Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Matrix Arkadas sen bu Giorgi Merebashvili hakkinda ne düsünüyorsun?
    Bir istihbarat varmi?

İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar geçen sene nisan ayinda Sota ve Arçil´in önerisi ile gündeme gelmisdi bu futbolcu, sanirsam transfer girisiminde bulunmustu Sadri Sener, ama bir sonuç alinamamisti ne yazikki. Ben bu futbolcuyu sizlere yeniden hatirlatmak istiyorum. Umarim yönetimimizinde tekrar gündemine gelir.

Futbolcunun adi:
    Giorgi Merebashvili

Kendisi 23 yasinda (Agustos ´86 dogumlu). Gürcü takim FC Dinamo Tibilisi´nin 10 numarasi. Geçen sezon Gürcü Liginin en iyi futbolcusu seçildi. Ofansif orta saha oyuncusu. Bu sezon ligde 10 maçda 5 golü, Avrupa Kupasi elemelerinde ise 3 maçda 3 golü var. Gürcistan milli takiminda daha yeni, 5 maça çikmis simdiye kadar (ilk maçi 15 ekim 2008).

Gollerinin görüntüleri bulunan bu videoyu youtube´dan alip izlesene.com´a yükledip Türkiye´den izleyebilesiniz diye:

UEFA.com verdigi röportajda bu sezon sonrasinda takimindan ayrilmak istedigini belirtmis: "I always dreamed of playing for Dinamo and achieving a lot, but I want to help the team retain their gold medals this year and leave with an easy heart." Nitekim anlasmasi zaten Temmuz 2010 sonuna kadar. Maliyetide sanirim bir milyon euroyu zor geçer.

Yorum

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Matrix Arkadas sen bu Giorgi Merebashvili hakkinda ne düsünüyorsun?
      Bir istihbarat varmi?
      gürcitan alman takımlarının elinde oradan topçu almak imkansız şu haliyle kimi bulsan bir alman takımıyla anlaşmış.
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Yabanci oyunculardan Tjikuzu, Song, Yattara ve Sylva gönderilmeli, ki yeni transferler için yer açilsin.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gürcitan alman takımlarının elinde oradan topçu almak imkansız şu haliyle kimi bulsan bir alman takımıyla anlaşmış.
          Cevabin için sagol. Bunu bilmiyordum, ama bizim bir Sota avantajimiz var. Zaten Sota önermis futbolcuyu. O araya girse bence olmayacak bir is degil.

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu anda Ömer Aysan için 200-300 bin doları biraraya getiremeyen yönetimden kimse devre arasında doğru dürüst transfer beklemesin.
            Ben beklemiyorum.
            Tek beklediğim sezon sonu sözleşmesi bitecek 1-2 iyi oyuncuya imza attırabilmeleri.

Oyuncularımıza sürpriz bir talip çıkarsa belki gidenin yerine oyuncu alınabilir.
            Ama mevcut şartlarda ben bir piyango ihtimalini zayıf, yönetimin de vasat bir teklifi piyango gibi görme ihtimalini kuvvetli görüyorum.
            Umarım yanılırım.
            söyledikleriylne katılıyorum bu sezon öyle yüksek bınservisli oyuncular beklemeyin ancak sattığımız oyuncular karşılığında bonservisli oyuncular alınabilir.bu sezon daha çok bonservisi elinde olan oyuncular alınabilir.
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              söyledikleriylne katılıyorum bu sezon öyle yüksek bınservisli oyuncular beklemeyin ancak sattığımız oyuncular karşılığında bonservisli oyuncular alınabilir.bu sezon daha çok bonservisi elinde olan oyuncular alınabilir.
              Yani tek çare Yattara'nın satılması diyebiliriz.

Peki Yattara'ya teklif gelecek mi bu sene ? Bence gelmeyecek ..

Yorum

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cevabin için sagol. Bunu bilmiyordum, ama bizim bir Sota avantajimiz var. Zaten Sota önermis futbolcuyu. O araya girse bence olmayacak bir is degil.
                valla çocuk süpermiş alexi bile gölgede bırakır keşke alsalar keşke
                alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcular listesinden ;

Halil Altıntop , Valeri Bojinov , Vederson , Murat Ceylan , Tinga , Klasnic , Melchiot , Tamudo alınabilecek oyuncular.

Diğerleri zaten onca kulüp arasından bizi seçmez.Hatta bu yazdığım futbolcular arasından bile gelmek istemeyenler olacaktır ..
                  bobo ,holosko,semih ide ekleyeblirz yedek kalıorlar genelde
                  EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                  KAZIM KOYUNCU
                  MEHMET DALMAN

Yorum

• büyük futbolcu lazım takımdaki futbolcuların bile saygı duyacağı bi kaç futbolcu lazım...takımı eline alacak biri...bi tane seçeneğimiz var fatih tekke...ama bi kaç tane daha lazım...trabzonspor başkanıysan eğer gideceksin hamit i istiyorum riquelmeyi istiyorum diyeceksin...sözleşmeleri bitiyor bu adamların şimdiden yapacaksın yerini...anadoludaki kalbur üstü futbolcuları almaktan vazgeçmemiz lazım...
                    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• colman-ceyhun-cabric-cale-onur-baris-tayfun-serkan-umut-egemen-giray haricinde alayinin gitmesi lazim... alanzinhoymus yattaraymis iki gunde bir isal - grip olan selcukmus, songmus. isine geldimi oynayan gelmedimi oynayan gokhanmis.tjikuzuymus dombili kofte tony sylvaymis- bunlara artik bir taraftar olarak tahammul edemiyorum.. elimizde yildiz diye sadece colman kaldi , baskan bu dokuntuler dururken gidip onu satar zaten yildiz da degildi der..

insallah sevgili baskanimiz yildiz olmayan gokdenizin barcelona macinda neler yaptigini gormustur

Yorum

• Kimi alırsak alalım ama en iyisini alalım,2 tane devre arası 2 tane sezon sonu..
                        Para yok,kontenjan sorun felan anlamam..
                        4 tane karakterli yıldız isterim..Eldeki kadro artı 4 yıldız ile şampiyon olabiliriz.

-sağ defans ve forvet devre arası
                        -sağ hucum ve libero sezon sonu

bak yine diyorum idare eder cinsten değil kallavi olacak bu oyuncular,
                        yoksa ömrümüz bitti seneye bakalım demekten.
                        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 21.10.2009, 17:24.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Direkt oynayacak 4 transfere ihtiyaç var .

Menajer
                          Kondisyoner
                          Mentor
                          Kaleci antrenörü

Yorum

• [QUOTE=farabi;2720578]Direkt oynayacak 4 transfere ihtiyaç var .

Menajer
                            Kondisyoner
                            Mentor
                            Kaleci antrenörü

Daha önceleride defalarca yazdım bu takımın en önemli eksiklerinden biri mentördür.
                            “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Vay bee !! Adamın Celtic İle Anlaşmış.. Ki Sung Yueng'den Bahsediyorum

Neyse Çokda İsterdim Bordomavili Forma Altında Onu Görmeyi Ama Kısmet Değilmiş. Yazılıp Çizilenlere Göre Bu Sene Transfer Yapmamızda Yattara'nın Payı Büyük Olacak.Ligin İlk Yarısı Bitene Kadar Yeterince Forma Şansı Bulsa'da Form Yapsın.

Böyle Sakat Sakat Devre Arası Veya Sene Sonuna Kadar Giderse Elimizde Kalır.

Yorum

• hildebrand
                                halil altıntop*
                                tinga
                                kobiashvili
                                magnin
                                perrotta
                                kim kalström
                                bobo
                                semih şentürk*
                                holosko*
                                murat ceylan

eğer gerçekten iddialı bir takım olmak istiyorsak bu oyuncuları en azından denemeliyiz
                                benim tercihim hildebrand-perrotta-semih üçlüsü olurdu
                                semih tabi çok zor
                                bobo veya halil de olabilir
                                hepsi faydalı olabiliecek oyuncular

Yorum

Yükleniyor...
                                X