Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kılıçarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Federasyondan 24:00 e kadar izin alındığı doğru mudur?
    alınsa ne olur ki abi. açıklama yaptılar mevcut kadroyla devam edeceğiz diye...

Yorum

Vallahi ne bilelim arkadasim, bizi adam yerine koyup bir dogru duzgun aciklamayi kim gerek duyuyo ki?

Yorum

Şu meşhur duyumlara göre öyleymiş!

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alınsa ne olur ki abi. açıklama yaptılar mevcut kadroyla devam edeceğiz diye...
          Gabric transferinden vazgeçildi şeklinde bir açıklama da hatırlıyorum ben.

Yorum

Doğrudur abicim doğru olan birkaç şey daha var ya neyse boşver değmez yazmaya..
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• -TRABZONSPOR'DA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
              -KULÜP ASBAŞKANI HACISALİHOĞLU:
              ''TRABZONSPOR'U KISA SÜRE İÇİNDE NASIL DÜZLÜĞE
              ÇIKARIZ DİYE BİR DEĞERLENDİRME YAPTIK''
              TRABZON (A.A) - 01.09.2009 - Turkcell Süper Lig'de 4 maçta 8 puan yitiren Trabzonspor'un bu akşam antrenmanı öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı.
              Yönetim kurulu odasında gerçekleşen toplantıda kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Hugo Broos, kulüp sportif direktörü Ünal Karaman, kulüp idari menajeri Caner Çuvalcıoğlu'nun yer aldığı bildirildi.
              Kulüp asbaşkanı Hacısalihoğlu, toplantının ardından yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan neticelerin sonunda ortaya çıkan puan durumunu normal kabul etmenin mümkün olmadığını belirtti.
              Hacısalihoğlu, ''Bunun için geniş katılımlı bir toplantı yaptık. Bu duruma ne sebebiyet verebilir diye tartıştık, nasıl düzelebilir, neler yapmamız gerekir, nasıl iş bölümü yapılabilir diye konuştuk. Bu ortamdan kısa sürede Trabzonspor'u nasıl düzlüğe çıkarırız diye değerlendirme yaptık'' dedi.
              Toplantıda büyük sorun olmadığını sevinerek tespit ettiklerini ifade eden Hacısalihoğlu, şöyle konuştu:
              ''Yalnızca sakatlıkların formsuzlukların şansızlıkların hepsinin bir araya geldiği bir dönem yaşandı. Biraz da moral bozukluğu, belki birazda becerisizlik bütünleşince bu neticeler ortaya çıktı. Bunları ortadan kaldırmak için öncelikle moralleri düzelteceğiz, sonra oyunu. Buna bağlı olarak puanlar da düzelmiş olacak.''

Yorum

• İstifa edin bir zahmet hadi hadii...Geldiğiniz gibi haydiii...
                Twitter Adresim

Yorum

• diyorum, goruyorsunuz, yasiyoruz, her sene ayni her sene ayni ayni ayni ayni ayni.. kafayi yememek elde degil!!! her sene neden ayni nedeeen????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    -TRABZONSPOR'DA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
                    -KULÜP ASBAŞKANI HACISALİHOĞLU:
                    ''TRABZONSPOR'U KISA SÜRE İÇİNDE NASIL DÜZLÜĞE
                    ÇIKARIZ DİYE BİR DEĞERLENDİRME YAPTIK''
                    TRABZON (A.A) - 01.09.2009 - Turkcell Süper Lig'de 4 maçta 8 puan yitiren Trabzonspor'un bu akşam antrenmanı öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı.
                    Yönetim kurulu odasında gerçekleşen toplantıda kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Hugo Broos, kulüp sportif direktörü Ünal Karaman, kulüp idari menajeri Caner Çuvalcıoğlu'nun yer aldığı bildirildi.
                    Kulüp asbaşkanı Hacısalihoğlu, toplantının ardından yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan neticelerin sonunda ortaya çıkan puan durumunu normal kabul etmenin mümkün olmadığını belirtti.
                    Hacısalihoğlu, ''Bunun için geniş katılımlı bir toplantı yaptık. Bu duruma ne sebebiyet verebilir diye tartıştık, nasıl düzelebilir, neler yapmamız gerekir, nasıl iş bölümü yapılabilir diye konuştuk. Bu ortamdan kısa sürede Trabzonspor'u nasıl düzlüğe çıkarırız diye değerlendirme yaptık'' dedi.
                    Toplantıda büyük sorun olmadığını sevinerek tespit ettiklerini ifade eden Hacısalihoğlu, şöyle konuştu:
                    ''Yalnızca sakatlıkların formsuzlukların şansızlıkların hepsinin bir araya geldiği bir dönem yaşandı. Biraz da moral bozukluğu, belki birazda becerisizlik bütünleşince bu neticeler ortaya çıktı. Bunları ortadan kaldırmak için öncelikle moralleri düzelteceğiz, sonra oyunu. Buna bağlı olarak puanlar da düzelmiş olacak.''
                    para ile zeka uzak kavramlar sanki
                    ...

Yorum

• HH-TS-1967 tarafından yazılan
                      Hani 90% bizdeydi?

90% demek kesin demektir, bu arkadaslar (matrix, alkan,...) neden bizi kandirma ihtiyaci duydular?!

Su anda gercekten cok sinirliyim! Hem Yönetime hemde bazi üyeler ve duyumlarina!!

Bu kadar insani bukadar üzmeye, hic kimsenin hakki yok!

Yönetim istifa!!!

Sen bir sıkıntını söylesene bana.

Kim ne ile kimle oynamış.

Tekrar yazıyorum, yalan söylediğimi ispatlamayan şerefsizdir. İsteyen istediğini üzerine alsın.

dengesiz dengesiz yorumlar yapmayın, azıcık akıllı olun be.

Yorum

• Trabzonspora adam gibi birileri gelmeyecek mi arkadas ya? Yani adam gibi der iken sunu kastediyorum: bir yonetim dusunun hepsi ayri tel den caliyoru yani bizim suanki ve daha onceki yonetimlerimiz gibi ve bir yonetim dusunun herkes ayni fikiri paylasiyor. Biz nezaman boyle herseyi ayni dusunen herseyi organize sekilde yapan falan filan da yonetim gorecegiz?

Yorum

• 00.00'a kadar izin alindi ise tff'den, oyuncu almak için, son bir hamle bekleyin yonetim'den bence

yoksa oyle bir sey, Ocak'ta Senol Gunes ile birlikte gelir Fatih Tekke bence
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gabric transferinden vazgeçildi şeklinde bir açıklama da hatırlıyorum ben.
                            bende alanzinho alınmıyacak diye demeç verildiği zamanları hatırlıyorum ama sanmam bu sefer olmaz...

Yorum

doğru

kaynak: trabzonda ki akrabam
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                HH-TS-1967 tarafından yazılan
                                Hani 90% bizdeydi?

90% demek kesin demektir, bu arkadaslar (matrix, alkan,...) neden bizi kandirma ihtiyaci duydular?!

Su anda gercekten cok sinirliyim! Hem Yönetime hemde bazi üyeler ve duyumlarina!!

Bu kadar insani bukadar üzmeye, hic kimsenin hakki yok!

Yönetim istifa!!!

Sen bir sıkıntını söylesene bana.

Kim ne ile kimle oynamış.

Tekrar yazıyorum, yalan söylediğimi ispatlamayan şerefsizdir. İsteyen istediğini üzerine alsın.

dengesiz dengesiz yorumlar yapmayın, azıcık akıllı olun be.
                                Biz seni biliyoruz,Recep Abi..
                                Zamanında Fatih ile konusan,bize bilgi veren sendin,bu transferle ilgili en cok ugrasan da sendin..
                                Burda laf edenler elbet olucak,bence takma bu boş konusanları..
                                Bir bilgin olursa bizlerle yine paylaş....

Yorum

Yükleniyor...
                                X