Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ula Osman, habu Engin'i alirsak ve istedigimiz performansi göstermez ise
    bunun sorumlusu senin, haberin olsun
    Harun valla ben kefilim.
    (Sanki babamın oğlu .)
    Colmandante

Yorum

• Lemi güngören belediye baskani secilseydi,özeri kolundan tutup bize getirecekti.

Secilemedigi icin de özer fb ye gitti,bu transferin özeti bu olsa gerek.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lemi güngören belediye baskani secilseydi,özeri kolundan tutup bize getirecekti.

Secilemedigi icin de özer fb ye gitti,bu transferin özeti bu olsa gerek.
        Bence hiçte alakası yoktur parayı veren düdüğü çalardır bu transferin özeti

Özer hurmacıya bir kez bile teklif götürmedik biz !
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• arkadaşlar tartışmayı bitirelim özer gitmişse gitmiş biz bir hoca alalımda
          & ONUR RECEP KIVRAK &
          ^^KELEBEK^^

Yorum

• ŞENER FERNANDEZ İLE GÖRÜŞTÜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Görüşmenin olumlu geçtiğini söyleyen Şener, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Fernandez kaliteli bir teknik adam. İlk görüşmeden iki taraf da umutlu ayrıldı. Görüşmelerimiz bu şekilde devam ederse transferi gerçekleşebilir, ama kesin bir şey söylemek çok zor. Teknik adam sorununu bir iki gün içerisinde çözeceğimizi düşünüyorum. Trabzonspor'a en iyi hocayı getirmek için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.
            Kariyerinde Cannes, Paris SG, Athletic Bilbao, Espanyol, Al Rayyan, Real Betis ve Reims gibi takımları çalıştıran Fernandez, ofansif futbol anlayışıyla tanınıyor.
            Şener, Sven-Göran Eriksson'un transferinin kapanma noktasına geldiğini de belirterek, "Beni çok uğraştırdı. Karar kendisinin, ama artık peşine düşmeyeceğim. Diğer hocalarla görüşmelerimi yapıyorum. Daha fazla bekleyecek vaktim yok" dedi.
            Bu arada Fransız teknik adam Jacques Santini'yle de bir görüşme yaptığı öğrenilen Şener'in Boşnak teknik adam Vahid Halilhodziç ile de bir görüşme daha yapabileceği ve yarın Türkiye'ye döneceği öğrenildi.
            & ONUR RECEP KIVRAK &
            ^^KELEBEK^^

Yorum

• bizim ihtiyacımız olan mevkiler belliyken diğer takımların transferlerini imrenerek izleyen arkadaşlara şaşırıyorum. gerçi bu konuda ynı düşünceye sahip çok renktaşımın olduğunu biliyorum. bizim orta saha oyuncusu sadece ön libero mevkiinde birine ihtiyacımız var. atiba laınırsa o bölgedeki eksikliğimizi büyük ölçüde gidermiş olacağız. sağ bek belki bir stoper transferi ve birde alternatif bir forvet. 4 oyuncuyla bu takımın oyun sistemi çok değişir ve güzelleşir. elimizdekilerin kıymetini bilirsek bizler daha çok özer ve topuz çıkartırız merak etmeyin futbolcularımızın çoğu daha çok genç ve çok yetenekli. biz ii bir takımız ii bir sistem ve ii bir teknik adamla çok ii işler yapacağız. ben buna inanıyorum.
              SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Engin'e ben de çok güveniyorum Osman.

Özer'le kıyaslama yaparsak;Özer ortasahanın heryerinde oynayabilir Engin çizgi oyuncusudur.
                sen ne oyuncususun kanga?

var mı transfer mransfer??

Özer pardon özet geçin bana
                Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak EMRAH ERTEMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen nereden biliyorsun kimin nekadar para kazandırdığını kimse kimsenin düşüncesine karışamaz Trabzonspor Büyük takım olduğu için büyük şeyler bekleyebilirler.Buda hakları 26 yıl oldu şampiyonluk görmeyeli ben eğer 26 yıldır şampiyon olamayan takımı tutuyorsam eleştirmek yorum yapmak ve tartışmak hakkımdır.

Ts Club ta bellidir benim nekadar destek verip vermediğim.

Sevgimizi parayla belli edeceksek hiç etmeyelim.

Ben Mehmet Dalman 'lardanım gerekirse ÖLÜRÜM.Trabzonspor aşkı budur yeri geldimi ölüyorsun..
                  arkadaşım edebiyat yapmana gerek yok...klübün 3 kuruşluk atkısını dahi almayacaksın sonra da yok başkan niye bunu aldı?yok niye bunu almıyor diye ağlayıp zırlayacaksın...yok öyle bedavaya eleştiri...ayrıca ben kimsenin ne kadar para harcadığına dair bi yorum yapmadım...yazılanları oku,düşün sonra cevap yaz...mehmet dalmanı da ucuz yorumlarının arasına katma!

Yorum

• bize yeni sezonda acil olarak forvet lazim..isscak gidecegi kesin...yani forvet ve on liberoya cok kaliteli iki isim almaliyiz...sag beke ve stopere de bonservisi olmiyanlarlada dusunebilir..hatta hic olmassa song devam etmeli
                    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Biliyorum yeri değil ama lütfen ankete katılın çok kötü durumdayız.Bir tek Yattara bronz karmada.

NOT.Çok fazla oy atabiliyorsunuz.Tek seferlik değil.
                      Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Bülent kocabey gelebilir aslında iyi
                        MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bülent kocabey gelebilir aslında iyi
                          Yeterli değil .. Oldukça fazla sayıda iyi adam var ligte zaten ..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Kayserispor, Koray'ı göndermeyi düşünüyormuş. Sağbek için iyi bir oyuncu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kayserispor, Koray'ı göndermeyi düşünüyormuş. Sağbek için iyi bir oyuncu.
                              iyiyse kayseri niye elinden çıkarmak istesin?
                              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                iyiyse kayseri niye elinden çıkarmak istesin?
                                Dümdüz mantıkla bakarsak transfer yapamayız.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Yükleniyor...
                                X