Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok yumuşak oynadıgımız pozisyonlara olan itirazımızı falan göz önünde bulundurursak eger takımda Hüseyin'den sonra bagırıp çagıran oyuncu kalmadı.Barbaros birebir uyuyor buna.Tahrik etmesi yeter de önceden aynı şeyi bize uyguladı.Oyuncunun kabullenmesi zor.Barbaros diyince akla direk bize attıgı golden sonraki küfürü geliyor çünkü

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ---------------------------onur---------------------------------------

ömer aysan----------------tayfun--------------ceyhun----------caglar

serkan----------sezer badur--------------barbaros--------------gabric

-----------------------umut bulut-----------------murat tosun.

Isiran bir kadro.
      Bu kadro 2010 yılına damgasını vurur,çok bomba olmuş..

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne Barbaros'u çıldırdı mı bunlar, yeni uyandım acaba uyanmadım mı...
        Bu bir kabus Koray Eger almislarsa gercekten takimi gittikce siradanlastirmakta cok basarli olduklari icin tebrik etmek lazim.. Alin size takviye diye onumuze de atmiyorlar mi oof of.. Su topcular 2-3 senedir Turkiye liginde oynuyorlar baskalarinin goremedigi bir seyler mi gormus bizimkiler acaba. Bu tarz transferleri Senol Hoca'nin direk istedigini zaten dusunmuyorum, soyle beles bir topcu var yok digeri soyle bir oyuncu hocam alalim mi, o da tamam demistir ne diyecek heralde ne diyeyim
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selçuk- Colman- Sezer'den birini Barbaros için yedek bırakacaksın.
          Hadi bunu geçtim, Ceyhun var bir de.
          Ne artısı varmış bu Barbaros'un.
          Öğrenelim hele, mesela ben bir tane biliyorum.
          İyi küfür eder.
          Ceyhun'u o yönden geçer.
          Bu bizim takımda oynamaya yetecekse, gelsin buyursun.
          Tek başına oynasın hatta orta sahada.

Bunları konuşacağımız aklıma gelmezdi.
          Barbaros hee.

Az önce söylediğim gibi bu dönem geçiş dönemi. Sene sonunda çürükler ayıklanacak ve kalıtelı yabancı oyuncular alınacaktır. Colman bu sene kaç tane maçta ön plana çıktı ? Colman süper futbolcu mu ? Neden yedek kalmasın ?
          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vay be Fatih Tekke hemen kadrolardan çıkarıldı...Zaten yapmak istedikleride bu değilmiydi...3-5 oyuncuyla Fatih transferini unutturmak...
            evet yönetim bunuda basardi sayilir, aslinda biz yönetime beceriksiz diyoruz ama baksana bence gayet becerikliler , taraftari uyutma ve oyalama konusunda
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Antalya’da şok eden haber
              02 Ocak 2010 / 12:37
              Tayfun Cora Şoku

Trabzonspor’da Antalya kampında sabah yapılan çalışmada Tayfun Cora ciddi olarak sakatlandı. Diz kapağı dönen Tayfun, MR çektirmek için Antalya’da götürülürken, durumunun ciddi olduğu ve uzun süre sahalardan uzak kalabileceği belirtildi. Tayfun’da korkulanın olması durumunda 1-2 ay sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi.
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Geçtiğimiz 2 sene içerisinde Sivas'ın kadro yapısını hatırlayan var mı ???
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Çağlar'ı transfer heyecanı sardı
                  02 Ocak 2010 / 12:09
                  Çağlar Birinci, Trabzon doğumlu olduğunu ve memleketinin takımında seve seve oynayacağını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kadrosunda görmek istediğini söylediği Denizlispor'un milli savunma oyuncusu Çağlar Birinci, Trabzon doğumlu olduğunu ve memleketinin takımında seve seve oynayacağını söyledi.

Galatasaray'dan sonra Trabzonspor'un da transfer gündeminde yer alan Denizlispor'un savunma oyuncusu Çağlar Birinci, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kendisini istemesiyle ilgili olarak İHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Kendisinin de Trabzonlu olduğunu vurgulayan Çağlar Birinci, "Trabzonspor çok büyük bir camia. Kendi memleketimin takımının beni istemesi, benim için onur verici bir şey. Şartlar uygun olduğu takdirde Trabzonspor'da seve seve oynarım. Tabi ki, bu konuya yönetim karar verecek.
                  İki kulübün yöneticileri anlaştığı takdirde bu transfer neden olmasın" dedi.

Çağlar Birinci, "Galatasaray'ı mı yoksa Trabzonspor'u mu tercih edersin" şeklindeki bir soruya ise, "İkisi de büyük camia. Tercih yapmam saçmalık olur. Bunu belirleyecek olan yönetimdir. Yönetimin anlaştığı kulübün formasını profesyonelce giyerim" diye cevap verdi
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• ''sezerle murat tosunu almışınız la olum siz nekadar vizyonu küçük bi takımsınız'' bir arkadas yazdı şimdi...devamında da doğruya avrupada oynamıyorsunuz zaten dedi..
                    Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Antalya’da şok eden haber
                      02 Ocak 2010 / 12:37
                      Tayfun Cora Şoku

Trabzonspor’da Antalya kampında sabah yapılan çalışmada Tayfun Cora ciddi olarak sakatlandı. Diz kapağı dönen Tayfun, MR çektirmek için Antalya’da götürülürken, durumunun ciddi olduğu ve uzun süre sahalardan uzak kalabileceği belirtildi. Tayfun’da korkulanın olması durumunda 1-2 ay sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi.
                      he simdi kesin stoper alirlar diyecem ama gider gene orta sahaya bir oyuncu alirlar bunlar
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Az önce söylediğim gibi bu dönem geçiş dönemi. Sene sonunda çürükler ayıklanacak ve kalıtelı yabancı oyuncular alınacaktır. Colman bu sene kaç tane maçta ön plana çıktı ? Colman süper futbolcu mu ? Neden yedek kalmasın ?
                        Colman'ı sene sonu gönderme niyetin varsa oynatacaksın ki iyi fiyata satasın.

Barbaros transfer edilirse hiçbir anlamlı acıklaması olamaz.

Yorum

• Böyle taraftarımız olduğu sürece biz 25 yıl daha şampıyonluğu zor görürüz.Herkes scout herkes teknik direktör yönetimden daha iyi mi bileceksiniz.Haddinizi bilin haddinizi (!)

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Böyle geçiş dönemi olmaz.
                            Çürükleri ayıklamaya çalışırken, takıma çürükler eklenmez bir kere.
                            Baştan kaybettik.

Yorum

• Koray, bak Sadri Şener ne diyor.
                              Sadri Şener : Şimdi Bodrum'da SANSARla konuştum, ''Başkan, yılın transferi Barboros olur, barut gibi topçu'' diyor.
                              Öbür taraftan Fatih Terim hocamla konuşuyorum, ''Sadricim, Avrupanın en iyi söven adamı şerefsizim'' diyor.
                              Şimdi ben futboldan anlamam, anlayana soruyorum, böyle diyorlar.

Yorum

• çok naif bir ortasahamız olduğu malum. ama şimdi fazla sert oldu.unlu oldu su getir, sulu oldu un getir...

Yorum

Çalışıyor...
                                X