Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada italyan basınına göre yarın poulsen fenere imzalayacakmış gerçekten aziz heryere saldırıyor fenerin seneye orta sahası çok güçlü olucak böyle giderse bizde daha teknik direktör arayalım offf offffff
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Fb poulseni almış...
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu arada italyan basınına göre yarın poulsen fenere imzalayacakmış gerçekten aziz heryere saldırıyor fenerin seneye orta sahası çok güçlü olucak böyle giderse bizde daha teknik direktör arayalım offf offffff
        Evet, Juventus'la anlaşmışlar Poulsen'den cevap bekliyorlardı zaten, çok iyi transfer .. Hayırsız olsun ..

Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı, Poulsen, Selçuk Şahin, Deniz Barış, Uğur Boral, Alex De Souza, Kazım Kazım, Deivid De Souza .. Çok iyi, ki 1 2 takviye daha yaparlar kesin ..
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Poulsen gibi cirkef futbolcu görmedim. Yakisir
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• tjikuya 2 milyon verecegine ver fatih tekkeye 2 milyon..hem kombinen satilsin,hem taraftar bayram etsin.....
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tjikuya 2 milyon verecegine ver fatih tekkeye 2 milyon..hem kombinen satilsin,hem taraftar bayram etsin.....
              Fatih'in bonservisinin 2 Milyon € olmasına rağmen bizim onu almadığımza inanmıyorum, öle değildir ..
              Més que un club!
              Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fenerbahçe eğer Poulsen'i de alırsa gs nin Uefa Kupası alan ortasahasından sonra bir başka ezici ekibe sahip olacak bence..

Çok geç kaldık çok..
                Tutto Suport ve ligtv'nin haberlerine göre Poulsen 7.5 milyon € karşılığında fb'de.

Rakiplerimiz iyi transferler yapıyor.İnşallah biz de kendimiz hoca arayışlarına kaptırıp transferi unutmamışızdır.Bir yandan da transfer çalışmalarını yapıyoruzdur.. Yoksa gelecek sene zorlanabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Poulsen gibi cirkef futbolcu görmedim. Yakisir
                  geçen yıla kadar avrupanın en iyi orta saha oyuncusu deniyordu..

Yorum

• Çok ama çok kötü durumdayız.Sivas bile bizi sollamış gidiyor biz ise yatıyoruz.Unutmadan çok fazla oy verilebiliyor.Sadece tek oy atmayın.
                    Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      geçen yıla kadar avrupanın en iyi orta saha oyuncusu deniyordu..
                      Yok artık Sevilla'dayken Keita'yla çok iyiydi gerçekten ama 'en iyi', yuhh höhh
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.sporx.com/altin11
                        Çok ama çok kötü durumdayız.Sivas bile bizi sollamış gidiyor biz ise yatıyoruz.Unutmadan çok fazla oy verilebiliyor.Sadece tek oy atmayın.
                        Yattığımızı düşündürüren basında Trabzonspor adına haber çıkmıyor oluşu mu ?
                        Bu aksine sevinmemiz gereken bir durum .

Fenerbahçe konumu gereği piyasa saldırmak durumunda , geçen sene transfer şampiyonu biz ike bu sene fenerbahçe kimseye kaptırmayacak görünüyor . yaz transferi döneminde ikincilikte fena skor olmaz

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yattığımızı düşündürüren basında Trabzonspor adına haber çıkmıyor oluşu mu ?
                          Bu aksine sevinmemiz gereken bir durum . Trabzonspor aksine ciddi futbolcularında peşinde .

Fenerbahçe konumu gereği piyasa saldırmak durumunda , geçen sene transfer şampiyonu biz ike bu sene fenerbahçe kimseye kaptırmayacak görünüyor . yaz transferi döneminde ikincilikte fena skor olmaz
                          Onla alakası yok hocam.Bu altın 11 oylaması ve bizden sadece Yattara var.O da bronz kadroda.Utanç bir durum.
                          Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok artık Sevilla'dayken Keita'yla çok iyiydi gerçekten ama 'en iyi', yuhh höhh
                            ben çok iyi hatırlıyom dostum çok takımın gündemindeydi defansif anlamda avrupanın en iyi oyuncusu deniyordu..

Yorum

• Ben bu sene şampiyonluk şansımızı geçen seneden daha fazla görüyorum. Gs nin kadrosu o kadar da iyi değil. Adamlar stoper sorununu hala çözemediler. Ortasahalarında koşan bi arda var. Kewel geçen sene bir maç vardı bir maç yoktu, lincoln ü zaten biliyoruz. Lincoln gitti mi gidecek mi, onun yerini doldurabilecekler mi? Gs nin şansı çok az bence bu sene. Bjk ye gelince, ben bjk nin geçen sene oynayarak kazandığı bir maç hatırlamıyorum. Bjk nin şansı Gs den daha çok ama yinede çok fazla şansları yok bence. Fb nin geçensene tek sorunlu yeri ortasahaydı. Ortasahalarında bir tek Alex vardı. Biraz da Devid. Bu sene iyi takviyeler yaptılar ortasahalarına. Uyum sorunu olmazsa şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz bence Fb dir. Sivasa gelince Erman kılıç ve Yasin Çakmak ile anlaşmışlar. Yabancı olarak defansa civelli yi almışlar ve bu aralar fatih ceylan la ilgileniyorlar. Balili, diallo ve sylla yı gönderecekler bu sene. Mehmet Yıldıza ise iyi bir teklif gelirse satacaklarmış. Sivas da aynı bjk gibi geçen sene dogru dürüst bir maç oynadıklarını görmedim. Bir de geçen sene fb, gs, bjk(sonradan açıldı bjk) hiç ortalarda yoktu. Bu sene gelen oyuncuların fos çıkma ihtimalini de düşünürsek sivasın hiç şansı yok bence. Avrupa bile zor sivas için. İlk 5 e belki girerler. Yani bu sene ben tek rakip olarak fb yi görüyorum. Benim fikrim böyle...
                              Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onla alakası yok hocam.Bu altın 11 oylaması ve bizden sadece Yattara var.O da bronz kadroda.Utanç bir durum.
                                Abi Egemen , Selçuk , Gökhan , Song o kadroya giremiyorsa bırakta o kadroyu yapanlar utansın .

Yorum

Yükleniyor...
                                X