Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ee nerde oynuyormuş nerlerdeymiş kaç yaşında mevkisi ne yahu bu adam nerden geldi
    25 yaşında , forvette oynuyor. 1,71'de boyu var.

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak dis_hekimi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İbriç mi, fo oynuyormuş 1,96 boyu varmış.

Genç olması büyük avantaj.. O da bi an önce hoca konusunun belli olmasını bekliyormuş diye duyum aldım
      İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1,96 mı 1,71 mi ona göre alalım ya da gitsin yani ?
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İbriç mi İbriçiç mi ?

Transfer mi ettik ?

Yorum

• Arkadaşlar,

Bu oyuncu 80 li yıllarda Kocaelisporun en etkili yabancı oyuncularından birisi olan,Senad İbriç in oğludur.

Yanlış bilmiyorsam Kocaelisporun altyapısından yetişti.

Fakat ümit bağlanacak kadar kaliteli bir oyuncu değil
          TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• eyüpspor mu? ibric i ben hiç görmedim eyüplüyüm, eyüp maçlarınada giderim...

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nasıl 1.71 olcak..videolarda boyuna dikkat etmedin mi??
              1.96 boyu var

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eyüpspor mu? ibric i ben hiç görmedim eyüplüyüm, eyüp maçlarınada giderim...
                2008 de eyupteymiş..
                aslında ben de eyubun antreamanlarının bazılarını izliyodum kesin gormüşümdür ama dikkat etmemişimdir....

Yorum

• bu adam araklıspora nasıl gelmişti diye hayret etmiştim. Araklıda iyiydi ama etkisi oldu diyemem. çokmu aramışlar bunu?? Araklıspora faydası olmayan Trabzonspora nasıl olsun!!

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nasıl 1.71 olcak..videolarda boyuna dikkat etmedin mi??
                    1.96 boyu var

1.71 gözüküyo

Yorum

• Bende Hırvatistandan falan adam aldık zannetim...

Yorum

• nerden çıktı bua adam ya...

Yorum

• Videolara bakılırsa asistleri gayet iyi.Futbol zekası var belli.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• transfermarkt.de her zaman referans alınacak sitelerden değil . Pek çok yalnış yapabiliyorlar .

Eğer haberin aslı astarı var ise sormak gerek ; O halde Bank Asyanın en dikkat çeken sol açıklarından Ufukhan neden Ankara'ya gönderildi ?

Yorum

• Şener 'Eriksson'un talepleri var'
                              11 Haziran 2009 / 22:02
                              Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yarın Londra'ya gidiyor.

haber611.net'e bu akşam saat 21:51 itibarı ile son dakika açıklamaları veren Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yarın sabah Londra'ya gidiyor.
                              Trabzonspor Başkanı Şener haber61.net'e yaptığı son dakika açıklamalarında, İsveçli Teknik Direktör Sven-Goran Eriksson ile ilgili bilgiler verdi.
                              Başkan Şener Basında çıkan "Sven-Goran Eriksson Trabzonspor'a hayır dedi" şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, İsveçli çalıştırıcının kendilerine bu yönde bir açıklama yapmadığını söyleyerek şunları söyledi "Kendisinin gerek transfer gerekse özel bazı konularda beklentileri gündeme geldi, oturup konuşacaz, Trabzonspor bunlardan hangilerini ne ölçüde karşılayabilir değerlendireceğiz. Trabzonspor büyük bir kulüptür her istenene hemen evet diyemez. İsteklerinden makul olanları, yapabileceklerimizi tabii kabul ederiz, ama büyüklüğümüzdende asla taviz vererek teslimiyetçi olmayız" dedi.
                              Yarın sabah Londra'ya geçeceğini ve avukatlarında olacağı bir görüşme yapacağınıda sözlerine ekledi.
                              "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• arkadaşlar başkan londra gidiyorsa işi bitirecektirrrrrr

Yorum

Yükleniyor...
                                X