İlk olarak Mesut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
1- Yetersiz oyuncu (Futbol zekası/yetenek/karakter) kim olursa olsun gönderilmeli
2- Lakayt kim olursa olsun gönderilmeli
3- Baskıyı kim kaldıramıyor olursa olsun gönderilmeli
4- Trabzonspor'da kim para için oynuyorsa olsun gönderilmeli
5- Trabzonspor'da kim oynamak istemiyor olursa olsun gönderilmeli
Yerlerine ciddi, hırslı, top kaybetmeyen, takım oyunu oynayan, güçlü ve fizikli, ikili mücadeleleri kazanan, çabuk, fark yaratan, saygı duyulan, komplekssiz oyuncular takıma dahil edilmeli
Şu anda enkazlaşmaya doğru, sürklase olmaya doğru bir gidişimiz var. Bunu durduracak adımlar atılmalı. Aidiyet arttırılmalı. Bunun için "Saygı" olgusuna önem verilmeli. Saygı kazanmak için iç pazarlıksız, doğru, kaçamak olmayan, planlı, verimli adımlar atılmalıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
kimsenin ünal karaman ın kişiliğiyle dalga geçtiği yok.Sadece birkaç küçük şaka yaptık ama bakıyorumda bizim süper duyarlı taraftarımız hemen başlamış günah keçisi aramaya.Hatta öyle bir abartmışsınız ki içinde bulunduğumuz bu durumun nedeni olarak bile bizi göstermissiniz.Sadece klübün transfer politikasındaki amatörlüğü eleştirdim.Yoksa kimsenin burda ünal karaman ın kişiliğine falan saldırdığı yok.Dallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
Trabzonspor'da Tjukuzu pişmanlığı
YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA
Namibyalı futbolcu Razundara Tjikuzu'yu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ederken, 'Sorunlu futbolcu' söylentilerine kulak tıkayan yönetim, şimdi bu transfer için pişmanlık yaşıyor. Broos'un 5 haftadır görev vermediği futbolcu ise antrenmanlarda şov yapıyor.
Milli takım kampından geç döndüğü için rekor bir cezaya çarptırılan, bu olaydan sonra da bir daha kadroya giremeyen Tjikuzu, antrenmanlarda ise adeta şov yapıyor. Takımın idman performanslarına göre en formda isimlerden olan Tjikuzu'nun, neden oynatılmadığını öğrenmek isteyen yöneticilerin Broos'a, 'Bir hata yaptı ve cezasını yedi. Artık onu kazanmalıyız. O kalitesini gösterdiğinde bizde rahatlarız" şeklinde mesaj vermesi bekleniyor.
Bu arada son Galatasaray maçında Yattara'yla birlikte tribünde oturan Tjikuzu'nun da, "Ben elimden geleni yapıyorum. Formayı verecek olan kişi hocam" dediği öğrenildi.
al sana bizim transfer politikamiz ... bu adami kim transfer ettiyse aklindan zoru var ona eminim.diyoruz ki yillardir o mevkii cok onemli takimin direncini o mevkii ayakta tutuyor diye , huseyini gonderdik diyeseviniyoruz yerine aldiklari adama bak,sirf cimriliklerinden sirf is bilmezliklerinden, serdar balinin cok guzelbir lafi vardi: dunyanin hic bir klubunde , mali saymanin transfer yaptigini gormedim diye... adam hakli mali saymani transfer icin yollarsan olacagi budur, arkadaslar bu klup amatorlerin is bilmezlerin elinde heba oluyor... tjikuzu nun transferi gundeme geldiginde herkes uyardi bu adam sorunlu diye ama kimse kulak asmadi.. gerci bu taraftari dinleseydiler sezon basinda suan belkide liderdik... huseyinin yerine iyi bir libero, iyi bir sag kanat, ve tekke yeterdi ya ama yook bizim yonetim yine kendi bilemedigini okudu...Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'da Tjukuzu pişmanlığı
Namibyalı futbolcu Razundara Tjikuzu'yu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ederken, 'Sorunlu futbolcu' söylentilerine kulak tıkayan yönetim, şimdi bu transfer için pişmanlık yaşıyor. Broos'un 5 haftadır görev vermediği futbolcu ise antrenmanlarda şov yapıyor.
Milli takım kampından geç döndüğü için rekor bir cezaya çarptırılan, bu olaydan sonra da bir daha kadroya giremeyen Tjikuzu, antrenmanlarda ise adeta şov yapıyor. Takımın idman performanslarına göre en formda isimlerden olan Tjikuzu'nun, neden oynatılmadığını öğrenmek isteyen yöneticilerin Broos'a, 'Bir hata yaptı ve cezasını yedi. Artık onu kazanmalıyız. O kalitesini gösterdiğinde bizde rahatlarız" şeklinde mesaj vermesi bekleniyor.
Bu arada son Galatasaray maçında Yattara'yla birlikte tribünde oturan Tjikuzu'nun da, "Ben elimden geleni yapıyorum. Formayı verecek olan kişi hocam" dediği öğrenildi.
al sana bizim transfer politikamiz ... bu adami kim transfer ettiyse aklindan zoru var ona eminim.diyoruz ki yillardir o mevkii cok onemli takimin direncini o mevkii ayakta tutuyor diye , huseyini gonderdik diyeseviniyoruz yerine aldiklari adama bak,sirf cimriliklerinden sirf is bilmezliklerinden, serdar balinin cok guzelbir lafi vardi: dunyanin hic bir klubunde , mali saymanin transfer yaptigini gormedim diye... adam hakli mali saymani transfer icin yollarsan olacagi budur, arkadaslar bu klup amatorlerin is bilmezlerin elinde heba oluyor... tjikuzu nun transferi gundeme geldiginde herkes uyardi bu adam sorunlu diye ama kimse kulak asmadi.. gerci bu taraftari dinleseydiler sezon basinda suan belkide liderdik... huseyinin yerine iyi bir libero, iyi bir sag kanat, ve tekke yeterdi ya ama yook bizim yonetim yine kendi bilemedigini okudu...
Yorum
-
ayrica ey baskan aklima gelmisken : gökdenizi yollarken dedin ki yildiz oyuncu degil... senin aldiklarina bakalim peki ozaman , alanzinhon mu senin icin yildiz oyuncu? senin alanzinhon sahada dolasmaya cikmis gibi gezerken , gökdeniz cimleri yiyordu be, onun gibi canla basla oynayan yüregini ortaya koyan adami zor bulursun sen birdaha... bir ikincisi biz yillardir neden elimizde olan yildiz oyunculari gonderip yerine 3-4 tane birden siradan ikinci sinif topcular aliyoruz bu bir hastalik midir? Tekkenin parasiylan almistik dimi , genclerden ayman,risp, sonra denizliden mi ne mustafa keceli , bjk dan cagdas , hey Allahim ya , nerde peki bu adamlar simdi .... yok arkadas mantaliteler degismedikce bu takimdan adam olmaz ben söyliyeyimTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'da Tjukuzu pişmanlığı
al sana bizim transfer politikamiz ... bu adami kim transfer ettiyse aklindan zoru var ona eminim.diyoruz ki yillardir o mevkii cok onemli takimin direncini o mevkii ayakta tutuyor diye , huseyini gonderdik diyeseviniyoruz yerine aldiklari adama bak,sirf cimriliklerinden sirf is bilmezliklerinden, serdar balinin cok guzelbir lafi vardi: dunyanin hic bir klubunde , mali saymanin transfer yaptigini gormedim diye... adam hakli mali saymani transfer icin yollarsan olacagi budur, arkadaslar bu klup amatorlerin is bilmezlerin elinde heba oluyor... tjikuzu nun transferi gundeme geldiginde herkes uyardi bu adam sorunlu diye ama kimse kulak asmadi.. gerci bu taraftari dinleseydiler sezon basinda suan belkide liderdik... huseyinin yerine iyi bir libero, iyi bir sag kanat, ve tekke yeterdi ya ama yook bizim yonetim yine kendi bilemedigini okudu...
çok haklısın renktaş.
Ayrıca Tji transfer edildiğinde bir renktaşımız ısrarla bu adam bizde 5 maç oynayamaz diyordu.Hatta ceza alacak kadar diretti.Şuanda forumda kendisini göremiyorum yada ismini unuttum ama bende dahil olmak üzere herkesin ona bir özür borcu var adam tji 5 maç oynayamaz dediğinde adamı asıp kestik sonuç ortada.Ben burda kendisinden şahsım adına özür diliyorum.Çok ama çok haklıymış.Dallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatihden sorunlu değildir canımmm olurmu ogle şeyTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet yine ayni kliselesmis olan konuya geliyoruz ozaman , kendi evladina vurda vur .. fatih tekke degilde fatih yattara olsaydi herhalde el ustunde tutulurdu ... ben bir oyuncu sirf trabzonlu diye takimda tutulmasina da karsiyim ama tekkeler gökdenizler gercekten yildiz oyuncular bunlar kolay yetismiyorlar ki neden bir cirpida siliyorsun, hadi sildin eline bunu telafi etmek icin firsat geciyor (bu sezon basi tekke transferi olayi son gune birakilmasi ve geciken amatorce teklif) peki neden bunuda amatorce bir sekilde alay eder gibi harciyorsun... diyorum ya mantaliteler degisecek arkadas , ,eski kafalari süpüreceksin bu takimdan , iyi bir temizlik sart.. idealist ve kararli kisilerle ayaga kalkar bu takim yoksa zor
Yorum
-
İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok haklısın renktaş.
Ayrıca Tji transfer edildiğinde bir renktaşımız ısrarla bu adam bizde 5 maç oynayamaz diyordu.Hatta ceza alacak kadar diretti.Şuanda forumda kendisini göremiyorum yada ismini unuttum ama bende dahil olmak üzere herkesin ona bir özür borcu var adam tji 5 maç oynayamaz dediğinde adamı asıp kestik sonuç ortada.Ben burda kendisinden şahsım adına özür diliyorum.Çok ama çok haklıymış.En son Dip.Ing.Mag. tarafından düzenlendi; 20.10.2009, 11:38.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
her kötü gidisatta meshur dur gidecekler listesi, iste benim listem:
gidecekler:
- sylva
- song
- tjikuzu
- cale
- engin (illa gidecek diye birsey yok ama gönderilebilir)
gelecekler:
- f.tekke
- sag bek
- yedek sag bek
- orta sahada is görebilecek bir adam
kaleyede kesinlikle tolga degil, onurun gecmesi lazim.
Onur bu sezon bukadar gol yeseydi yatirim sayardik, ama sylva yiyince kayip oluyor.+
birakalim da artik genc ve türk vatandasi olan birisi gecsin kaleye.
Yorum
-
Yorum
Yorum