

• İlk olarak FatihTekke9 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Et kardesim et,...Bende hala Özeri savunanlari Allaha havale ediyorum.
                Bir arastir bakalim Engin Baytar hangi takimi tutuyor. Trabzonlu oldugunu biliyorsun sanirim. Bunun üzerine ne tür bir pislik oldugunu ekleyince ortaya Türkiye'nin en cirkef futbolcusu cikiyor.

Ayrica hic kimse merak etmesin, Özer en az sizler kadar Trabzonsporludur.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ben kaliteli bir oyuncu olsam ve beni fener istese kesinlikle gitmem...çünkü son zamanlarda hiç bir türk futbolcu yokturki fenere gidip üstüne kattı(tuncay'ı saymıyorum)...bırakın üstüne katmayı kariyerlerini bitirme noktasına geldiler...bence topuz'da özerde kendilerini bitirdi...
                  https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Manisasporlu Sezer Öztürk ve Nizamettin Çalışkan bunları alsakda fena olmaz aslında...
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      orası kıyas olamaz inan bana caner daha maliyetli olur...
                      poetricus

Yorum

• sezer i gs aldı...

Yorum

• Arkadaşlar konu ile alakası yok ama bildiğiniz gibi Show Tv nin düzenlemiş olduğu Korolar Çarpışıyor adlı programda TRABZON'da yarışıyor. Bizimde her zaman desteklediğimiz memleketimize buradada destek vermemiz gerekiyor.Lütfen imkanı olan herkesin ÖYKÜ yada BERK yazıp 2950 ye yollamasını istiyorum.Pamuk eller cep telefonuna.
                          SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                          ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• Özer Fener'e gitti diye adamı böyle acımasızca eleştirmek nasıl bir anlayış.Bu adama biz talip bile değiliz ki istenen parayı vermemize imkan yok.Ne yapcaktı yani yok ben gitmek istemiyorum ben burda oturup ömrüm sonuna kadar Trabzonspor'un beni almasını bekleyeceğim mi diyecekti?
                            Yaptığınız eleştiriler tamamen duygusal ve haksız aynı zamanda yersiz.

Yorum

• Geçen sene gökhan ünal ve song transferlerinde trabzonsporu tebrik ederiz diyenler, şimdi feneri tebrik etmeye başlamış yorumlarda.
                              Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.

Yorum

• Bize ne yahu fenerin aldigi özerden, topuzdan.

Biz kendi isimize bakalim.
                                onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                                NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X