ya özel izin alabiliriz arkadaşlar o sorun değil bana göre.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrübünlerden gelecek fatih tekke protestolarını önlemek için yapılmış bir hamle olabilir mi
hani fatih i bizde istedik ama vermediler boşuna bağırmayın hesabıHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaat 17:00 i geçti transfer sezonun tam olarak kaçta bitiyor?*"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaberciye kaynağı sorulmaz, az önce Fatihin en yakını ile görüştüm, size açılımı vvereyim;
Dün gece Mahmut Aksu, Ünal Karaman ve Fatih Tekke, Fatihin bir akrabasının evinde buluştular. Ayrıntılar konuşuldu. Net olmamakla birlikte Kaptan yıllık, 1,5 milyon euro garanti olmayan yani maç başı tarzı olan bir paraya Trabzonspor ile anlaştı.
Zenit ile pazarlıklar sürüyor, kesin diyemem ama çok büyük ihtimal bu transfer yarın herkese duyrulacak.
Umarım bu sefer ümitler boşa çıkmaz.
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrübünlerden gelecek fatih tekke protestolarını önlemek için yapılmış bir hamle olabilir mi
hani fatih i bizde istedik ama vermediler boşuna bağırmayın hesabı
Bende oyle dusunuyorum..
Yorum
-
Sıcak Gelişmeler
01 Eylül 2009 / 17:14
Toplantı Bitti, Broos İdmana Geç Gitti
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktör Broos ve Sportif Direktör Ünal Karaman’ın 3’lü zirvesi bitti.
Zirvenin sonunda Broos, idmana gecikmeli olarak katıldı. Belçikalı teknik adamın idmanda durgun olduğu gözlendi.
Yorum
Yorum