Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol Hoca'nın Gelirse Mutlaka Talep Edeceğini Düşündüğüm Ki Sung Yueng'i Alırsak Nokta Transfer Olacağını Düşünüyorum.

Çok Büyük Paralara Satarız Çook ..

Kardeşim, şu adamı ayrıntılı şekilde tanıtır mısın ?
    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Arkadaslar lütfen olmayacak Transferlerle hayal tacirligi yapmayalim. Art niyet aramiyorum, ama daha iyi arastiralim.

Ki Sung-Yong Ocakta Celtice gidecek.
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• matrix hoca konusunda bi gelişme varmı baroos giticimi
        ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!

Yorum

• kayseri maçından sonra gidebilir puan kaybı yaşanırsa arka sayfalarda yazmıştım birdde yattara devre arsı teklif gelir se satılacak
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• al haberi de çıkmış

Yönetim Toplantısı Sona Erdi…
            20 Ekim 2009 / 21:16
            Kayserispor Maçı Broos’un Gidişini Erteledi

Trabzonspor yönetimin bu akşam yaptığı haftalık olağan toplantıda son haftalarda alınan başarısız sonuçları değerlendirdi.

Hugo Broos’un da durumunun görüşüldüğü toplantıda yönetim kurulu sayısının azlığı nedeniyle önemli bir karar almazken , Belçikalı hocanın çalışmalarını daha yakından takip edip sorunların tespiti konusunda karar alındı Başkan Sadri Şener’in katılmadığı toplantıya Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Başkanlık yaptı . Cuma akşamı oynanacak olan Kayserispor maçını da düşünen yönetim kurulu teknik direktör konusunda şimdilik devam kararı alırken , o maçında alınabilecek kaybedilmesi halinde Belçikalı hoca ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bu yonetimin ben. Sen once gul gibi Ersun hocayi yolla. 4 ay teknik direktor bulma. Bir kac kendini bilmez yuzunden Samet Aybaba'yi takimin basina getirme. Sonra Broos'u getir. 4 mac sonra yollarini ayir. Bu nasil bir futbol anlayisidir yahu?

''Trabzonspor yönetilemiyor''
              1

Yorum

• Broos giderse yerine yeni bir hoca gelmesine gerek yok.Devre arasına kadar takımı Ünal Karaman-Metin Diyadin ikilisi götürebilir.Devre arasında da Şenol Hoca gelir.Gelirkende o yetenekli koreli oyunculardan getirebilir yada izlenen oyunculardan beğendikleri varsa aldırır.Ben Sadri Şener in Şenol Hocayla çalışmak istediğini çok duymuştum.Bana göre devre arası Şenol Hoca gelecek ve bu izlenen oyunculardan beğendiklerini aldıracak.
                Dallas Mavericks
                .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• işte sene sonu sözleşmesi biten oyuncular
                  manuel friedrich*
                  cacau
                  van bommel *
                  hildebrand
                  halil altıntop*
                  tinga
                  kobiashvili
                  magnin
                  van nistelrooy
                  raul tamudo*
                  pablo ibanez
                  pernia
                  metzelder
                  david pizarro
                  perrotta
                  patrick vieria
                  valeri bojinov*
                  julıo cruz
                  pasquale
                  manuele blasi
                  kim kalström
                  ballack
                  rossicky*
                  jo
                  deco
                  martin petrov
                  luıs saha*
                  scholes
                  belletti
                  lucas neil
                  david dunn
                  melchiot*
                  gary neville
                  klasnic*
                  michael silvestre
                  bobo
                  harry kewell
                  semih şentürk*
                  holosko*
                  ibrahim toroman
                  ibrahim akın*
                  nonda
                  serdar özkan
                  murat ceylan
                  vederson
                  gökhan güleç
                  yönetim iş biliorsa sadece bu listeden 10-15 alınabilecek futbolcu war bonservissiz.Almazsan bunlardan o zaman demeyecksin seneye şampiyonluğun en güçlü adayıyız 7tane eksik mevkiimiz war onları tamamlayın önce
                  EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                  KAZIM KOYUNCU
                  MEHMET DALMAN

Yorum

• halil altıntop, kewell, ibrahim akın... hiç de fena olmazdı değil mi?
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      halil altıntop, kewell, ibrahim akın... hiç de fena olmazdı değil mi?
                      gol atmada zorlandığımız bu dönemde birde semihle yattaranın yerine rosickyi koy tadından yenmez takım
                      EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                      KAZIM KOYUNCU
                      MEHMET DALMAN

Yorum

• Formunu koruyorsa sol beke sözleşmesi bitecek olan Ludovic Magnin'i almamızda yarar var. Çok futbolcunun sözleşmesi bitiyor. Ama şimdi temasa geçip Ocak'ta imzayı attırmazsak alamayız
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcular listesinden ;

Halil Altıntop , Valeri Bojinov , Vederson , Murat Ceylan , Tinga , Klasnic , Melchiot , Tamudo alınabilecek oyuncular.

Diğerleri zaten onca kulüp arasından bizi seçmez.Hatta bu yazdığım futbolcular arasından bile gelmek istemeyenler olacaktır ..

Yorum

• Şu anda Ömer Aysan için 200-300 bin doları biraraya getiremeyen yönetimden kimse devre arasında doğru dürüst transfer beklemesin.
                            Ben beklemiyorum.
                            Tek beklediğim sezon sonu sözleşmesi bitecek 1-2 iyi oyuncuya imza attırabilmeleri.

Oyuncularımıza sürpriz bir talip çıkarsa belki gidenin yerine oyuncu alınabilir.
                            Ama mevcut şartlarda ben bir piyango ihtimalini zayıf, yönetimin de vasat bir teklifi piyango gibi görme ihtimalini kuvvetli görüyorum.
                            Umarım yanılırım.
                            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• isimler güzelde gelirmı bize bu listede gelmesini istediğim oyuncular
                              ibrahim toraman
                              halil altintop veya bobo
                              murat ceylan
                              gelirse bojınov

bobo:bence çok yetenekli golcu fatih tekke bobo ikilisi wuu kulaga güzel geliyor

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu anda Ömer Aysan için 200-300 bin doları biraraya getiremeyen yönetimden kimse devre arasında doğru dürüst transfer beklemesin.
                                Ben beklemiyorum.
                                Tek beklediğim sezon sonu sözleşmesi bitecek 1-2 iyi oyuncuya imza attırabilmeleri.

Oyuncularımıza sürpriz bir talip çıkarsa belki gidenin yerine oyuncu alınabilir.
                                Ama mevcut şartlarda ben bir piyango ihtimalini zayıf, yönetimin de vasat bir teklifi piyango gibi görme ihtimalini kuvvetli görüyorum.
                                Umarım yanılırım.
                                O Zaman bu yönetim devam etmemeli..
                                Çıkıp söylesinler bizim paramız yok kaliteli transfer yapamayız desinler ve çekilsinler artık kaliteli transfer yapabilecek birileri varsa onlar gelsin..
                                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 21.10.2009, 13:12.
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X