Kesinlikle Ön libero Lucas Biglia başkasına değişmem para yagcak seneye ligimize başkanda demişti yüksek fiyatlı topcular alabilirz diye hayal değil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-----------------------------------------onur (tolga)-----------------------------------------------------
serkan balcı(ömer aysan)------giray (m.yumlu)-----------granqvist(egemen)-------tsepo peter masilela (çağlar)
-------------------------------------------murat ceylan (ceyhun gülselam)---------------------------------
-----------------selçuk inan (engin baytar)----------------gustavo colman (zafer yelen)---------------------
yattara (burak yılmaz)--------------teofilo (umut bulut)------------------------------alanzinho (drago gabric)
taktik 4-1-2-3
murat ceylan+granqvist+masilela= 7 milyon euro
transferi abartmadan yapılacak
bu kadro bence olayı bitirir.
Ama Murat Ceylan bu takımın ihtiyacı olan Ön Libero olamaz,Çok kaliteli bir ön liberoyla oynamalıyız,Murat Ceylan Şu güzel kadroya yazık eder,Granqvist'i hiç izlemedim...
Ve son olarak o 3 oyuncuyu 7 Milyon Euro'ya almak imkansız,7 Milyon Euro sadece Murat Ceylan'a isterler....
Yorum
-
Alanzinho yetenekli oyuncu ancak sistem oyuncusu değil.
Orta sahada hücuma dönük orta saha oyuncusu, defansif yönü zayıf, sert oyunda başarılı olamıyor.
Alanzınho verken 10 numara oyuncu oynatamayız.
2 kanat oyuncusu oynatamayız.
Alanzinhoyu kanatta kullansak verim alamıyoruz.
Bence transfer sezonunda yerine daha iyisi alınabiliyorsa ve Alanzinho'yu iyi paraya satabiliyorsak değerlendirilmeli.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe son olarak o 3 oyuncuyu 7 Milyon Euro'ya almak imkansız,7 Milyon Euro sadece Murat Ceylan'a isterler....
Murat ceylan sezon sonu serbest sözleşmesi bitiyor[/QUOTE]
Transfermarkt'da 2012 yazmışlar,Ama TFF'ye göre bitiyor..
Bence uzatırlar uzatmıcaklarını bilselerdi çoktan satarlardı...
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçif forvetin yanında alanzinho yu oynatabilimek için selçuk e colmanın yanına çift yönlü oyuncu almalıyız,
Bu sistemlede kanatları çalıştıramayız. Hele sol bel Cale olursaDİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
Hakan Şükür gibi bir oyuncu bulmak lazım hem oynayacak hem oynatacak, yeri geldiğinde topu geri servis edecek Colman,Selçuk vuracak, topa basıp içerde çoğalmamızı sağlayacak, sağa sola top indirip kanat oyuncularını pozisyona sokacak, hava toplarında özellikle yan toplarda etkili olacak ağır olmayacak. Böyle bir oyuncu bulursa Trabzonspor hücum konusunda önemli bir adım atmış olur. Takımdaki skorer sayısı çoğalır, Colman'ın Selçuk'un pasları duvara çarpar gibi geri dönmez, kanat oyuncularının verimi artar oyunumuz daha akıcı olur.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan Şükür gibi bir oyuncu bulmak lazım hem oynayacak hem oynatacak, yeri geldiğinde topu geri servis edecek Colman,Selçuk vuracak, topa basıp içerde çoğalmamızı sağlayacak, sağa sola top indirip kanat oyuncularını pozisyona sokacak, hava toplarında özellikle yan toplarda etkili olacak ağır olmayacak. Böyle bir oyuncu bulursa Trabzonspor hücum konusunda önemli bir adım atmış olur. Takımdaki skorer sayısı çoğalır, Colman'ın Selçuk'un pasları duvara çarpar gibi geri dönmez, kanat oyuncularının verimi artar oyunumuz daha akıcı olur.
Buna en yatkın örnek Makukula olabilir. Dün adamla 2 kişi boğuştu. Sırf kaleye yüzünü döndürmemek için. Sırtı kaleye dönük çok güzel top alıyor. Kayseri orta sahası yeterli desteği veremediği için çok yalnız kaldı. Bizde olsa daha iyi iş yapar. Ceza sahası içerisinde bitirici özelliğide çok fazla. Özellikle fiziğini çok güzel kullanıyor.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDikkatlice son maçlarda hep caleyi izliyorum cok kötü oynuyor kademe olayı palavra onu her oyuncu yapar cok gücsüz korkuyorum ve her pozisyonda su kelime cıkıyor agzımdan ' Aynı Karı Gibi' bunu eminim bir sürü renkdaşım söylüyordur
2 senedir aşağı yukarı bütün maçları takip ettim. Takıma katkısı yok denecek kadar az.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan Şükür gibi bir oyuncu bulmak lazım hem oynayacak hem oynatacak, yeri geldiğinde topu geri servis edecek Colman,Selçuk vuracak, topa basıp içerde çoğalmamızı sağlayacak, sağa sola top indirip kanat oyuncularını pozisyona sokacak, hava toplarında özellikle yan toplarda etkili olacak ağır olmayacak. Böyle bir oyuncu bulursa Trabzonspor hücum konusunda önemli bir adım atmış olur. Takımdaki skorer sayısı çoğalır, Colman'ın Selçuk'un pasları duvara çarpar gibi geri dönmez, kanat oyuncularının verimi artar oyunumuz daha akıcı olur.
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarif ettiğin futbolcu bu
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho yetenekli oyuncu ancak sistem oyuncusu değil.
Orta sahada hücuma dönük orta saha oyuncusu, defansif yönü zayıf, sert oyunda başarılı olamıyor.
Alanzınho verken 10 numara oyuncu oynatamayız.
2 kanat oyuncusu oynatamayız.
Alanzinhoyu kanatta kullansak verim alamıyoruz.
Bence transfer sezonunda yerine daha iyisi alınabiliyorsa ve Alanzinho'yu iyi paraya satabiliyorsak değerlendirilmeli.9 # Osvaldo'
Yorum
Yorum